tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post8576134269706316011..comments2024-03-25T14:36:55.115+02:00Comments on appelsiinejahunajaa: Munakoisoa tahinilla ja tomaattivaahdollaJaelhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-31792201986811341212011-03-31T17:41:09.898+02:002011-03-31T17:41:09.898+02:00Lorraine:thanks,the slow roasted eggplant was so d...Lorraine:thanks,the slow roasted eggplant was so delicious!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-67299203537600991242011-03-31T10:56:00.772+02:002011-03-31T10:56:00.772+02:00That looks absolutely wonderful Yaelin and the egg...That looks absolutely wonderful Yaelin and the eggplant looks so lovely and soft-yum! :)Lorraine @ Not Quite Nigellahttp://www.notquitenigella.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-25108183065804537042011-03-29T17:24:54.739+02:002011-03-29T17:24:54.739+02:00Mausteinen manteli:kiitos,ihastuin tähän nyt niin,...Mausteinen manteli:kiitos,ihastuin tähän nyt niin,että olen tehnyt jo 3 kertaa.Tuo hidas paahtaminen ja kuoren poistaminen tekee ne tosi herkullisiksi!<br /><br />Kmsu:Kiitos,ja oli tosi hyvää:) Munakoiso on Suomessa vähän tyyristä,täällä aika edullista,joten tulee usein tehtyä.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-25666688055277272322011-03-29T15:10:31.448+02:002011-03-29T15:10:31.448+02:00Onpas ihanan näköisiä! Äkkivilkaisulta näyttivät v...Onpas ihanan näköisiä! Äkkivilkaisulta näyttivät vähän täytetyiltä herkkusieniltä.:) Munakoisoa en olekaan pitkään aikaan syönyt, vaikka se onkin suurta herkkua. Kohta varmaan alkavat taas olla edullisempia, joten pitääpä sitten taas munakoisojakin ostaa.kmsuhttp://kmsu.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-73296699359732064332011-03-29T11:08:51.603+02:002011-03-29T11:08:51.603+02:00ompa näyttävännäköinen herkku, kävisi joihinkin ke...ompa näyttävännäköinen herkku, kävisi joihinkin kesäisiin juhliinkin!Mausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-50976598754030276112011-03-27T19:45:30.600+02:002011-03-27T19:45:30.600+02:00Hippu;Kiitos,munakoiso tuolla tavoin,hitaasti paah...Hippu;Kiitos,munakoiso tuolla tavoin,hitaasti paahdettuna,oli tosi hyvää.Tein jo toisen kerran tänään....Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-71577774539061418682011-03-27T18:44:17.766+02:002011-03-27T18:44:17.766+02:00Onpa kauniin näköinen herkku! Varmasti ihanaa esim...Onpa kauniin näköinen herkku! Varmasti ihanaa esim. alkupalana.Satuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-16593305168380020342011-03-27T07:51:31.492+02:002011-03-27T07:51:31.492+02:00Unelma:Ehdottamasti,oli hyvää!
Maria:Oli tosiaank...Unelma:Ehdottamasti,oli hyvää!<br /><br />Maria:Oli tosiaankin hyvää:)<br /><br />Faye:Glad you could understand the recipe better this time:) I know that tomato puree you refer to;I also make it sometimes,but made with a blender (I use a small personal blender ,the Magic Bullet) the tomato becomes foamy.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-7505274978204561372011-03-27T04:55:04.108+02:002011-03-27T04:55:04.108+02:00Hi Yael, Glad you included the link to Michal'...Hi Yael, Glad you included the link to Michal's blog so it was easy to understand this one; it looks and sounds delicious. I hope to try your slow-roasted eggplant technique soon. <br /><br />My mother in law used to make fresh tomato puree lwithout a blender; she simply used a coarse grater. (She was Yemenite; it was for serving with jachnun.)Faye Levyhttp://www.latimes.com/features/food/la-fo-persian-purim-20110317,0,7860959.storynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-53117304602893408282011-03-27T03:08:06.711+02:002011-03-27T03:08:06.711+02:00Kuulosta ihanalta yhdistelmalta!Kuulosta ihanalta yhdistelmalta!Mariahttps://www.blogger.com/profile/05325156209224325048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-48494094930457832252011-03-26T21:57:04.010+02:002011-03-26T21:57:04.010+02:00Tätä on munakoison ystävän ehdottomasti kokeiltava...Tätä on munakoison ystävän ehdottomasti kokeiltava. :)Unelmahttps://www.blogger.com/profile/12614936361676805321noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-40059930444676612752011-03-26T18:09:53.366+02:002011-03-26T18:09:53.366+02:00Tuula:tuo oli hyvää! Täällä tomaatit ovat ympäri v...Tuula:tuo oli hyvää! Täällä tomaatit ovat ympäri vuoden hyviä,mutta teillä kun pitää tuoda muualta niin voivat olla mauttomia.Mutta kesällä sitten!Minä yleensä käytän ruususuolaa,mutta oli tuota karkeaa suolaa kaapissa ,koska teen joskus graavikalaa.<br /><br />Okriina:Vaahtomaisuus säilyi aika kivasti. Lisäsin tuota öljyä hieman kun ajattelin,että se vielä enemmän lisäisi sitä vaahtoisuutta. Laitoin palasten jäähdyttyä sitä niiden päälle ja lopun söin jonkun ajan kuluttua,kun oli niin hyvää! Oli se ainakin puolen tunnin kuluttua vielä "vaahtomaista"..Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-104236810443685632011-03-26T17:55:26.079+02:002011-03-26T17:55:26.079+02:00Kiinnostava resepti. Toi tomaattivaahto on jännä l...Kiinnostava resepti. Toi tomaattivaahto on jännä lisä. Miten sen vaahtoisuus säilyy?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8210701823759951519.post-9648315534608769752011-03-26T14:59:39.939+02:002011-03-26T14:59:39.939+02:00Nayttaapa herkullisilta. Taytyy odottaa kesaan nai...Nayttaapa herkullisilta. Taytyy odottaa kesaan naitten tekeminen, kun minusta talvitomaatit eivat taalla maistu yhtaan miltaan. <br /><br />Mina olen muuten siirtynyt kokonaan kayttamaan sellaista karkeaa sormisuolaa. Laitan sita myos suolamyllyyn, jos tarvitsen joskus hienompaa suolaa.Tuulahttps://www.blogger.com/profile/14609402557807031471noreply@blogger.com