Tofu on tosi hyvää rapeaksi paistettuna.
Tein sitä tällä kertaa näin: Leikkasin tofun pitkiksi palasiksi ja marinoin palasia noin tunnin soijakastikeen, chilin ,valkosipulijauheen ja Liquid Smoken sekoituksessa. Liquid Smokea (nestesavua, saa Helsingissä ainakin täältä ja Stockalta)
Marinoinnin jälkeen kierittelin palasia riisijauhoissa.Paistoin palaset öljyssä pannulla,kunnes ne olivat joka puolelta ruskistuneet.Tosi hyvää!
Tuli nälkä, pitänee lähteä etsimään purtavaa keittiöstä, mutta ei sieltä tuota ihanaa löydy, valitettavasti.
VastaaPoistaTätä tekisi mieleni kokeilla. Yritän kerätä tofureseptejä, olen vähän huolissani lapsenlapseni proteiinin saannista, kun hän ei suostu syömään edes kalaa. Karkkien tilalle olen jo vaihtanut kuivatut hedelmät ja pähkinät.
VastaaPoistaAllu ;-)
VastaaPoistaUnelma: Pähkinät ja siemenet ovatkin ihan hyvä vaihtoehto karkeille,ja niissä on proteiinia.Myös linsseissä ja pavuissa on sitä paljon ja niistä voi tehdä vaikka mitä.
Kiitos hurjasti tästä tofuvinkistä, ja myös noista muistakin kolmesta, jotka näkyvät pikkukuvissa..
VastaaPoistaTosi kiva idea tuo LinkWithin, joten ajattelin laittaa sen omaankin blogiini. Tulevatko ne linkit sinne itsestään vai pitääkö ne hakea? Käsitin, että sinne valikoituu 3 linkkiä, jotka sivuavat aihetta.. Etsiikö se minkä hakusanan mukaan? Esim. tofu tämän jutun kohdalla?
Mietin toimisiko tämä muussakin kuin ruokablogissa..?
Sooloilija: Mustakin tämä on tosi kätevä,sillä esille tulevat mullekin postaukset ,jotka ehkä olen jo unohtanut....Ne linkit tulevat sinne itsestään,tässä tapauksessa hakusana kaiketi oli "tofu" joten tofua sisältävät postaukset,siis tofu tagit,tulivat esille niihin pikkukuviin. Miksei se voisi ihan hyvinkin sopia sunkin blogiisi,vaikka elokuva-aiheiden mukaan tulevat pikkukuvat....
VastaaPoistaKävin laittamassa. Katsotaan mitä sinne tulee. Minä kun usein otsikoin juttuni niin, että niissä ei esim. ole aina elokuvien nimiä. Mutta jospa se poimii itse jutusta usein esiintyvät sanat.. Saapa nähdä mitä sieltä tulee..
VastaaPoistaVarmaan namia (minä nauttinut pojan ja tyttären kokkailusta melkein viikon ;)
VastaaPoistaTaas tulee mieleen että pitäisi varmaan opetella käyttämään tofua. Äsken söin ostamaani Tofu-vaniljajäätelöä.
VastaaPoistaSooloilija ;kävinkin jo katselemassa.
VastaaPoistaHannele:kiva kun voit ottaa iisisti kun lapsesi kokkaavat sinulle!
Rita:Tofu on kyllä hyvää kun sitä käytetään oikein.
Tätä pitää kokeilla. Ihanan rapean näköisiä tofupaloja. Kiitos ohjeesta!
VastaaPoistaTofua parhaimmillaan. Noi koristeena olevat porkkanaruusukkeet (?) on myös hauskoja!
VastaaPoistaKanelibasilika: kokeile ihmeessä;riisijauhe antaa kivan rapean pinnan tofulle.
VastaaPoistaOkriina:-) Porkkaruusukkeet (jeps, porkkanaa...) tein porkkanateroittimella,joka on kuin teroitin,mutta porkkanalle.
mmm...limeostkaka och dom där tofu bitarna. i helgen har jag lust att laga mat och baka i massor, det var så länge sedan. trots värmen! ha en fin helg yaelian!
VastaaPoistaSara: Tack det samma! LImeostkakan var jättegott! Och så var tofubitarna.Jag tillbringar inte så mycket tid i köket nu när det är så varmt, men när min son och hans flickvän var här så bakade jag litet.....
VastaaPoistaKäypä blogissani jos haluat Blog Mágico palkinnon :)
VastaaPoistaIhanan helppo tofuohje! Varmasti kokeilen! :-)
VastaaPoistaRita:kiitos kävinkin jo:-)
VastaaPoistaHippu;tosiaankin helppo,ja tulos hyvä!
Yes I think tofu is really nice when it's crispy! :) It really changes the texture for the better!
VastaaPoista