tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post3490992714186515072..comments2024-03-25T14:36:55.115+02:00Comments on appelsiinejahunajaa: Ihana kokonaisena paahdettu kyssäkaali!Jaelhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-9195612095554613082015-06-27T20:41:59.440+03:002015-06-27T20:41:59.440+03:00Mielenkiintoisen oloinen resepti, pakko kokeilla!
...Mielenkiintoisen oloinen resepti, pakko kokeilla!<br /><br />-Heidi<br />http://tiskivuorenemanta.blogspot.fi/Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11794892401430788828noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-18451522968593313232015-06-26T14:20:10.848+03:002015-06-26T14:20:10.848+03:00Ai kun kiva ohje! Tykkään kovasti kyssäkaalista, m...Ai kun kiva ohje! Tykkään kovasti kyssäkaalista, mutta jostain syystä se tulee aina käytettyä raakana. Tätä voisikin kokeilla vaihteeksi :)Heidi - Kärähtäneethttps://www.blogger.com/profile/12714972351860359296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-12102643240871354272015-06-25T18:33:35.531+03:002015-06-25T18:33:35.531+03:00Mysterious M. Kiva kun tulit, tervetuloa😃 kiitos ...Mysterious M. Kiva kun tulit, tervetuloa😃 kiitos kaunis🌺 Minä taas olen surkea käsitöissä.... Pitääkin tulla tutustumaan blogiisiJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-56025762629340550812015-06-25T18:31:36.931+03:002015-06-25T18:31:36.931+03:00Anne, kyssäkaali on tosiaankin ihana raaka-aine😃 ...Anne, kyssäkaali on tosiaankin ihana raaka-aine😃 minäkin olen syönyt sitä enimmäkseen raakana, minkä huomaa jos katsoo mitä löytyy kyssäkaali-tagin takana, mutta se on hyvää myös kypsennettynäJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-58000475841158677082015-06-25T18:29:10.915+03:002015-06-25T18:29:10.915+03:00Jukka&Merituuli:tosiaankin ihanaa, ja kiva alk...Jukka&Merituuli:tosiaankin ihanaa, ja kiva alkupalana tarjottuna. Olen rakastunut kyssäkaaliin eikä niitä ohjeita tosiaankaan ole liikaa. Enjoy Shanghai 😃Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-11355259485724111742015-06-25T18:26:40.189+03:002015-06-25T18:26:40.189+03:00Tuplaespresso:pidin tästä paljon, toivottavasti t...Tuplaespresso:pidin tästä paljon, toivottavasti tekin. Tuhkan käyttö on kyllä minulle outo asia, vaikka osittain olen sitä itsekin käyttänyt, ainakin hieman tmentuneen munakoisokuoren muodossaJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-24292368934221452242015-06-25T18:23:57.088+03:002015-06-25T18:23:57.088+03:00Rita😃ja hyvääRita😃ja hyvääJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-46727027302002984362015-06-25T18:23:29.752+03:002015-06-25T18:23:29.752+03:00Allu:minustakin kyssis on herkkua😃Allu:minustakin kyssis on herkkua😃Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-63558971379044883962015-06-25T13:09:55.875+03:002015-06-25T13:09:55.875+03:00Tulin tutustumaan nyt sun blogiisi kunnolla, kun o...Tulin tutustumaan nyt sun blogiisi kunnolla, kun olemme samassa nelkytplusbloggaajat köörissä ja klikkasin itseni sinun huimaan lukijakaartiisi mukaan:) Mahtavia kuvia ja hei, oppisinko minäkin ruuan laittajaksi, kun näitä reseptejä seurailisin? Käsitöitä teen, mutta ruuanlaitossa olen surkea:D Tervetuloa vastavierailulle Kristallikimaraan: http://kristallikimara.blogspot.fi/Kristallikimara.fihttps://www.blogger.com/profile/16464057771016968390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-71128219925361129942015-06-25T12:17:16.071+03:002015-06-25T12:17:16.071+03:00Tutustuin kyssäkaaliin vuonna 2007 Saksassa vaihto...Tutustuin kyssäkaaliin vuonna 2007 Saksassa vaihtoaikana ja se on sen jälkeen lunastanut paikkansa, niin ihana raaka-aine! olen itse syönyt sitä lähes poikkeuksetta raakana mutta tällainen paahdettu versiohan on tosi kiva :) anne/ 52 weeks of deliciousnesshttp://www.maku.fi/blogit/52-weeks-deliciousnessnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-36600736066162276502015-06-24T23:30:25.341+03:002015-06-24T23:30:25.341+03:00Voi miten ihanaa! Kyssäkaalireseptejä ei ihmisellä...Voi miten ihanaa! Kyssäkaalireseptejä ei ihmisellä ole koskaan liikaa. <br />Samalla terveiset täältä Shanghaista. Näin yölliseen aikaan pääsee paremmin läpi netissä :)Jukkahttps://www.blogger.com/profile/05907265701510546656noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-3356131873057455992015-06-24T19:06:56.380+03:002015-06-24T19:06:56.380+03:00Kiva kyssäkaaliresepti, kokeillaan sopivassa tilai...Kiva kyssäkaaliresepti, kokeillaan sopivassa tilaisuudessa. Tuhkasta olen samaa mieltä kanssasi. Varsinkin palanut purjo on aina ollut minulle vastenmielisen hajuinen. Mutta siinä on se ero meidän harrastajien ja oikeiden ammattilaisten välillä: kun harrastaja käräyttää ruoan, se on palanut ja pilalla - ammattilaiselle se on vain "hiukan karamellisoitunut" ja "pikantti lisä"...Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-24762758301043576702015-06-24T10:21:13.241+03:002015-06-24T10:21:13.241+03:00Terveellistä, tyylikästä ja taiteellista :)Terveellistä, tyylikästä ja taiteellista :)Rita Ahttps://www.blogger.com/profile/12343414768620881221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-47798332966002015952015-06-24T09:07:28.085+03:002015-06-24T09:07:28.085+03:00Tämän pistän muistiin, tykkään kyssäkaalista kovas...Tämän pistän muistiin, tykkään kyssäkaalista kovasti.Alluhttps://www.blogger.com/profile/05263861211089180903noreply@blogger.com