tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post614667980158149150..comments2024-03-25T14:36:55.115+02:00Comments on appelsiinejahunajaa: Melkein chevicheä kyssäkaalista...Jaelhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-59181483126144681022010-10-27T20:20:20.582+02:002010-10-27T20:20:20.582+02:00Unelma;Kiitos,ja kyssäkaali on tosi hyvää:-)Unelma;Kiitos,ja kyssäkaali on tosi hyvää:-)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-88846433339360214902010-10-27T17:07:50.539+02:002010-10-27T17:07:50.539+02:00Vesi kielellä täällä kuvia katselen. :)Vesi kielellä täällä kuvia katselen. :)Unelmahttps://www.blogger.com/profile/12614936361676805321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-48733406410603481672010-10-26T12:24:49.031+02:002010-10-26T12:24:49.031+02:00Allu:Kalaahan yleensä tuleekin chevicheen,ja tuoss...Allu:Kalaahan yleensä tuleekin chevicheen,ja tuossa ravintolan annoksessa sitä olikin.Sillä naapurin laitteella varmaan saat siitä kurpitsasta siivuja jos kerran ilmakuivattua kinkkuakin sillä voi ohueksi leikata.Tuo ravintolan annos oli ihanan raikas ja herkullinen,Simppeli mutta ihana!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-87868039240408406512010-10-26T12:10:26.742+02:002010-10-26T12:10:26.742+02:00Tekisi mieli kokeilla tuota kurpitsajuttua hokkaid...Tekisi mieli kokeilla tuota kurpitsajuttua hokkaidokurpitsasta, kun vaan keksisi, miten saisi ohuet siivut aikaan, ehkä naapurin sähköisellä leivänleikkurilla, leikataanhan sillä ilmakuivattua kinkkuakin. Cevichea olen joskus tehnyt kalasta.Alluhttps://www.blogger.com/profile/05263861211089180903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-62534344592150873832010-10-26T09:10:00.359+02:002010-10-26T09:10:00.359+02:00Kermaperse:Tosi hyvää oli näin laitettuna,suositte...Kermaperse:Tosi hyvää oli näin laitettuna,suosittelen.Ja sen kyssäkaalin saa ihan hyvin pastaksi myös raastamalla.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-73174819082512379642010-10-26T08:48:56.368+02:002010-10-26T08:48:56.368+02:00Ooh, tuo taitaa mennä kyllä kokeiltavien listalle!...Ooh, tuo taitaa mennä kyllä kokeiltavien listalle!Kermapersehttps://www.blogger.com/profile/02126425993099021357noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-77750476435387362922010-10-25T22:16:31.060+02:002010-10-25T22:16:31.060+02:00Okriina;tuo ravintola (on tosi pieni muuten..)on t...Okriina;tuo ravintola (on tosi pieni muuten..)on todellakin ihana.Kurpitsa oli raaka tuossa annoksessa,Viimeksi söin siellä punajuuricarpaccion;siinäkin punajuuri oli raakana marinoitu.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-85583305549143000232010-10-25T22:06:37.929+02:002010-10-25T22:06:37.929+02:00On teillä siellä vaan ihana ravintola! Oliko tuo k...On teillä siellä vaan ihana ravintola! Oliko tuo kurpitsa-carpaccio tehty raakana marinoidusta kurpitsasta?<br />Olen itse tykästynyt kovasti kyssäkaalinuudeleihin, että olen tehnyt niitä jo useamman kerran.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-54622675163458955012010-10-25T20:02:02.860+02:002010-10-25T20:02:02.860+02:00Anu;Niin alkuperäinen taitaakin olla lihasta tehdy...Anu;Niin alkuperäinen taitaakin olla lihasta tehdyt carpacciot,mutta tuolla on kivasti myös kasvissyöjät otettu huomioon:-) Sitäpaitsi koko paikankin nimi kertoo,että annokset tehdään tuohon tyyliin.Anu,et vaan ole saanut kunnon chevichea! Kun olin Perussa söin joka päivä chevichea sellaisessa pikku paikassa,enkä saanut tarpeekseni,oli niin hyvää! Suomessa käytin lohta chevicheen. Ja tuo Carpaccio Barin erilainen cheviche oli aivan ihana!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-6689123927114459112010-10-25T19:55:08.913+02:002010-10-25T19:55:08.913+02:00Minusta on hassua kun kaikenlaisia vihannesviipale...Minusta on hassua kun kaikenlaisia vihannesviipalelautasia kutsutaan nykyaan carpaccioksi. Vanhanaikaisesta mielestani se akuperainen liha-annos vain on carpacciota.<br />Cevichea olen maistanut vain kerran, enka tykannyt ollenkaan. Ehka se oli huonosti tehty.anumorchyhttps://www.blogger.com/profile/01027538628260103347noreply@blogger.com