Muutama vuosi sitten postasin täällä blogissa kotitekoisesta Sriracha-kastikkeesta. ja mainitsin myös että teen sitä usein vihreänäkin,jolloin lisään enemmän valkosipulia,vaikka tekotapa muuten on täysin sama kuin punaisessa kastikkeessa. Tein taas tällä viikolla srirachakastiketta vihreistä chilipippureista,ja hetken mielijohteesta lisäsin keittovaiheessa mangon palasia. Sepäs antoi kastikkeelle kivasti lisämakua;tuli ihana kastike joka sopii maustamiseen ym.Ohje kastikkeeseen punaisilla chileillä löytyy siis täältä,ja lisäsin joukkoon puolet keskikokoisesta mangosta,Tähän voisi käyttää myös pakastettuja mangokuutioita.
Ihana kastike!
Osa Tel Avivin ihaninta mehukioskia.
Oooo mikä ihana kioski <3
VastaaPoistaNelli>täällä on niin monta ihanaa mehukiskaa,mutta tuo on ehkä paras niistä:)
PoistaLåter jättegott, hett och sött ihop!
VastaaPoistaHOvkonditorn:De går nog så bra tillsammans:)
Poistaoih ihania nuo mehubaarit, onneksi niitä jostain ostoskeskuksista löytyy täälläkin ja tuota sun srirachaa on kiva maistaa :)
VastaaPoistaSari Pylsy:On kyllä ihania väriläiskiä nuo mehubaarit täällä,niitä on tosi monta:) Onneksi ostareista löytyy teiltäkin mehukiskoja (tosin aika tyyriillä hinnalla olen huomannut..). Sriracha mangolla on tosi hyvää monen kanssa,kiitos Sari:)
PoistaTuo mehukioski on kyllä todella ihanan näköinen. Heti alkoi tehdä mieli jotain tuorepuristettua juotavaa :)
VastaaPoistaBirgitta: on se,aina jonoakin kun menen ohitse.Tuolla saa vaikka minkälaisia mehuja,kasvis-tai hedelmäpohjaisia:)
PoistaOllaan kyllä mehukiskojen suhteen aika jäljessä täällä Suomessa, mutta onneksi joka vuosi uusia yrittäjiä tulee markkinoille : ) Olen srirachan suurkuluttaja, kyllä maistuisi tuo kastike!
VastaaPoistaHeli:kiva että tulee mehuyrittäjiä:) Välimeren ilmasto suosii näitä ulkopaikkoja,ja niitä näkee täällä todella paljon. Srirachaa voisin lisätä vaikka mihin!
PoistaOi, tota kastiketta rupes tekeen mieli.
VastaaPoista