sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Melonismoothie

Melonismoothie

Meloni on yksi lempiaineksistani smoothieissa;sillä saa tehtyä ihanan vaahtoavan smoothien.Nyt ovat melonien aika ja käytänkin niitä paljon näissä juomissa.

Tähän tuli:

 • melonia
 • kurkkua
 • varsiselleriä
 • omenaa
 • inkivääriä
 • vettä
 • pieni tilkka orgaanista makeuttamatonta omenamehutiivistettä

Oli ihanan raikasta!

SMoothie ja meloni

9 kommenttia:

 1. Heippa, olit käynyt kommentoimassa :)
  Ruohosipuli kuulostaa hyvältä tuohon juustoon, tulisiko siitä vähän sellainen creme bonjourmainen lopputulos? Pitää laittaa kokeiluun heti kun seuraavan kerran teen tuota :)

  VastaaPoista
 2. Cita, ruohosipuli antoi tosi hyvän maun ja myös oluthiivahiutaleet ovat kiva lisä tuohon cashewjuustoon.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa herkulliselta, selleri ja inkivääri antavat varmaan kivasti potkua!

  Oma suosikkismoothieni valmistuu carambolasta eli tähtihedelmästä. Suomessa se on usein kitkerää, mutta muualla asuessani olen käyttänyt sitä paljon. Ananasmehuun (ja miksei vaikka meloniin ja kurkkuunkin) yhdistettynä taivaallisen hyvää!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen smoothie; varmaan oli hyvää! Tuo varsiselleri se vaan kummittelee aina näissä sinun smoothieissasi.. :-) Pitäisiköhän minunkin rohkaistua ja kokeilla sitä!? Maistuuko se tämmöisissä juomissa kauhean selvästi?

  VastaaPoista
 5. Minäkin olen hiukan epäluuloinen varsiselleria kohtaan, mutta muuten kyllä meloni smoothieta täytyy kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Tässä kunnon smoothie-ilmoja odotellaan. Jotenkin tämä pohjoinen ilmavirtaus saa ajattelemaan lähinnä lämpimiä juomia...

  VastaaPoista
 7. Kittyfane: Inkivääri on ihan must mun juomissa ja usein selleri myös. Carambolaa olen joskus maistanut enkä kauheasti pitänyt.Täälläkin sitä kasvatetaan jonkun verran mutta eniten näkyy käytettävän juomissa ja salaateissa.Pitää joskus kokeilla.

  Hippu: joo tykkään kovasti selleristä.Se huomaako sen maun riippuu siitä mitä muuta siihen laittaa.Ei kauheasti tuossa maistunut, enemmänkin tuntui meloni ja vähän inkivääri ja omppu.

  Susadim:selleristä eivät kaikki pidät mutta ilmankin sitä melonismoothie on hyvää!

  Okriina: aika kummaa kun ensin oli kunnon helleilma ja sitten tuli noin viileää.Täällä sen sijaan on hellettä ja kosteusprosentti senkun nousee....

  VastaaPoista
 8. I like how you added cucumber to it. It would make it so lovely and refreshing! :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...