maanantai 13. heinäkuuta 2015

Mitä ulkosuomalainen syö Suomessa ja Prisman kauppakassi-kokeilu

Sain nyt Suomessa ollessani tilaisuuden kokeilla Prisman kauppakassia ja arvatkaapa mitä ulkosuomalainen tilasi kauppakassiinsa? No tietenkin sellaisia tuotteita mitä ei asuinmaastaan helposti saa eli kuvassa näkyviä tuotteita kuten lohta eri muodoissa, ruisleipää, Fazerin suklaata,leipäjuustoa ja silliä. Herkullisia suomalaisia tuotteita:)
Minun tilaamani kauppakassi oli noutokassi jonka  hain Kannelmäen Prisman noutopalvelusta.Tilaus tehdään Foodie-sivustolla  ja tilaaminen onnistuu helposti myös puhelimen avulla Foodie-aplikaatiolla:tein tilauksen bussissa matkalla Jyväskylästä Helsinkiin.  Foodien sivusto on selkeä ja helppokäyttöinen: tuotteet on jaettu aiheittain, kuvat ovat selkeitä ja tuotteita on helppo lisätä ja poistaa listalta. Kun tilaus on tehty siitä tulee tilausvahvistus sähköpostiin. Huomasin tosin  liian myöhään  että tilaus tulee tehdä jo edellisenä päivänä ja jos tilauksen haluaa samalle päivälle  tulee siitä pieni lisämaksu. Tilausta voi muokata kunnes sitä lähdetään keräämään.
Hain noutokassini Kannelmäen Prisman noutopisteestä, jossa palvelu oli mitä ystävällisintä.
Tilaukseeni kuului myös muutama pizza jotka tehtiin Kauppakeskus Kaaren La Famigliassa ja kiidätettiin höyryävän kuumina kauppakassin  noutopisteeseen, jossa ne säilyvät lämpiminä. Minulle soitettiin ja kysyttiin koska tulen hakemaan  pizzat joten noudin pizzat  pian sen jälkeen kun ne olivat tulleet uunista ulos.
Pizzat olivat kuumia vielä poikani luo tullessa mutta Gambretto-pizzassa olisi voinut olla enemmän täytteitä. Myös 13 euron hinta on ehkä  korkea noutopizzasta , mutta pizzojen hinta laskee jos niitä tilaa useamman: esimerkiksi jos tilaa 3 pizzaa tulee yhden pizzan hinnaksi 10 euroa. Nyt kuitenkin kannattaa tilata pizza  Kauppakassista sillä 13.7 -2.8 saa pizzan mukana  2 x 1,5 l Coca -Colaa kaupan päälle.

Entä mitä pidin kauppakassipalvelusta? Pidin  paljonkin ja voisin kuvitella  käyttäväni palvelua, sillä se on kiireisen ihmisen pelastus kun ei ehdi kierrellä kaupassa. Tilaus on helppo tehdä, palvelu pelaa ja tuotteet olivat juuri sitä mitä olin tilannut  ja noutoajanhan  voi valita kunhan muistaa tehdä tilauksen päivää ennen haluttua noutoa. 

Yhteistyössä SOK/Prisman Kauppakassi

30 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä tuo herkkukassi!
    Todellakin ulkosuomalaisen lempijuttuja!
    Mukavaa viikon jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susanna Vaahla:oli tosi toimiva palvelu,puhelimella tein tilauksen., Ja näin ulkosuomalaisenahan tulee mieli kokeilla juuri tuollaisia tuotteita;D Kiitos,samoin sinne mukavaa viikon jatkoa.

      Poista
  2. Jael, tyttäreni tässä ryhmässä, josta tilasit ko palvelun. Kiva kun tykkäsit, taidan kertoa hänelle viestistäsi, että olit tyytyväinen, niin vie viestiä eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1Ritva,kiva kuulla että tyttäresi on siinä mukana ja tosiaankin olin tyytyväinen palveluun:)

      Poista
  3. Tuo varmaan helpottaa monenkin elämää aina kiireisistä pikkulasten työssäkäyvistä vanhemmista vaikka vanhuksiin, joille palvelu on mitä oivallisin, jos joku muu sen noutaa tai kauppa toimittaa sen perille. Viime mainitusta olen tosin vain kuullut huhua ja se koski S-ryhmän Mestarin Herkkua.

    Järkyttävän kallis pizza! Me saadaan todella hyvä ja runsas pizza 7 eurolla pääsaareltamme ja joka 10. pizza on ilmainen.

    Fazerin sinistä, ehdottomasti;)

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leena;todellakin helpottaa;palvelu sopii niin monelle.Ja tuonhan saa myös kotiin tuotuna. Pizza oli tosiaankin hieman pettymys koska se ei ollut suuren suuri ja aika yksinkertainen hintaansa nähden.

      Poista
  4. Jos täällä maallakin olisi tuollainen kauppakassipalvelu, niin todennäköisesti käyttäisin. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanna,taitaa olla niin että tuollaista palvelua saa vain isommista kaupungeista. Harmi että pienemmät paikkakunnat jäävät niin monesta vaille.

      Poista
  5. Tuo on myos siita hyva palvelu, etta jaa ne turhat herateostokset ehka tekematta.

    VastaaPoista
  6. Siis olet jo kai palannut tanne helteisiin. Me lahdemme sitten draamojen jalkeen le-to valisena yona.

    VastaaPoista
  7. Niin tuo oli minun kommenttini eika Gadin :)

    VastaaPoista
  8. Anu:joo hyvä pointti myös tuo,heräteostoksia kun tulee helposti tehtyä.Ja hyvää matkaa teille,mustikatkin on jo kypsät:D

    VastaaPoista
  9. Hauska kokeilu varmasti ja niin hekullinen kauppakassi :)) Hauskaa kesää teille täällä, onneksi mustikat ja ne kauan odotetut mansikat alkavat jo olla kypsiä.:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatta. Oli tosi kiva ja toimiva kokeilu. Kiitos, tosin olen jo palannut tänne etelään ja en ehtinyt poimia mustikoita tällä kertaa

      Poista
  10. Hyvät tuotteet tilasit :)

    Olipa kiva saada kuulla enemmän tuosta palvelusta. Ryhdynkin tutkimaan antamaasi linkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rita:hyviä tuotteita tosiaankin. Parhaiten tutustuminen palveluun käy Foodie-sivuston tai aplikaation avulla

      Poista
  11. Käytän säännöllisesti saman yrityksen Alepan kauppakassia jonka saa kotiin toimitettuna. Loistava palvelu! Enää en muualta ostakaan isoja ja painavia ns.bulkkituotteita. Ihan turhaa lähteä mihinkään ja kantaa niitä kun saa kotiin toimitettuna ja vielä hyvään hintaan. Palveluakin on aina tosi ystävällistä ja kaikki hienosti pakattu. Mutta taas tuoreet lihat, kalat, monet kasvikset ja herkut käyn itse ostamassa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mama Gastro:kun ajattelen mitä olen joutunut autottomana kantamaan kaupasta busseja käyttäen niin tuo palvelu on niin mahtava:) Kyllä varmaan minäkin käyttäisin jos asuisin taas Suomessa.

      Poista
  12. Mielenkiintoista. Itse taas en löydä Prismasta oikein mitään syötävää. Kalkkunapekonin tosin saa sieltä :)

    VastaaPoista
  13. Prisman kauppakassipalvelu on PARASTA. Siis ihan oikeasti vaikka ollaankin "vaan" kahden hengen perhe ja voisi luulla että ei sitä tavaraa tule ostettua niin paljon :) kesä oli niin kiireinen ja ruuhkainen, että ei meinattu ehtiä kunnolla millään viikolla kauppaan ja tuo palvelu pelasti meillä kyllä monta viikkoa. Apukokki vieläpä inhoaa kaupassakäyntiä niin mikäs sen helpompaa kun sanoa, että kurvaa vaan Prisman noutopisteelle ja hakee ruoat. Ihanan näppärää.

    Olen muutenkin yrittänyt selvitä yhden kaupassakäynnin taktiikalla jo pidempään ja tämän avulla se on toiminut. Myös juhlapyhien ruoat saa ilman sitä kamalaa kaupassa seisomista ja hermojen kiristelyä.

    Täyden kympin palvelu :) iso plussa että saa tuoretiskitavaraa myös, esim. luomulohta ja lihoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anne:todellakin tuli todettua että on mahtava palvelu tämä kauppakassipalvelu. Kun on kiireinen niin tuo on oikea pelastus. Ja noutopisteellä omi niin ystävällinen palvrlukin:-)

      Poista
  14. Nelli:minusta taas Prismoissa on tosi hyvät valikoimat

    VastaaPoista
  15. Tää kuulostaa niin testattavalta jutulta. Pakko on kokeilla.

    VastaaPoista
  16. Todella ihana blogi sinulla :) löysin sattumalta ja ehdottomasti jään seuraamaan jatkossa :)
    http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matilda:oi kiitos,ihanaa kuulla:) Tulenkin vastavierailulle:)

      Poista
  17. Minä käytän näitä kauppakassipalveluita paljon Ranskassa. Aivan ihania. Parhaita ovat myös ne, jotka tuovat kotiin saakka! Ah ja kantavat vielä usein keittiöönkin. Siinä kun on käsivarret täynnä lapsia, nämä nettiostelut ovat pelastus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helena:täälläkin käytetään paljon ,niin että tuovat kotiin saakka ja ihan kuin teillä kantavat keittiöön:) Itse olen tosin käyttänyt sellaista palvelua vain peri kertaa.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...