perjantai 6. elokuuta 2010

Blogitaustaongelmia

Jouduin vaihtamaan ruokablogini tosi ihanana pitämäni blogitaustan,sillä se välillä ei lainkaan päivittynyt, ja tuntui muutenkin hitaammalta kuin toinen blogini,jossa Bloggerin valmis pohja.Annoin periksi ja laitoin sitten Bloggerin oman pohjan . Tiesittekö muuten,että nyt voi laittaa taustakuvaksi ihan omankin kuvan niiden valmiiden blogipohjien lisäksi.

13 kommenttia:

 1. Hitaus on ärsyttävää - vautsi mikä ero kun juuri tänään sain uutukaisen masiinan! Hiiri toimii hipaisulla, keyboard on langaton ja kevyt... tähän voisi vaikka tottua :)

  Käväisenpä katsastamassa sen toisen pohjasi...

  VastaaPoista
 2. Rita;jotkut tutut valittivat,että eivät helposti saaneet tätä blogia auki,joten ajattelin kaiken johtuvan siitä,että mulla oli joku muu kuin bloggerin pohja tässä,Niinpä vaihdoin, vaikka tykkäsin siitä toisesta paljon enemmän,mutta toivottavasti nyt toimii paremmin.Onnea uudelle tietokoneelle,omani on hidas ja jumiutuva,kai pitäisi kohta vaihta...

  VastaaPoista
 3. Tiedätkö, tätä bloggerin hitautta on liikkeellä, tuntui että se oma "uusi" pohja scrollasi tosi hitaasti ja musta on kurjaa jos sivu junnaa. Onneksi löytyi se vanha pohja takaisin bloggerin syövereistä ja nyt rullaa taas hyvin :)

  Nyt ainakin mulla sun sivu toimii tosi hyvin, ei jumita ja lataakin kivasti. :D Ja tosi nätti pohja!

  VastaaPoista
 4. Se oli todella hidas, nyt parempi! Tuosta se kai sitten johtuu. Olen tormannyt muutamaan muuhunkin hitaaseen blogiin, kai sama syy.

  VastaaPoista
 5. Karkki:Olenkin huomannut,että välillä viime aikoina on ollut aika paljon hitautta bloggerissa ,ja olen miettinyt,onko se kone vai bloggeri...
  Mutta se ihana pohja oli kai aika raskas ja bloggerin oma pohja toimii paremmin kuin muualta tuotu pohja.Harmi,koska pidin siitä pohjasta tosi paljon.Tämäkin vielä muuttuu,kun löydän sopivan taustakuvan kamerani kautta...

  Anu:no hyvä tietää:-)Bloggeri ei näytä tykkäävän muista kuin omista blogipohjistaan....

  VastaaPoista
 6. Lisäätkö koodiin oman taustakuvasi vai miten teet sen? Minkälainen ja mistä se vanha pohja olikaan (ei vanha muista..:)?

  VastaaPoista
 7. Pellon pientareella:Sen entisen,kauniin taustan koodin kopioin ensin joltain sivustolta josta sai ilmaisia pohjia ja sitten muuttelin koodia niin että oli mun mieleen. En kyllä muista miltä sivustolta se oli.. Se pohja,siis joka mulla oli vielä joitakin tunteja sitten,oli tosi hyvä,siinä oli 2 palstaa tuolla oikealla ja ne asettuivat tosi hyvin.
  Mutta nythän siellä bloggerin uudessa ulkoasuohjelmassa voi myös ladata oman kuvansa taustaksi;ei tarvitse mitään koodeja:-)

  VastaaPoista
 8. Minulla kanssa sinun entinen pohjasi jumitti ja oli tosi hidas.Sama on joittenkin blogien kanssa aina valilla.

  VastaaPoista
 9. Sateenkaari:Toivottavasti tämä nyt on sitten nopeampi eikä jumiuta.

  VastaaPoista
 10. jag kan skriva ner receptet på hur man gör halumi. det är inte så svårt, men tar lite tid och några olika moment. men blev så himla gott, godare än någon halumi jag någonsin köpt!

  jag ligger och pustar, herregud så varmt!
  ha en skön helg,
  kram

  VastaaPoista
 11. Sara:Det skulle vara jättebra om du kund posta hur man gör det. Låter så gott! Himla hett faktiskt,man knappast orkar röra på sig....En skön helg åt dig också,kram!

  VastaaPoista
 12. Voiko siellä ihan oikeasti ladata oman kuvan pohjaksi? Innostuin asiasta ja testailin asiaa harkjoittelublogissani mutta en löytänyt ko. kohtaa vaikka kuinka etsin!

  Siellähän on se uusi mallin suunnittelutyökalu, taustavärikohdassa voi muuttaa myös taustaa mutta itselleni se antaa vain valmiita vaihtoehtoja eri teemoilta, esim. perhe, ruoka jne. Olisiko tuo mallikohtaista? Itselläni malli "yksinkertainen" enkä löytänyt oman kuvan latauskohtaa... Harmillista! Kiitos kuitenkin tiedosta että oli uudistunut, en olisi sitä itse tajunnut.

  VastaaPoista
 13. Niini;kun menet sinne mallin suunnittelutyökaluun,ja kohtaan valitse taustakuva:niin ihan ylälaidassa,vasemmalla,on kohta:lataa kuva.Siitä kun painat,voit ladata kuvan omalta koneeltasi vaikka.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...