tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post8551509516872730304..comments2024-03-25T14:36:55.115+02:00Comments on appelsiinejahunajaa: Pintopavut AntioquiastaJaelhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-43880555442425898962019-10-16T19:15:28.187+03:002019-10-16T19:15:28.187+03:00Hannah: I guess that outside of South America/Af...Hannah: I guess that outside of South America/Africa etc.people use less plantains , but they can really turn into treats.IN this bean dish they melted into the sauce, making it thicker:) Thank you Hannah:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-83977849062396333832019-10-16T19:13:28.756+03:002019-10-16T19:13:28.756+03:00Beachhousekitchen: Totta, söin osan myös kylmänä ...Beachhousekitchen: Totta, söin osan myös kylmänä mutta lämpimänä kyllä parempaa. Keittobanaani on jännä bansku, ja siitä voi tehdä herkkuja sekä raakana että kypsänä,kannattaa joskus kokella:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-44729900298502091482019-10-16T09:32:08.825+03:002019-10-16T09:32:08.825+03:00Näyttää sellaiselta, jota lusikoisi myös kylmänä :...Näyttää sellaiselta, jota lusikoisi myös kylmänä : )<br />Nyt täytyy myöntää, etten ole koskaan käyttänyt keittobanaania ruoanlaitossa..Heli-Hannele - Beach House Kitchenhttps://www.blogger.com/profile/18298976271913110033noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-4057572645282868362019-10-15T12:45:31.223+03:002019-10-15T12:45:31.223+03:00Katarina:Bönor är både goda och mättande 😀Katarina:Bönor är både goda och mättande 😀Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-89996120862779893922019-10-15T12:44:47.630+03:002019-10-15T12:44:47.630+03:00Satu:Tamarindikadtikkeessa varmaankin hyvää. Venez...Satu:Tamarindikadtikkeessa varmaankin hyvää. Venezuelassa uunissa, kokonaisina,ja niin että niissä oli viilto, ja ne tehtiin kypsistä keittobanskuista, ei vihreistä. Ja ne voi damalla täyttää jollakinJaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-70229720312301325192019-10-15T09:07:31.984+03:002019-10-15T09:07:31.984+03:00Mums! Jag tycker mycket om bönor :)Mums! Jag tycker mycket om bönor :)Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-26031845463865209742019-10-15T01:51:03.927+03:002019-10-15T01:51:03.927+03:00Tää tuli nyt jostain syystä väärään kohtaan. :-(Tää tuli nyt jostain syystä väärään kohtaan. :-(Satuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-48370527019983063222019-10-15T01:50:25.357+03:002019-10-15T01:50:25.357+03:00Mä olen tehnyt keittobanaanista muutamaa intialais...Mä olen tehnyt keittobanaanista muutamaa intialaista ruokaa. Joko silleen mausteiden kanssa paistettuna tai sitten tamarindikastikkeessa keitettynä. Uunissa kypsennettynä en ole koskaan kokeillut, mutta ihan varmasti kokeilen! Mitenköhän ne oli siellä Venezuelassa kypsennetty, kokonaisinako? Kiva idea. <3 Tykkään uuniruoista muutenkin, kun ne on niin helppoja. :-) Satuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-42204747300217022812019-10-13T21:48:09.351+03:002019-10-13T21:48:09.351+03:00What a coincidence! I was just talking with a frie...What a coincidence! I was just talking with a friend about how I rarely think to cook with plantains! This will do just the trick. It looks so hearty and cozy, perfect for the colder days ahead, too.Hannahhttp://www.bittersweetblog.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-43279964667482545662019-10-13T20:50:47.349+03:002019-10-13T20:50:47.349+03:00Satu:Kiitos, oli tosi hyvää:) Tykkään itse pavuis...Satu:Kiitos, oli tosi hyvää:) Tykkään itse pavuista, ja koska en syö lihaa, niin ovat hyvä proteiinilähde. Painekeittimellä tosiaankin tulee nopeammin tehtyä tuo.<br /><br />Juu keltaiset eli madurot ovat makeampia. Tosin tässäkin voisi käyttää keltaista, mutta silloin tuohon papupataan tulisi makeutta. Keittobanaanit muuttuvat kypsyessään keltaisiksi kuten tavallisetkin banskut, ja vihreinä niiden tärkkelyspitoisuus on korkea minkä vuoksi ne saostivat tässä tuon kastikkeen. Mitä olet tehnyt keittobanaaneista? Venezuelassa söin uunissa kypsennettyjä tai sitten niitä patacones/tostones, eli ne friteeratut keittobanaanipalat. Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-44226170257177062502019-10-13T20:34:15.056+03:002019-10-13T20:34:15.056+03:00Hyvältä näyttää ja kuulostaa, vaikka en olekaan mi...Hyvältä näyttää ja kuulostaa, vaikka en olekaan mikään suuri papujen ystävä. Pintopapuja en ole tainnut valmistaa koskaan. Meinaan kyllä kokeilla ohjettasi, mutta vasta Medellinissä. Painekeitin on siellä, ja mua ärsyttää papujen keittely pitkiä aikoja. :-D<br /><br />En muuten tiennyt, että on olemassa keltaisia keittobanaanejakin. Tai siis olen kyllä nähnyt niitä kaupassa, mutta olen luullut niiden olevan jotain muita kuin keittobaaneja. Käytetäänkö niitä ihan samalla tavalla kuin vihreitäkin? Mulla keittobanaanit tuppaavat jäämään aina koviksi, enkä tykkää siksi oikein niistäkään. Satuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-5554926759416977362019-10-12T22:57:47.445+03:002019-10-12T22:57:47.445+03:00Anu;Tahana Mercazitin filippiiniläisestä kaupasta...Anu;Tahana Mercazitin filippiiniläisestä kaupasta ja lähellä siellä olevasta eteläamerikkalaisesta marketista https://www.facebook.com/latiendaenisrael/ ja myös Carmel torilta löytyy.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-38399112794127474432019-10-12T22:00:56.303+03:002019-10-12T22:00:56.303+03:00Mistahan taalla loytyisi keittobanaania?Mistahan taalla loytyisi keittobanaania?anumorchyhttps://www.blogger.com/profile/01027538628260103347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-54978343318209683602019-10-12T20:22:55.326+03:002019-10-12T20:22:55.326+03:00Outi:Kiitos, oli tosi hyvää:) Olen syöny paljonkin...Outi:Kiitos, oli tosi hyvää:) Olen syöny paljonkin keittobanaania, eri muodoissa, etenkin Etelä-Amerikassa asuessa, mutta tuo että keittobanaanista tuli kastikkeen koostumus, oli uutta minulle.OIkein hyvää viikonloppua sinullekin Outi:)Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-43024303093693887182019-10-12T19:56:26.964+03:002019-10-12T19:56:26.964+03:00Ruokaisan näköinen pata. En olekaan tuota keittoba...Ruokaisan näköinen pata. En olekaan tuota keittobanaania koskaan testannut ruoassa.<br />Kivaa viikonloppua sinulle Jael <3Outi Krimou/Outi's lifehttps://www.blogger.com/profile/09824619525592258820noreply@blogger.com