keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Uusi koira!


Kotiini tuli eilen uusi asukas, pieni 7kk ikäinen koiraherra nimeltä Bambi. Bambi on suurimmaksi osaksi kääpiöpinsseri ja sitten osaksi jotain muuta, tuntematonta, mikä lie. Sain sen hylätyille koirille uusia koteja etsivän yhdistyksen kautta. Niitä onkin paljon täällä Israelissa, monet antavat koiriensa juosta vapaana ja tuloksena on sitten ei-toivottuja koiranpentuja.Jotkut myös huomaavat, etteivät voikaan pitää koiraa tai kissaa, ja siksi täällä on monta tälläista yhdistystä ja paljon koiria ja kissoja, jotka kovasti toivovat löytävänsä uuden kodin.Bambi oli jostain löytynyt, ja päätynyt koirataloon, josta sen sitten adoptoi lapsiperhe, jolla oli tosi pieniä lapsia.Ei siitä mitään tullut, ja nyt siis Bambi on luonani, toivottavasti Bambi nyt vihdoinkin löysi pysyvän kodin. Kuten kääpiöpinsserit(tai melkein kääpiöpinsserit) yleensä , Bambi on todella energinen pieni pakkaus ja tarvitsee paljon liikuntaa sekä virikkeitä. Tässä nyt ensin tutustutaan kunnolla ja katsotaan miten käy.Olen jo kauan miettinyt koiran hankintaa, Suomessa oli kissa, joka on poikani hoivissa.Kun on tottunut elämään eläimen kanssa samassa huushollissa, on vaikeata olla ilman sellaista, ne antavat niin paljon ja pyytävät niin vähän.

19 kommenttia:

 1. Tsadaaaaa =)))
  Mä bongasin heti, et sultaha löyty linkki omaan blogiin... alanki välittömästi seuraamaan mitä sun elämässä ja kyökissä tapahtuu 8D
  Aioks sä pitää blogin johonki suuntaan painotteisena... toisin sanoen haluutko mun vaklauslistalla kokkaus puolelle vaiko muihin, eli sinne alemmas ???

  Aivan ihana pinseri, jonka näkönen hän kovasti on 8D

  VastaaPoista
 2. Rouva V, kiva kun tulit vierailulle:) Tää on mä luulen sellainen sekablogi, eli kokkausta ja sitten muutakin, eli kai sinne alas???

  Juu ja Bambi on kohteliaisuuksista tosi tyytyväinen....

  VastaaPoista
 3. Tosi terhakan oloinen koira tuo Bambi. Toivottavasti ei pureskele teidän aamutossuja tai jotain...:-)

  Itsekin kovasti haluaisin koiran, mutta kumppani on niin ajatusta vastaan :-( Eläimet ovat kyllä aivan ihania, kun tosiaankin ovat niin pyyteettömiä.

  Toivottavasti saadaan lukea pian lisää uutisia Bambin elämästä! Onnellista yhteiseloa teille!

  VastaaPoista
 4. Kivaa, nyt pääsee vierailemaan täällä sunkin blogissa!

  Onpa iloisen näköinen koira, vaikka menneisyytensä varmaan tähän asti olisi vaihteleva ollutkin. Ihailen hurjasti ihmisiä jotka antavat kodin hylätyille tai muuten poisannetuille eläimille :) Itsellä allergiaepäily on aina estänyt lemmikkiä hankkimasta, mutta ehkä vielä joskus!

  VastaaPoista
 5. Ihanan suloinen Bambi!

  Onnea! :)

  VastaaPoista
 6. Hippu, kiitos, pidänkin aamutossut piilossa kun en niitä tarvi,mutta vaikuttaa Bambi aika hyvätapaiselta koiralta!
  Kiitos, Anna, sunkin blogissa on kiva vierailla:)
  Susa, kiitos:)

  VastaaPoista
 7. Voi, miten suloinen! Meillä on kans kääpiöpinseri, Ruben ja siinä onkin vauhdissa pitelemistä :)) Ihania nuo pienet koirat. Ja tämä laji varsinkin on kovasti isäntiinsä kiintyvää mallia, joten paljon halihetkiä luvassa :)

  Hurjasti lämpöisiä terkkuja!!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Karkki, Bambi jo nyt osoittaa ihania kiintymyksen merkkejä:)

  VastaaPoista
 9. Oi miten ihana:) Onnea<3!

  VastaaPoista
 10. Meilla oli muuten aikoinaan myos Israelissa koira, joka exan pikkuveli loysi pentuna ROSKIKSISTA! Kaytimme sen elainlaakarilla rokotuksissa ja muissa tarkistuksissa ja se elikin meilla sen aikaa, kunnes muutimme Suomeen. Sitten se sai kodin eraan ystavamme luona. Ja eli elamansa siella.

  Suloisen nakoinen Bambi!

  Tuula (eras dementikko, joka alkaa muistelemaan nuoruutta... ;D)

  VastaaPoista
 11. Tuula, on ihan käsittämätöntä että joku heittää pienet koiranpennut roskikseen.Onneksi se sai hyvän kodin se teidän löytämänne.

  VastaaPoista
 12. niin se on aivan outoa että miten ihmiset kohtelee eläimiä . Sulla on ihana koira.

  VastaaPoista
 13. Enpä tiennyt tarkalleen Bambin tarinaa, joten vielä tässä vaiheessa en kaiketi ole ollut vielä mukana blogiasi seuraamassa.

  Hyvin on Bambi kotiutunut luoksesi ja saanut vihdoin pysyvyyttä elämään :))

  VastaaPoista
 14. Kävin täällä kurkkaamassa Bambin ensi vaiheita luonasi. Kiva, että teistä tuli ystävät! :)

  VastaaPoista
 15. Suloinen Bambi <3

  Hyvin teillä on sujunut yhteiselämä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...