torstai 9. tammikuuta 2014

Meidän Safkaa alkaa AVAlla tammikuun 20 päivä!

Meidän safkaa
alkaa AVAlla ma 20.1. 21.00
Olen mukana  Indiedaysin ja  AVAn  Meidän Safkaa-kampanjassa ,ja tuosta ihan pian alkavasta Meidän Safkaa-ohjelmasta saakin  lisätietoa täällä.
Meidän safkaa
alkaa AVAlla ma 20.1. 21.00
Viime vuonna oli melkein mahdotonta olla huomaamatta avokadopastan ohjetta,sillä niin monessa yhteydessä  se tuli esille ja siitähän tuli ihan ilmiö! Minäkin olen tehnyt sitä vaikka kuinka monta kertaa,ja vaikka olenkin käyttänyt muunlaista pastaa,kuten tattari,riiisi,täysjyvä- tai sellofaanipastaa (nuudeleita), on siitä tuolla  ohjeella aina tullut mahtavan hyvää,niin että sitä haluaa tehdä uudelleen ja uudelleen.Olen myös antanut ohjeen parille täkäläiselle tutulleni,jotka hurahtivat heti avokadopastaan!
Meidän safkaa
alkaa AVAlla ma 20.1. 21.00

Meidän Safkaa-ohjelma on siis uusi kotimainen ruoka-ohjelma,jossa avokadopastan synnyn takana olevat Hanna ja Alexander Gullichsen kokkaavat herkullisia ruokia,niin saaristossa,Nuuksion erämaassa kuin Helsingissäkin;mielenkiintoista siis! Samalla ohjelmassa tutustutaan Hannan ja Alexanderin elämäntyyliin.Ruokaa Meidän Safkaa-ohjelmassa tehdään käyttämällä puhtaita ja kausiluontoisia raaka-aineita.
Meidän safkaa
alkaa AVAlla ma 20.1. 21.00
Minua (ja varmaan muitakin) kiinnostaa  erityisesti ohjelman viides jakso,jossa selviää,miten syntyi tuo koko kansan ilmiöksi levinnyt avokadopasta. Tuossa jaksossa Hanna kertoo kuka hurmasi kenet ja miten....Mutta kaikissa muissakin jaksoissa kokataan ihania herkkuja:miten olisi sinsisimpukoita ensimmäisessä jaksossa tai kuvan herkullista sinappikuhaa kolmannessa jaksossa? Ja Meidän Safkaa-ohjelman  toisessa jaksossa mennään lomalle saaristoon.

Koska olen ollut avokadopastan lumoissa ja avokadot täälläpäin ovat juuri nyt parhaimillaan,tulee niitä käytettyä lähes päivittäin.Kävinkin torilla avokado-ostoksilla.Aika lähellä on suuri avokadotarha,mutta sieltä  avokadot on jo poimittu pois..


Tässä videossa vielä esimakua tulevasta ohjelmasta......

Eli muistakaa sitten maanantaina 20. 1 kääntää AVAlle klo 21 sillä silloin starttaa Meidän Safkaa-ohjelma!

12 kommenttia:

 1. Oliskohan sittenkin Alexander Gullichsen :)
  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos korjauksesta,ihan huomaamatta tuli laitettua väärin...

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Minä näin tämän ohjelman tv-mainoksen ja ajattelin, että katson eka kerran minäkin jotain ruokaohjelmaa, kun yleensä otan kaikki ideani kirjoista ja houkuttavista ruokalehdistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena,kannattaa katsella tämä Safkaa-ohjelma,olen ihan varma että tykkäisit.Niin minäkin,mutta tuo AVA ei näy Suomen ulkopuolella:(

   Poista
 3. Ooh, onpa jännittäviä uutisia! Näin tuon ohjelman mainoksen eilen telkkarissa, mutta en oikein innostunut. Tuntuu, että kaikenlaisia ruokaohjelmia tulee jo ihan liikaakin. Tämän jälkeen meinaan kyllä katsoa. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu,tämä kyllä taitaa olla sellainen,että on kiva katsella.Jaksotkin kuulostavat hyviltä!

   Poista
 4. Kiitos muistutuksesta. Tarkoitus olikin tutustua ohjelmaan, olin vain jo unohtanut, milloin ohjelma alkaa. Ruokaohjelmia tulee välillä telkusta ihan ähkyksi saakka. Tämä vaikutti esittelyn perusteella sopivan rennolta ja plussaa annan myös vaihtuvista kuvauspaikoista. Oletko ihan varma, että et näe ohjelmaa Katsomon kautta? Siellähän on muitakin kotimaisia ohjelmia, myös AVA:lta, joita voi katsoa ulkomailla. Toivotaan, että onnistuu. Ja se avokadopasta on hyvää! TaijaS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taija,ruokaohjelmia on paljon mutta jotkut sellaisia että niihin hurahtaa ja tämä voisikin olla sellainen.Ja kuten mainitsit,niin vaihtuvat kuvauspaikat tekevät tästä mielenkiintoisen:) Juu ei näy Katsomon kautta ulkomaille.Ennen Katsomon kautta näkyi paljon enemmän ohjlemia ulkomailla,mutta sitten alkoivat rajoittamaan niiden näkymistä.Ei auttanut vaikka kirjoitin heille siitä... .Jeps,avokadopasta on herkkua!

   Poista
 5. Kuullostaa kiinnostavalta - pitänee katsoa. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, pitää pistää korvan taakse, että muistaisi katsoa! Avokado on mun superherkkua, ja sitä tulee syötyä paljon, mutta avokadopastalle en ole jostain syystä oikein lämmennyt. En tajua mistä se johtuu, kun aineksethan siinä on loistavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut ,etteivät ihan kaikki pidä avokadopastasta.Esim. sinun lisäksi veljeni....mutta minä taas ihastuin siihen täysin! ja teen usein....Tuo ohjelma kuulostaa sellaiselta mitä haluan ehdottomasti nähdä mutta nyyh,se ei näy Suomen ulkopuolella....

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...