tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post1730896702155765400..comments2024-03-25T14:36:55.115+02:00Comments on appelsiinejahunajaa: Punajuuritagliatelleä ruohosipuli-ja vuohenjuustokastikkeellaJaelhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-80431917167785798132012-11-08T17:26:01.790+02:002012-11-08T17:26:01.790+02:00Girl of the blog:kiitos kaunis:)Girl of the blog:kiitos kaunis:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-35872010664467873262012-11-08T15:03:40.601+02:002012-11-08T15:03:40.601+02:00Siis aivan mahtavan oloinen ruoka!! Blogisi on kyl...Siis aivan mahtavan oloinen ruoka!! Blogisi on kyllä mainio! Mahtavia ideoita!Kris & Tonyhttps://www.blogger.com/profile/07951754846904467476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-27756126398492243922012-11-07T11:32:26.356+02:002012-11-07T11:32:26.356+02:00Robin:It was really yummy although I was quite dis...Robin:It was really yummy although I was quite disappointed that the color changed into pink! I had not made homemade pasta in ages;used to make it often in the past.<br /><br />Riikka:Kiitos,käynkin kurkkimassa:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-89176000891177361812012-11-06T23:32:20.967+02:002012-11-06T23:32:20.967+02:00Tässä vielä linkki minun tekemääni punajuuritaikin...Tässä vielä linkki minun tekemääni punajuuritaikinaan:<br /><br />http://vatsasekaisinkilinkolin.blogspot.fi/2012/02/vuohenjuustotaytteiset.htmlRiikkahttps://www.blogger.com/profile/02814321277498636720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-35009479166344613012012-11-06T21:38:12.745+02:002012-11-06T21:38:12.745+02:00Looks delicious. My husband makes pasta but he'...Looks delicious. My husband makes pasta but he's a bit of a purist, doesn't like to put anything into the dough.Robinhttps://www.blogger.com/profile/02409530202277375625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-1503974831223286702012-11-06T20:48:00.909+02:002012-11-06T20:48:00.909+02:00Riikka:Herkkua tosiaankin:) To sinun punajuuripast...Riikka:Herkkua tosiaankin:) To sinun punajuuripastasi muutenkin kuulostaa helpommalta kun ei tarvitse paahtaa punajuurta.Ehkäpä ensi kerralla kokeilen tuolla tavoin...Sain myös lisätä tuohon taikinaan paljon enemmän jauhoa kuin alkuperäisessä ohjeessa oli,ehkä sekin vaikutti.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-22972070168007942682012-11-06T18:14:33.748+02:002012-11-06T18:14:33.748+02:00Ah, herkkua!
Mä olen tehnyt muutaman kerran punaj...Ah, herkkua!<br /><br />Mä olen tehnyt muutaman kerran punajuuripastaa ja väri on kyllä säilynyt myös keittämisen jälkeen, mutta luulen, että olen laittanut punajuurta aika paljon. Olen ihan vain höyryttänyt punajuuret kypsiksi ja sitten raastanut ja sekoittanut taikinaan munia ja sopivasti durumjauhoja. Jospa sitä viikonloppuna kaivaisi pastakoneen esiin! :) Riikkahttps://www.blogger.com/profile/02814321277498636720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-78482523156788673872012-11-06T13:35:30.983+02:002012-11-06T13:35:30.983+02:00Ankerias Vipunen;voi kiitos,olen aivan otettu täst...Ankerias Vipunen;voi kiitos,olen aivan otettu tästä kehuvasta kommentistasi.Olen vähän onneton tuon valon käytön suhteen kuvissani,mutta nyt taisi tulla hyvä otos:)Jollekin kurssille pitäisi kyllä mennä oppimaan.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-7543843617991248102012-11-06T00:26:45.103+02:002012-11-06T00:26:45.103+02:00Tuo ylin kuva on kyllä yksi hienoimmista ruokakuvi...Tuo ylin kuva on kyllä yksi hienoimmista ruokakuvista, jonka olen vähään aikaan nähnyt. Upeat värit ja valo.Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-64065031445255973022012-11-05T21:22:08.217+02:002012-11-05T21:22:08.217+02:00Ja takuulla on herkullista tuo punajuuripasta. Nyt...Ja takuulla on herkullista tuo punajuuripasta. Nyt tuli kova nalka.Sateenkaarihttps://www.blogger.com/profile/02933614298886405630noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-45570221054719558642012-11-05T15:51:23.664+02:002012-11-05T15:51:23.664+02:00Mausteinen manteli:Tosiaankin oli ihana makuyhdist...Mausteinen manteli:Tosiaankin oli ihana makuyhdistelmä;ruohosipuli-pasta -vuohenjuusto,nami! Ja nuo kuvailemasi suolaiset kakut kuulostavat ihanilta:) Vähän sääli kun tuota pastakonettani tulee nykyisin niin harvoin käytettyä;pojan ollessa pieni se oli useinkin esillä.<br /><br />Riitta:harmi mutta tuo oli kuitenkin hurjan hyvää:) Ja kaiketi sillä kuorella on sitten joku rooli sen värin pysymisessä.<br /><br />Nanna:Joo katselin kuinka väriä valui keitinveteen....ei tuo pasta nyt sentään mitään rumaa ollut,ja pääasia,että maistui tosi hyvälle:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-87921536167374926652012-11-05T14:11:27.196+02:002012-11-05T14:11:27.196+02:00Tuo on kyllä niin sääli tuo väri verrattuna raakaa...Tuo on kyllä niin sääli tuo väri verrattuna raakaan pastaan. Jostakin syystä vaaleanpunainen tai sininen (suolainen) ruoka tuntuu musta aina vähän oudolta. Mutta pistetään silmät kiinni, hyvää tämä oli takuuvarmasti maultaan!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-37969808502522912982012-11-05T09:48:59.923+02:002012-11-05T09:48:59.923+02:00Harmin paikka tuota värin irtoamista, mutta taika ...Harmin paikka tuota värin irtoamista, mutta taika tosiaan voi piillä punajuuren käsittelyssä. Oli miten oli, niin herkullisen kuuloinen pasta, punajuuret on mahtavia.Riittahttp://masutoaitemu.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-44378176029209955272012-11-05T00:24:35.559+02:002012-11-05T00:24:35.559+02:00ompa kaunis väri tosiaan raakana! varmasti ihana t...ompa kaunis väri tosiaan raakana! varmasti ihana tuo makuyhdistelmä tässä koska jäänyt mieleen siskon lapsen ristiäisistä upeat suolaiset kakut punajuuri+vuohenjuusto+ruohosipuli :) pastakonetta ei ole mutta monesti niitä kyllä hipelöin kaupoissa. meillä on vaan täällä kovin pieni keittiö ja kaapit pursuilee.Mausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-77604608600770299682012-11-04T20:09:37.986+02:002012-11-04T20:09:37.986+02:00Outi:Mulla meni tosi pitkä aika siitä kun viimeksi...Outi:Mulla meni tosi pitkä aika siitä kun viimeksi konetta käytin.Kätevä laite ja sitä on aiemmin tullut ahkerastikin käytettyä.Itse tehty pasta on kyllä parasta;kaupan sellainen ei sille vedä vertoja kun se on tuoretta.<br /><br />Jonna:Ihailinkin sitä väriä kunnolla ennen keittämistä.Mietin että olisiko sen värin salaisuus tosiaankin se että paahtaa punajuuren kuorineen...Vuohenjuusto ja punajuuri on todellakin ihana yhdistelmä ja samoin tuo ruohosipuli:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-29435666927118363862012-11-04T18:58:54.455+02:002012-11-04T18:58:54.455+02:00Mutta ennen keittämistä väri on aivan upea. En ole...Mutta ennen keittämistä väri on aivan upea. En ole koskaan syönyt punajuuripastaa, niin en tiedä, miltä sen kuuluisi näyttää keitettynä. Pitää ensin testata Pasta Factory pasta ja sen jälkeen alkaa harjoitella tällä ohjeella. Vuohenjuusto ja punajuuri on mahtava yhdistelmä!Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-32602033274520995932012-11-04T18:47:49.817+02:002012-11-04T18:47:49.817+02:00Meillä pastakoneensta puhalletaan pölyt talven tul...Meillä pastakoneensta puhalletaan pölyt talven tullen. Kesällä ei tule väännettyä kampea, mutta pimeinä lauantai-iltoina itse tehty pasta on luksusta. En olekaan kokeillut punajuurta taikinassa, kaunista varsinkin ennen keittämistä. Martha Stewartilla on aika herkullisia ohjeita, joista monia olen tehnyt vähän muunnellen.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-61225446901011573552012-11-04T14:03:52.552+02:002012-11-04T14:03:52.552+02:00Tuula:no totta,nyt kun katselin tarkemmin niin mel...Tuula:no totta,nyt kun katselin tarkemmin niin melkein kinkkusuikaleet tulee mieleen tuosta kuvasta.Vähän harmitti kun se pasta oli niin upean näköistä ennen keittämistä,mutta kai sillä punajuuren kuorella on sitten vaikutusta,ja minähän jätin sen pois,vaikka ohjeessa se oli siinä.<br />pastalaite on mulla ollut iät ja ajat.Tein sillä aikoinaan paljonkin pastaa pojan ollessa pieni,sillä hän tykkäsi ja kai tykkää edelleenkin pastasta. Silloin välillä pistin pystyyn pastatehtaan ja tein useampia sortteja;D<br />Punajuuri onkin tosi ihana juures:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-18317958843858231472012-11-04T13:54:30.113+02:002012-11-04T13:54:30.113+02:00Mielenkiintoista. Vaan todellakin keittämisen jälk...Mielenkiintoista. Vaan todellakin keittämisen jälkeen pasta näyttää ainakin kuvissa melkein kuin keitetyltä kinkulta...<br /><br />Monella on varmaan tuommoinen pastakone, jota ei tule käytettyä mihinkään. Minulla taas ei ole ja olisi kyllä oikeastaan mukava hankkia ja tehdä itse pastaa.<br /><br />Punajuurta pitäisi muutenkin opetella käyttämään enemmän. Keitetyt punajuuret ovat hyviä.Tuulahttps://www.blogger.com/profile/14609402557807031471noreply@blogger.com