tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post2821458302448812961..comments2024-03-25T14:36:55.115+02:00Comments on appelsiinejahunajaa: Venezuelalainen paahtovanukas-quesillo-joka ei ihan onnistunut...Jaelhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-14411260289092129992012-11-28T14:47:43.374+02:002012-11-28T14:47:43.374+02:00Inga:tämä on tosiaankin hyvin.Muista vaan käyttää ...Inga:tämä on tosiaankin hyvin.Muista vaan käyttää kiinteää vuokaa.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-58135874366898330982012-11-28T14:46:33.806+02:002012-11-28T14:46:33.806+02:00Niin ja kiva että sulla onnistui se sokeripuoli hy...Niin ja kiva että sulla onnistui se sokeripuoli hyvin;otin omani liian aikaisin pois hellalta...Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-75972252498198555892012-11-28T14:45:10.556+02:002012-11-28T14:45:10.556+02:00Miss Luck:Se sokerin karamellisointi ei tosiaankaa...Miss Luck:Se sokerin karamellisointi ei tosiaankaan ole kauhean helppoa.Käytin muutenkin ruskeaa ruokosokeria,ehkä valkoisen sokerin kanssa olisi helpommin näkynyt se karamellisoituminen.Tätä ei pidäkään tehdä irtopohjavuoassa vaan aina kiinteässä sellaisessa.Rommiaromi on vähän keinotekoisen makuista;aito rommi antaa kivan maun ja limeraaste tosiaankin vähän raikastaa.Sopii ihan hyvin tehdä ilman sitä sokerijuttua,minähän en siinä onnistunut mutta tuo vanukas oli hurjan hyvä silti. Mutta netissä on paljon videoitakin siitä sokerin karamellisoimisesta,aion itsekin ensi kerralla katsoa vähän tarkemmin;DJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-91969317715954162282012-11-28T12:26:38.631+02:002012-11-28T12:26:38.631+02:00Kokeilin tätä, ja epäonnistuin. Sokerin karamellis...Kokeilin tätä, ja epäonnistuin. Sokerin karamellisoinnista en tiedä mitään mutta nopeasti se jähmettyi vuoan reunoille kun siinä sitä pyörittelin, olisinkohan vajaat 10 minuuttia keitellyt. <br />Mutta sen opin että irtopohjavuoka ei taida tähän sopia. Oli se ympäröivä vesi sen verran vanukkaan väristä. Sokeri taisi imeä itseensä aika paljon vettä siinä. <br />Ihan hyvän makuista tämä on, pitää hakea laktaasitabletteja että saisi nyt enemmän kuin vähän lusikanpäällä maistella. Rommi ei jäänyt paljon maistumaan kun käytin rommiaromia ja sitä 2 korkillista, mutta pieni ripaus limeä tuo muavasti raikkautta ja hyvän jälkimaun, sitä kyllä suosittelen lisäämään. <br />Onnistuisikohan tämä kiinteässä vuoassa ilman tuota sokerin kanssa vehtailua?MisLuckhttps://www.blogger.com/profile/15355306036052809260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-47082786584571363022012-11-26T18:23:52.102+02:002012-11-26T18:23:52.102+02:00Maistuis varmaan sullekin! Tämä oli tosi hyvää,vai...Maistuis varmaan sullekin! Tämä oli tosi hyvää,vaikkei se sokerijuttu onnistunutkaan. Ja rommi teki tästä erikoishyvän;D Tämä on muutenkin niin helppotekoinen tuon kondensoidun maidon johdosta.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-64688449087410132752012-11-26T17:48:05.706+02:002012-11-26T17:48:05.706+02:00Paahtovanukas on hyvää! Täytyy joskus kokeilla tät...Paahtovanukas on hyvää! Täytyy joskus kokeilla tätäkin versiota, kun kaikki rommia sisältävät ovat vastustamattomia.;) Onneksi vanukkaassasi oli kuitenkin maku kohdillaan. Sehän on aina pääasia.:)Katjahttps://www.blogger.com/profile/07189682566315231406noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-7348162416749035872012-11-26T16:16:07.387+02:002012-11-26T16:16:07.387+02:00Inga:kiva,ja tämä on normaalimpia helpompi paahtov...Inga:kiva,ja tämä on normaalimpia helpompi paahtovanukas ja erittäin herkullinen:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-18120241655112065292012-11-26T14:49:27.130+02:002012-11-26T14:49:27.130+02:00Paahtovanukas, kuulostaa todella herkulliselta! Yk...Paahtovanukas, kuulostaa todella herkulliselta! Yksi resepti taas lisätty to-do-listalleni!ingahttps://www.blogger.com/profile/04886187901414836350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-87850605856433887422012-11-23T21:41:59.324+02:002012-11-23T21:41:59.324+02:00Mausteinen manteli:googlasin ja joo,samaa on paits...Mausteinen manteli:googlasin ja joo,samaa on paitsi että tuossa venezuelalaisessa versiossa on rommia;D Hyvää onkin:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-28135936748768067962012-11-23T21:37:56.621+02:002012-11-23T21:37:56.621+02:00Nämä on tosiaan aivan mielettömän hyviä. täällä to...Nämä on tosiaan aivan mielettömän hyviä. täällä tosi yleisiä vielä, sanotaan nimellä pudim.. varmaan samaa mutta en ole koskaan tehnyt niin en voi olla varma... syönyt sitäkin useammin ;)Mausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-87829719367385260482012-11-23T20:06:34.882+02:002012-11-23T20:06:34.882+02:00Birgitta;Paahtovanukas on namia.Suosittelen joskus...Birgitta;Paahtovanukas on namia.Suosittelen joskus kokeilemaan...Ja ehkä sitä voi maistaa pikkuisen ennen sitä yön yli odottomaista; mutta se on parempaa kylmänä;D<br /><br />Campasimpukka:Viimeksi tätä tehdessä (ja se taisi olla Jenkeissä) onnistui tosi hyvin. Mutta tämä ohje on muutenkin mielestäni kaikkein helpoin paahtovanukasohje,paitsi nyt tuo sokerin karamellisoituminen.Ja rommi tuossa tekee tästä erioisen hyvän;D<br /><br />Nina Bille:Maku onkin pääasia,mutta se karamellisoitu päällys on vaan tosi namia...no ensi kerralla sitten.Tästä meni nyt puolet tutulle koiranomistajalle naapurista ja hän tykkäsi:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-23439621769122181392012-11-23T19:44:39.089+02:002012-11-23T19:44:39.089+02:00Maku on pääasia, jos et olisi laittanut tuota reik...Maku on pääasia, jos et olisi laittanut tuota reikäistä kuvaa toisesta vanukasta, en olisi edes tietänyt, että sen tulisi olla ryskeahko päältä - nam nam - nautinnollisia herkkuhetkiä! Toisen kerran varmasti sattuu se väri kohdalleen!Nina https://www.blogger.com/profile/07571243768489766023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-25115903583177121512012-11-23T18:34:24.779+02:002012-11-23T18:34:24.779+02:00Minä en ole vielä juuri onnistunut näissä, on vähä...Minä en ole vielä juuri onnistunut näissä, on vähän jääneet valjuiksi ulkonäöltään:) Pitäisi saa rohkaista mieli ja kokeilla uudelleen.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-12783020634688371542012-11-23T18:24:20.972+02:002012-11-23T18:24:20.972+02:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Birgittahttps://www.blogger.com/profile/17042236437325782956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-78977446747751895332012-11-23T18:24:10.019+02:002012-11-23T18:24:10.019+02:00Enpä ole koskaan tehnyt paahtovanukasta ja luulenp...Enpä ole koskaan tehnyt paahtovanukasta ja luulenpa etten ole koskaan maistanutkaan. <br /><br />Mutta eihän se estä kokeilemasta ja ihmettelemästä, että jaksaako odottaa vanukkaan jäähtymistä yön yli. Olen niin herkkusuu, että... ;-)Birgittahttps://www.blogger.com/profile/17042236437325782956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-22282538443292967322012-11-23T17:23:15.366+02:002012-11-23T17:23:15.366+02:00Ankerias Vipunen:voi et tiedä miten lohduttaa;D Mu...Ankerias Vipunen:voi et tiedä miten lohduttaa;D Muuten niin helppotekoinen tuo paahtovanukas,mutta tuo sokerin karamellisointi,auts;D<br />Tätä suosittelen ehdottomasti,on tosi hyvää (myös ulkonäöllisesti epäonnistuneena;D)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-17324678976065083712012-11-23T17:03:28.133+02:002012-11-23T17:03:28.133+02:00Jos yhtään lohduttaa, niin minäkin yleensä möhlin ...Jos yhtään lohduttaa, niin minäkin yleensä möhlin tuon sokerin karamellisoinnin. Yleensä poltan sen :-/<br /><br />Tätä pitää kokeilla! Kauhean kiva resepti. Jälleen kerran.Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.com