sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Viime aikojen lempijuoma

Kuumalla tekee mieli kylmää juomaa. Ja viime aikoina lempijuomani tai oikeastaan lempismoothieni on ollut nopeasti valmistuva meloniminttusmoothie. Meloni ja minttu ovat loistava pari,sillä meloni saattaa joskus olla hieman liiankin  makea,ja minttu tasoittaa mukavasti tuota makua. Tämä on ihanaa ja joka päivä (toistaiseksi) on ihan pakko valmistaa suuri lasillinen.  Tämä on sopivasti makea ilman lisämakeutusta.
Melonia,minttua ja jäitä eikä muuta
Meloniminttusmoothie
  • 1½ dl melonikuutioita
  • kourallinen minttua
  • 4-5 jääpalaa
Melonissa on paljon nestettä ,joten kerää sekin talteen ja laita melonikuutiot mehuineen sekä mintunlehdet tehosekoittimeen. Jauha tasaiseksi. Lisää lopuksi jääkuutiot ja  käytä vielä tehosekoitinta kunnes jääpalat ovat murskautuneet.Nauti heti:)

25 kommenttia:

  1. Olipa kiva ohje! Nyt ovat Suomessa myytävät melonit halpoja. Ja olen yrittänyt keksiä niille käyttöä. Salaatteihin laitan. Nyt nappaan tämän smoothien ohjeen.
    Kiitos Jael ja suloista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuula:kiitos:) Melonit ovat hyviä monessa,ja näin mintun kanssa blendattuna tosi hyvää. Jääkuutiot tekevät siitä vielä tosi kuohkean juoman. Oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinulle:)

      Poista
  2. Smoothien värikin on aivan täydellisen kesäinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outi:kiitos:) Itse asiassa normaalisti tuo juomani on vähemmän keltainen sillä laitan aika reilusti minttua;D

      Poista
  3. No yhdistelmä kuulostaa aivan taivaalliselta !
    Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rita,no sitä se minun mielestä olikin:) Tykkään mintusta tosi paljon ja se sopii niin hyvin melonin kanssa,ja jään kanssa .

      Poista
  4. Mintun ystävä kiittää vinkistä - tämä lähtee kokeiluun - on nimittäin tarpeeksi yksinkertainen smoothie jopa minulle;)
    Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lady of the Mess:Kiva kuulla:) Tämä onkin super yksinkertainen smoothie ,ja vain muutama aines mutta ihana lopputulos:) Kiitos,oikein hyvää alkavaa viikkoa sinulle:)

      Poista
  5. Ai, nami nami miten herkulliselta näyttää ja kuulostaa! Vielä kun olisi täällä Suomessakin hellettä tai edes lämmintä niin viilentäisi mukavasti tuo juoma. Tänään satoi rakentakin Hämeenlinnan korkeudella...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blyygi Blomsteri:Tämä on tosiaankin hyvää ja niin helppotekoista kun on vain muutama aines siinä. Voi kun saisitte taas lämmintä;kesäähän on vielä kivasti jäljellä joten eiköhän,toivottavasti.Rakeita heinäkuussa,ikävää...

      Poista
  6. Oi, näyttääpä hyvältä, täytyykin tehdä, voisikohan tuon melonin pakastaa ja sitten ajaa mehuksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari :tosi hyvää ja niin helppoa tehdä.Tottakai,tuohan on kiva idea,ei silloin tarvitse niitä jääkuutioita,lisää vain hieman vettä niiden tilalle:)

      Poista
  7. Naminami sanon minäkin.. Kuumalla säällä kun ei jaksa edes syödä, niin smoothie on ravitseva mutta kevyt. Näillä minä korvaan monesti oikean aterian.. onko se sitten oikeasti terveellinen tapa, niin luulisin kuitenkin sen olevan sitä? Terveisin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maire:kiitos,oikein namia on.Minä en kuumuudella paljon jaksa,ja siloin tuollainen smoothie maistuu ) onhan se terveellinen tapa,kun aineksetkin ovat ihan terveellisiä;D

      Poista
  8. Tänään ollut kuuma ja tuo olisi kyllä maistunut, nam. <3

    VastaaPoista
  9. Ihanan raikas juoma ja helppo ohje. Nam :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...