tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post53707377040954756..comments2024-03-25T14:36:55.115+02:00Comments on appelsiinejahunajaa: Molekyyliasiaa oppimassa...Jaelhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-20340163412045282242012-03-31T00:04:31.202+03:002012-03-31T00:04:31.202+03:00Kmsu:Näin on että monessa kokkiohjelmassa tuota so...Kmsu:Näin on että monessa kokkiohjelmassa tuota sovelletaan,muttei kuitenkaan niin,että sitä täysin ymmmärtäisi.Tuolla tuli aika kivasti selväksi ainakin perusjutut;mutta kuten kirjoitin,tuskin kotona sitä aion tehdä paitsi ehkä helpon tuntuisia nuudeleita jostain nesteestä.<br /><br />Katherine:It was really fun and great to learn what to do with some molecular stuff.Wish I could go to Chez Eugene too;the food there sounds great and Shahar seems to be a promising young chef.<br /><br />Marleena:Vähän erikoistahan tuo on;DJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-25778795899502014072012-03-30T11:38:01.824+03:002012-03-30T11:38:01.824+03:00????? Oli mulle kyllä täyttä hepreaa!!!????? Oli mulle kyllä täyttä hepreaa!!!Marja-Leenahttps://www.blogger.com/profile/00394065248906757846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-79581125541474876212012-03-29T20:33:16.884+02:002012-03-29T20:33:16.884+02:00What a great class! So cool! I love Yair Feinberg ...What a great class! So cool! I love Yair Feinberg and Chez Eugene. Liz, Beth, and I had some fun experimenting with this stuff on our own a few weeks ago but have a long way to go :-)Katherine Martinellihttp://www.katherinemartinelli.com/category/blog/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-64457965320120381342012-03-29T07:30:51.217+02:002012-03-29T07:30:51.217+02:00Hyvin mielenkiintoinen kokkauskurssi!:) Noissa kai...Hyvin mielenkiintoinen kokkauskurssi!:) Noissa kaikissa kokkikilpailuissa molekyylijuttuja aina näkee, mutta niissäkään ei koskaan kunnolla tietenkään ehditä näyttämään, miten kilpailijat niitä ruokia molekyylimenetelmällä tekevät. Ehkä ei ihan sellainen ruuanlaittomenetelmä, mitä kotikeittiössä alkaisi käyttämään, mutta varmasti olisi hienoa päästä jossain tuollaista kokeilemaan.:)kmsuhttp://kmsu.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-60310014951302116562012-03-26T21:59:40.828+02:002012-03-26T21:59:40.828+02:00Jutta;oli kyllä mielenkiintoista ja inspiroivaa tu...Jutta;oli kyllä mielenkiintoista ja inspiroivaa tuolla!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-41218845560053361642012-03-26T19:02:25.671+02:002012-03-26T19:02:25.671+02:00No jopas! Todella mielenkiintoista - täytyypä goog...No jopas! Todella mielenkiintoista - täytyypä googlailla lisää. :)Juttahttps://www.blogger.com/profile/12804765595348066506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-29287335068660341512012-03-26T18:36:16.400+02:002012-03-26T18:36:16.400+02:00Girl of the blog:oli kyllä jännä kokkikurssi;) Ja ...Girl of the blog:oli kyllä jännä kokkikurssi;) Ja voi että tuo hedelmäkeitto oli namia:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-19393129000947062342012-03-25T18:52:53.529+02:002012-03-25T18:52:53.529+02:00Voi vitsi miten jännää! Heh, luin ihan haltioissan...Voi vitsi miten jännää! Heh, luin ihan haltioissani. =)<br /><br />Tuo hedelmäkeitto vaikuttaa hyvältä!Kris & Tonyhttps://www.blogger.com/profile/07951754846904467476noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-53609190807158189082012-03-25T13:41:17.271+02:002012-03-25T13:41:17.271+02:00Okriina:minäkin lähdin tuonne lähinnä uteliaisuude...Okriina:minäkin lähdin tuonne lähinnä uteliaisuuden vuoksi. Tuo Sous Vide onkin mielenkiintoinen juttu,kun ruokaa voi kypsentää siinä myös ihan alhaisissa lämpötiloissa. Tuolla ollut kotikeittiöön sopiva laite oli siinä 700 euron paikkeilla.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-29665272089143474572012-03-24T23:16:42.275+02:002012-03-24T23:16:42.275+02:00Molekyylikeittiö on todella mielenkiintoista, mutt...Molekyylikeittiö on todella mielenkiintoista, mutta enemmän sellaisen uteilaisuuden tasolla. En ole koskaan itse kokeillut. Sen sijaan esim. Sous Vide -menetelämää on käytetty joissain raakablogeissakin ja sitä haluaisin kokeilla joskus. Tarvittava vempain vaan on ammattilaishinnoissa...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-63893395695735007152012-03-24T22:57:27.250+02:002012-03-24T22:57:27.250+02:00Unelma:tuolla Espanjassa,missä nyt olet,oli aiemmi...Unelma:tuolla Espanjassa,missä nyt olet,oli aiemmin ravintola,joka tuli tunnetuksi juuri siitä,että se hyödynsi molekyylikeittiötä.<br />Tässä enemmän tietoa<br />http://fi.wikipedia.org/wiki/MolekyyligastronomiaJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-35420631506205976182012-03-24T20:56:34.006+02:002012-03-24T20:56:34.006+02:00Nyt lensi mamma taas ulalle, en ole kuullutkaan mo...Nyt lensi mamma taas ulalle, en ole kuullutkaan molekyylikokkauksesta.<br />Paljon on vielä opittavaa,,hoh-hoijaa.Unelmahttps://www.blogger.com/profile/12614936361676805321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-83270180469646402222012-03-24T20:44:40.213+02:002012-03-24T20:44:40.213+02:00Ankerias Vipunen:Oli mielenkiintoista ja varmaan b...Ankerias Vipunen:Oli mielenkiintoista ja varmaan bloggaan kunhan ensin saan hankittua ruiskun,johdon sekä tuohon tarvittavaa hyytelöainetta...Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-77011396701101634132012-03-24T20:36:11.843+02:002012-03-24T20:36:11.843+02:00Olipa sinulla mielenkiintoinen päivä. Tuskin malta...Olipa sinulla mielenkiintoinen päivä. Tuskin maltan odottaa, että bloggaat sen molekyylispagetin!Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-32619004673895723432012-03-24T13:24:23.523+02:002012-03-24T13:24:23.523+02:00Leena:Granaattiomenasta tehty kaviaari oli hyvää:)...Leena:Granaattiomenasta tehty kaviaari oli hyvää:) Ja kivan näköistä.Herneinen maistui,no vähemmän paremmalta mutta oli nätin väristä:) Ja jälkkäri oli ihanan raikas;rakastan passionhedelmää!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-17892640531560036872012-03-24T12:23:33.240+02:002012-03-24T12:23:33.240+02:00Anu:lähinnä siinähän on se wau-elementti varmaan. ...Anu:lähinnä siinähän on se wau-elementti varmaan. Ja Sahar sanoi,että yleensä tällaiset ovat sitten varsinaisen annoksen lisänä,juuri lisäämässä sitä wau-elementtiä. Mutta esim. lichi-popcornit maistuivat ihan lichille ja niissä oli kiva suun tuntuma.Samoin granaattiomenamehusta tehty kaviaari,jota en kuvannut tänne,vaikka oli paljon nätimpi kuin tuo herneinen kaviaari.Mitä olen lukenut,niin ainakin se Bereshit-hotelli on aivan mielettömän upea ja kyllä näköala kraateriin on aika erikoinen;D Toivottavasti ne rakennusroskat viedään pois sieltä pian,eiväthän ne sovi lainkaan sinne;D<br /><br />Kasvimaan Kakara-Jonna:Noiden juttujen valmistus oli itse asiassa todella nopeaa;:kaviaarin kanssa piti odotella ihan pari minuuttia ennenkuin sitä reikäkauhalla otettiin siitä nesteestä ja kookospallerotkin syntyivät hetkessä typpinesteessä.Ja nimenomaan näyttävyyttä niillä saakin kivasti.Eri värejä ja rakenteita,kyllä ne kaunistavat annoksia kivasti ja jos makukin on hyvä,´niin miksei.Mutta en kyllä alkaisi ostella kalliita aineksia ihan vain jonkun vau-efektin vuoksi.Kotikeinoillakin voi aika kivasti tehdä jotain perus molekyylijuttua:) Kiva että tykkäsit,minullekin avautui kivasti tuo molekyylikeittiö tuolla kurssilla.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-1745013764060351922012-03-24T08:00:01.657+02:002012-03-24T08:00:01.657+02:00Wow, aika mielenkiintoista. Kuinka kauan valmistus...Wow, aika mielenkiintoista. Kuinka kauan valmistus kestää esim kookospallerossa tai herneraviolissa?<br />Näyttävyyttä annoksiin noilla saa kyllä aika kivasti, varmaan siksi ravintolatkin suosivat.. Tämä oli minulle jotain aivan uutta, kiitos!Kasvimaan Kakara- Jonnahttp://kasvimaankakara.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-11925332833210335762012-03-23T22:23:07.962+02:002012-03-23T22:23:07.962+02:00Tuntuu vahan kikkailulta tuo molekyylikokkaus. Ole...Tuntuu vahan kikkailulta tuo molekyylikokkaus. Olenko tulossa vanhaksi? Hedelmakeitto nayttaa kylla hyvalta!<br />Pari viikkoa sitten ajelimme Eilatiin Mitspe Ramonin kautta, ja tuo uusi luksus okyhotelli ei kylla meidan mielestamme sopinut yhtaan maisemaan. Ja aidatun hotellialueen ymparille oli jaanyt kaikenlaista rakennusroskaa ja maakasoja, jotka viela rumensivat maisemaa.anumorchyhttps://www.blogger.com/profile/01027538628260103347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-17720331883877753492012-03-23T21:34:04.687+02:002012-03-23T21:34:04.687+02:00Jael, minä en ole niin utelias, että söisin hernek...Jael, minä en ole niin utelias, että söisin hernekaviaaria, mutta oikeaa kaviaaria kyllä ja kalan mätiä, joka onkin meidän herkku.<br /><br />Mutta tuo jälkiruoka kuulostaa paremmalta kuin paras jäätelö ja se on minulta paljon sanottu!Leena Lumihttps://www.blogger.com/profile/09279406286758103999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-76627671308058351162012-03-23T20:46:39.347+02:002012-03-23T20:46:39.347+02:00Jonna;Tuo keittiömestari kertoi,että hänen ravinto...Jonna;Tuo keittiömestari kertoi,että hänen ravintolassaan sitä käytetään erittäin ahkerasti ja olen ymmärtänyt,että Sous Vide-laite,samoin kuin vakuumikone ovat todella yleisiä ravintoloissa nykyään.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-70856479197597252092012-03-23T20:35:25.098+02:002012-03-23T20:35:25.098+02:00Mahtoi olla todella mielenkiintoista.
Sous vide ...Mahtoi olla todella mielenkiintoista. <br /><br />Sous vide on tullut vastaan aika monessa paikassa viime aikoina, mutta itsellä on opettelemista näissä perinteisissäkin menetelmissä.Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.wordpress.comnoreply@blogger.com