Voitin viime vuoden puolella www. greenstreet.fi :n järjestämässä valokuvauskilpailussa raakasuklaaworkshopin,johon vihdoinkin pääsin nyt kun olen täällä Helsingissä
Raakasuklaaworkshop pidettiin Greenstreetin ja Ruplan tiloissa Helsinginkadulla ja ohjaajana toimi ihanan aurinkoinen Milla
Olen tehnyt usein raakasuklaata mutta workshopissa tuli silti opittua jotain, eli miten Toco-jauheen lisäys vaikuttaa rakenteeseen. Tein muuten tämän postauksen puhelimellani ja se oli ärsyttävän vaikeaa ja kesti ikuisuuden. Kuvat on otettu puhelimella ja luonnonvalon puutteesta johtuen aika surkeita. Linkkejä en saanut millään laitettua bloggerin ontuvalla aplikaatiolla......
Houkuttavan ihanan näköistä ! En ole vielä koskaan maistanut raakasuklaata, ellei sitä lasketa mitä opetit minua tekemään Ruohonjuuresta ostetusta öljystä ja kaakaojauheesta. Oliko se raakasuklaata vai jotain muuta ?
VastaaPoistaRita:oli kiva tehdä kimpassa raakasuklaata, joka on aika intensiivisen mutta hyvän makuista. Se mitä si ulle neuvoin tekemään kookosöljystä oli sellaista super simppeliä raakasuklaata😋😏
PoistaAhaa. Sittenhän minulla on pieni aavistus asiasta :)
PoistaRita😃😃
PoistaVau, oli varmaan kiva kurssi, tekisi mieli itsekin mennä! Olen muutamia kertoja tehnyt ihan perusraakasuklaata minäkin, mutta aina olisi lisää opittavaa :D
VastaaPoistaMatkatar:olikin tosi kiva tapahtuma ja uutta tulukin opittua:tuo Toco nimittäin antaa vähän sellaisen kermaisen rakenteen😃
PoistaOooo, uuuu....nomnomnomnom....en mä muuta osaa sanoa kun näyttää niin mahdottoman herkulliselle....
VastaaPoistaNelli, oli kyllä ihan hyvää mutts tuollaisella yksinkerraisella raakasuklaalla on hieman rakeinen koostumus
PoistaOi, GreenStreetin workshopit on kivoja :) kävin itse raakakakkuworkshopissa viime vuonna!
VastaaPoistaNäyttipä hyvältä!
VastaaPoistaI really like it when people come together and share ideas.
VastaaPoistaGreat blog, keep it up!
My web-site - how to get my ex wife back