tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post4135821593086023278..comments2024-03-25T14:36:55.115+02:00Comments on appelsiinejahunajaa: Kuivattua bataattiraastetta, cashewjuustoa ja elävästä keittiöstäJaelhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-16356364334579453322009-09-06T12:34:11.111+03:002009-09-06T12:34:11.111+03:00Sötpotatis olen vain laittanut uuniin, kokonaisena...<i>Sötpotatis</i> olen vain laittanut uuniin, kokonaisena ja syön voin kanssa, vaikka lihan kaverina.Hannelehttp://hannelesjul.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-22171706339554720912009-09-05T20:51:19.775+03:002009-09-05T20:51:19.775+03:00Nelliina;Jeps,jos jäätelösi koostumus oli tosi kov...Nelliina;Jeps,jos jäätelösi koostumus oli tosi kova,ja pistit sen suoraan pakastimeen,niin siinähän ei ole yhtään ilmaa,mitä tapahtuu,kun se massa käy jäätelökoneessa.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-78981252268451632982009-09-05T18:09:59.201+03:002009-09-05T18:09:59.201+03:00Käytin kyllä ksantaania, ehkä tuo kova rakenne joh...Käytin kyllä ksantaania, ehkä tuo kova rakenne johtuu vaan jäätelökoneen puutteesta. Öljyn lisäämistä voisi kyllä kokeilla.Neilinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-71652173567659138122009-09-05T16:01:13.342+03:002009-09-05T16:01:13.342+03:00Nelliina;Jäätelökoneella on myös vaikutuksensa jää...Nelliina;Jäätelökoneella on myös vaikutuksensa jäätelön rakenteeseen;sillä sitä käytettäessä siihen tulee ilmava rakenne.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-79013200957717374982009-09-05T15:57:30.380+03:002009-09-05T15:57:30.380+03:00Nelliina;menin katsomaan sitä kommenttiasi;en näe ...Nelliina;menin katsomaan sitä kommenttiasi;en näe jos vanhoihin on tullut uusia kommentteja,ellen sattumalta huomaa ,tai mainitaan,kuten nyt mainitsit.<br />Mä itse käyttäisin kaupan kaurakermaa,jos voisin,mutta sitähän täältä ei saa,joten tuo omatekoinen sen vuoksi. Ehkä sitä öljyn määrää voisi lisätä,oletan,että kaupan kaurakermassa sen osuus on suurempi.Minullakin se jäätelö jäätyy aika lailla,mutta kun sitä pitää jonkun aikaa pakkasen ulkopuolella,niin kyllä se sitten. Pitääkin kokeilla vähän sen kaurakermareseptin uudelleen kokeilemista,jospa se öljyn lisäys auttaisi.Käytitkö myös ksantaania?Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-27730423903357483192009-09-05T15:31:50.884+03:002009-09-05T15:31:50.884+03:00Huomasitkohan kommenttiani tuon kaurakerma postauk...Huomasitkohan kommenttiani tuon kaurakerma postauksesi perään? Jos vaan yhtään osaat sanoa millä tuota jäätelöä saisi pehmeämmäksi, niin kiinnostaisi kuulla.Neilinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-64153926376215492932009-09-04T18:08:40.775+03:002009-09-04T18:08:40.775+03:00Ok! Joo, ajattelinkin että kurssilla voisi saada v...Ok! Joo, ajattelinkin että kurssilla voisi saada vähän monipuolisemman kuvan raakaravinnosta. Varmasti tulossa sitten bloggauksia mitä kurssilla opittiin!Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-1773178246895340022009-09-04T16:25:51.919+03:002009-09-04T16:25:51.919+03:00Jytis: Mä luulen,että voisi tehdä myös uunissa,ali...Jytis: Mä luulen,että voisi tehdä myös uunissa,alimmalla lämpötilalla, uuniluukun ollessa raollaan. Kuivuu aika nopeasti,kun on niin ohutta.<br />Ai työväenopistossakin on kurssejä aiheesta nyt,hienoa!Jeps,idut on vain yksi osa tätä raw foodia.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-76825858723850913472009-09-04T15:45:28.404+03:002009-09-04T15:45:28.404+03:00oho, vähän pukkasi kirjoitusvirheitä tuohon mutta...oho, vähän pukkasi kirjoitusvirheitä tuohon mutta saanette jotain tolkkua, työväenopisto siis :)Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-27606374164478793212009-09-04T15:44:00.774+03:002009-09-04T15:44:00.774+03:00Tuo bataattiraaste kuulostaa hyvältä, saako sellai...Tuo bataattiraaste kuulostaa hyvältä, saako sellaista aikaan ilmaan kuivuriakin?<br /><br />Ja elävästä ravinnosta, mä olen menossa työväenopinnon kurssille nyt syksyllä ja yllättäen äidiltä löytyikin kirja johon tutustumista suositeltiin. Äiti oli innolla ollut mukana kun raakaravinto silloin joskus teki tuloaan, mun ainoat muistikuvta niiltä ajoilta on idut. idut, siemenet ja idut, niitä oli itämässä joka paikassa :)<br /><br />Nyt olen päässyt itutraumoistani ja aijon antaa toisen tilaisuuden :)Jytishttps://www.blogger.com/profile/00316031814929631508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-90331479470165827772009-09-03T15:40:30.131+03:002009-09-03T15:40:30.131+03:00Okriina;kovasti ovatkin viime aikoina levinneet:-)...Okriina;kovasti ovatkin viime aikoina levinneet:-) Sullakin on ihan kivoja tuohon kategoriaan liittyviä reseptejä!<br /><br />Goddess of Cake:Tosi hyvä "juusto" suosittelen.Vihannekset ja hedelmät ovat täällä tosiaankin hyviä (ja edullisia) niin että helpompaa on tehdä kasvipohjaista ruokaa. Mulla muuten kasvoi pieni avocado Suomessa,mutta ei siihen hedelmiä tullut ;-)<br /><br />JuneGlooms:Kiitos kun muistutit, olenkin käynyt siellä,unohtui tuosta listasta..Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-31063116484340911372009-09-03T14:22:07.818+03:002009-09-03T14:22:07.818+03:00Löytyy myös raakaaruokaa.blogspot.comLöytyy myös raakaaruokaa.blogspot.comlhttps://www.blogger.com/profile/02014613302454469872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-1928733292047261472009-09-03T14:19:16.630+03:002009-09-03T14:19:16.630+03:00Onpa jännittävän kuuloinen "juusto", tuo...Onpa jännittävän kuuloinen "juusto", tuollaista pitää itsekin kokeilla. Kakkuohjeesi ovat myös aivan hurmaavan kuuloisia, ja täytyy sanoa että olen ehkä hiukan kateellinen israelin ilmastovyöhykkeen raaka - aineista. Suuri suruni on, että avocado ei kasva Suomessa ;). Hupaisaa on, että juttelin juuri erään Raw foodieksi ryhtyneen kanssa, ja muistelimme juuri tätä samaa elävän ravinnon ilmiötä silloin joskus aikoinaan..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-6279294813897766662009-09-03T14:05:56.641+03:002009-09-03T14:05:56.641+03:00Kieltämättä jännästi nämä ideat leviävät (nimimerk...Kieltämättä jännästi nämä ideat leviävät (nimimerkillä oma lusikkakin jo sopassa ;)Muistan itse myös Elävän Ravinnon -aikakauden, mutta silloin ei ehkä aika ollut vielä kypsä suurempaan kiinostukseen ainakaan Suomessa. Kiitos myös blogilinkeistä! Ai niin ja cashew-juusto muistutti, että pitäisi taas itsekin saada aikaiseksi ...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.com