keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kuulumisia

Ruokablogin suunnalla on ollut hiljaista viime aikona;pitkäksi venyneen flunssan vuoksi. En kyllä muista milloin kärsin näin pitkäaikaisesta flunssasta,ja mietin,olisikohan ottamallani flunssarokotteella ollut mitään sen kanssa tekemistä.... Makuaistikin on ollut pitkään aika kadoksissa.Mutta tänään alkoi vihdoinkin tuntua,että toipuminen on kunnolla alkanut:) Ja parasta niin onkin,sillä olen huomenna järjestämässä raw-iltaa tutuille ja myös parille ei-tutulle ruokabloggarille. Kuivuri on ollut ahkerassa käytössä koko alkuviikon,mutta laitan sitten tapahtuman jälkeen juttua illasta tänne blogiin.

Kuvassa  suolaiset raw-tortut,jonka pohjan tein tällä kertaa ihanan Golubka-blogin ohjeen mukaisesti. Pohjien maun salaisuus on zaatar-maustesekoitus,joka tosiaankin antoi ihanan maun pohjataikinalle. Zaataria voi itsekin tehdä kotona ihan hyvin tuloksin. Golubkan täytettä en voinut tehdä hänen ohjeensa mukaan,sillä siihen tuli nuorta kookosta sekä Irish moss-levää,joita kumpiakaan ei ole täällä saatavilla,mutta täytteestä tuli ilman niitäkin hyvää!


Palautuneen makuaistin kunniaksi kävin lounaalla lempivegaaniravintolassa Buddha Burgerissa,jossa kokeilin kasvispihviannosta.Ihan kiva;4 erilaista kasvispihviä,itujuures-salaattia ja ihana tillikastike.
Ja vähän juoruilua:Pamela Anderson,joka tuli tänne toistamiseen eilen,meni lentokentältä melkein suoraan juuri tähän ravintolaan. Pamelahan on eläinoikeusjärjestö Petan jäsen.

12 kommenttia:

  1. Toivottavasti alat paranemaan ennen raw-iltaasi.
    Olen kerran ottanut flunssarokotteen ja tulin hirveän kipeeksi, toiste se on saanut jäädä oli mitä tahansa flunssaa liikkeellä, jotkut voivat reagoida siihen kuulemma pahemmin.
    Mukavaa illanistujaista huomiselle.

    VastaaPoista
  2. Nelli: kiitos,olen tänään jo voinut paljon paremmin,ja ahkerasti valmistautunut huomista varten;D Flunssarokotteen otin jo joulukuussa,ja senkin kynsin hampain sen jälkeen kun täällä muutama täysin terve nuori oli kuollut flunssaan,jota vastaan se rokote on.(siis eivät olleet saaneet rokotetta) HIeman pelästyin silloin siis...Ja koska ihan näin pitkittynyttä flunssaa ei aiemmin ole ollut,niin mietin olisko ollut yhteyttä,enpä tiedä. Kiitos,huomenna varmaan on mukava ilta!

    VastaaPoista
  3. Kiva että ruoka on taas alkanut maistua! Ihanan kutsuvilta näyttävät nuo tortut. Innolla odotan postaustasi raw-illasta. Oikein mukavaa ja maukasta iltaa! :-)

    VastaaPoista
  4. Tylsiä tuollaiset pöpöt. Kiva kuulla että olet parantumaan päin!

    VastaaPoista
  5. Kivannäköisiä nuo raw-kakkuset. Onneksi sulle alkaa ruoka taas maistua. :)

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti tosiaan olet jo parantumassa. Meilläkin on perheessä ollut aihan kummallista, useita viikkoja kestävää tautia. Kysyy vähän kärsivällisyyttä sellainen. Kuolasin itsekin Golubkan piiraiden ääressä. Ihana blogi muutenkin! Onnea raw-iltaan!

    VastaaPoista
  7. Merituuli:todellakin tylsiä! Vievät kaikki voimat pitkäksi aikaa:( Mutta nyt alkaa tuntua paremmalta,onneksi:)

    Krisu:Juu ja ne ovat myös hyviä! Vieläkin välillä makuaisti on vähän hukassa,mutta onneksi ei enään kokonaan..

    Okriina:Kummallisen pitkiä nämä flunssat nykyään...Toivottavasti teilläkin voidaan jo paremmin.Ajattelin jo,ettei tämä millään lopu,eikä olo vieläkään ole ihan jees, mutta selvästi parempaan päin.Golubkan blogi on ihanan visuaalinen,tosi kaunis!

    VastaaPoista
  8. Hippu:kiitos! Viime hetkellä ilmoittautui vielä pari ihmistä lisää,joten jännää nähdä mitä pitävät laittamistani raw-ruokajutuista.

    VastaaPoista
  9. Nyt nousi Pamelan pisteet! Tätä en hänestä tiennytkään...

    En osaa sanoa raw-foodiin mitään, sillä mitä syön raakana, hedelmät, marjat, usein kalan...En syö mitään ituja, no yrteistä tykkään ja niitä silppuan sinne sun tänne...

    VastaaPoista
  10. Leena:Pamela oli täällä pari kuukautta sitten,ja nyt tuli tekemään alusvaatemainosta. Leena,idut ovat ihania! En voisi olla ilman niitä,ne kuuluvat ruokavaliooni ehdottomasti. Ja yrtit kanssa,tottakai;D

    VastaaPoista
  11. Golubka blogi on mullekin tuttu ja nuo tortut nayttaa tosi hyvalta! Toivottavasti olet pian taas 100% kunnossa!

    VastaaPoista
  12. Maria;kiitos:) Olo on jo parempi,yskää lukuunottamatta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...