Lokakuun 30. päivä vuonna 2008 laitoin tänne ensimmäisen reseptini,joka sattui olemaan raakakakku,joskin siinä oli agar-agarkerros päällä (ja ensimmäisessä kommentissa ihmeteltiin että onpas erikoinen kakku;D Tänään tuota ei enään ihmeteltäisi...). Eli 6 vuotta on nyt tullut täyteen tätä ruokablogielämää ja vieläkin bloggaaminen tuottaa iloa:) Alussa käytössäni oli pieni pokkari,ja parin ensimmäisen blogivuoden kuvat ovat suoraan sanoen kamalia,kun niitä nyt katsoo,mutta siinä mielessä on tapahtunut paljon edistymistä,vaikka hurjan paljon oppimista olisi edelleenkin... 6 vuoden aikana olen saanut paljon inspiraatioita muilta bloggaajilta,nauttinut muiden blogien postauksista ja tavannut ihan livenäkin monta ihanaa ihmistä ruokablogien takana. Ja kommentteja on niin mukava aina saada:vastavuoroisuushan tässä on se kaikkein mukavin juttu,joten kiitos teille ihanat lukijat:) Ja syntymäpäivänä tässä blogissa on aina arvonnan paikka ja arvonnan voittona tällä kertaa sydämenmuotoinen piirakkamuotti,jolla voi tehdä vaikka sydämen muotoisia joulutorttuja; miniminikakkusilikonimuotti,pussillinen Baharat-.maustesekoitusta ja vielä pieni makea yllätys,joka ei mahtunut kuvaan.Joten laittakaapa kommenttia tuonne ,jos haluatte mukaan arvontaan.Ja mielellään myös toiveita,ruokablogiin liittyen.Muista asioistahan kirjoittelen täällä ja täällä. Ja roskapostien välttämisen vuoksi muutin asetuksia niin että tänne ei voi kommentoida anonyymina,eli rekisteröidyt ja open ID-llä voivat tänne kommentoida.Suosittelen tätä muillekin;silloin ei tarvitse laittaa sitä niin ärsyttävää kommentointivarmistetta.......Arvonnan voittajan arvon viikonloppuna eli lauantaina 31 päivä lokakuuta
Kakun ohje on taas Ottolenghin uudesta Plenty More.-kirjasta,ja kun näin ohjeen,tiesin että tämä on kakku josta juuri Yhdysvalloista tullut ystäväni tulee tykkäämään.Ja oikeassa olin;hän rakasti tätä kakkua ! Kakussa on täytteenä halvaa ja saksanpähkinöitä,ja saksanpähkinöitä on myös kakun päällä olevassa kerroksessa.
Saksanpähkinä-halvakakku
Täyte ja päällinen
Valmista taikina:voitele kakkuvuoka (käytin English cake-vuokaa) ja vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla,niin että reunat ovat vuoan ulkopuolella;minä tosin käytin paperivuokaa,joten jätin tuon vaiheen pois. Vaahtoa huoneenlämpöinen voi ja sokeri kunnes seos on kuohkeaa. Lisää kananmunat yksitelleen ,sekoita sähkövispilällä tai muulla laitteella kunnes munat ovat sekoittuneet hyvin voi-sokerivaahtoon. Sekoita toisessa astiassa jauhot,leivinjauhe,leivinsooda,ja suola. Lisää jauhoseos hitaasti sekoitellen voi-sokeri-munavaahtoon,vuorotellen hapankerman(kermaviilin) kanssa.Älä kuitenkaan sekoita taikinaa liikaa.
Laita puolet taikinasta vuokaan ja ripottele päälle sokeriton pähkinävoiseos. Murenna halva pähkinäseoksen päälle. Lisää lopputaikina täytteen päälle.Halvaa voi painua taikinaan,mutta siitä ei tarvitse välittää.Ripottele lopuksi sokeroitu pähkinävoiseosta kakun päälle.
Kakkua paistetaan 180 C-asteessa 45-50 minuuttia ,kunnes kakkuun pistetty tikku tulee kuivana ulos.Loppuvaiheessa eli kakun oltua uunissa puolisen tuntia;laitoin foliota päälle jotta pinta ei palaisi. Kakun annetaan jäähtyä vähintään 20 minuuttia kunnes se voidaan poistaa vuoasta. Anna kakun jäähtyä täysin ennen tarjoamista.
Kakun ohje on taas Ottolenghin uudesta Plenty More.-kirjasta,ja kun näin ohjeen,tiesin että tämä on kakku josta juuri Yhdysvalloista tullut ystäväni tulee tykkäämään.Ja oikeassa olin;hän rakasti tätä kakkua ! Kakussa on täytteenä halvaa ja saksanpähkinöitä,ja saksanpähkinöitä on myös kakun päällä olevassa kerroksessa.
Saksanpähkinä-halvakakku
Täyte ja päällinen
- 50 gr voita
- 2,8 dl murskattuja saksanpähkinöitä
- 1 tl kanelia
- vajaa 3 rkl muscovadosokeria
- 75 gr voita
- 1,2 dl sokeria
- 2 suurta kananmunaa
- 3,1 dl vehnäjauhoa
- 3/4 tl leivinjauhetta
- 3/4 tl leivinsoodaa
- ½ tl suolaa
- 1,2 dl +1 rkl hapankermaa(käytin tähän 9% hapankermaa,sen voi korvata kermaviillillä)
- noin 170 gr halvaa
Valmista taikina:voitele kakkuvuoka (käytin English cake-vuokaa) ja vuoraa kakkuvuoka leivinpaperilla,niin että reunat ovat vuoan ulkopuolella;minä tosin käytin paperivuokaa,joten jätin tuon vaiheen pois. Vaahtoa huoneenlämpöinen voi ja sokeri kunnes seos on kuohkeaa. Lisää kananmunat yksitelleen ,sekoita sähkövispilällä tai muulla laitteella kunnes munat ovat sekoittuneet hyvin voi-sokerivaahtoon. Sekoita toisessa astiassa jauhot,leivinjauhe,leivinsooda,ja suola. Lisää jauhoseos hitaasti sekoitellen voi-sokeri-munavaahtoon,vuorotellen hapankerman(kermaviilin) kanssa.Älä kuitenkaan sekoita taikinaa liikaa.
Laita puolet taikinasta vuokaan ja ripottele päälle sokeriton pähkinävoiseos. Murenna halva pähkinäseoksen päälle. Lisää lopputaikina täytteen päälle.Halvaa voi painua taikinaan,mutta siitä ei tarvitse välittää.Ripottele lopuksi sokeroitu pähkinävoiseosta kakun päälle.
Kakkua paistetaan 180 C-asteessa 45-50 minuuttia ,kunnes kakkuun pistetty tikku tulee kuivana ulos.Loppuvaiheessa eli kakun oltua uunissa puolisen tuntia;laitoin foliota päälle jotta pinta ei palaisi. Kakun annetaan jäähtyä vähintään 20 minuuttia kunnes se voidaan poistaa vuoasta. Anna kakun jäähtyä täysin ennen tarjoamista.
Että sieltäkö asti sen tänne Suomeen lähettäisit, jos voittaisin? Ilman muuta osallistun, jos näin on
VastaaPoistaTässä blogissa on jo niin paljon kaikkea kokeiltavaa, etten ole kunnolla vielä alkuun päässyt. Siis kokeilumielessä. Ne ruuat joita olen ohjeillasi tehnyt ovat olleet just makuuni, joten tämä on nyt minun reseptien aarreaitta. Kiitos on taas paikallaan!
Juu Suomeen menee paketti jos voitat;D Ja kiitos sanoistasi,kiva saada tällaista palautetta:)
PoistaKiitos maukkaasta blogista!
VastaaPoistaOsallistun arvontaan <3
Reetta::)
PoistaPaljon onnea ihanalle blogille ja sen pitäjälle, täältä löytyy aina tosi inspiroivia ja uusia juttuja. Kadehdin hiljaa mielessäni tuota minikakkusilikonimuottia jo viime viikon tahinisuklaapostauksesi yhteydessä, joten jos nyt on mahdollisuus voittaa tuo muotti, niin i'm in -> osallistun mielelläni siis arvontaan.
VastaaPoistaRommirusina:kiitos itsellesikin.Ja kiitos sanoistasi,kiva jos täältä löytyy jotain mistä hyötyä. Huomasin että tuo muotti herätti ihastusta ja kävin kaupassa katsomassa onko niitä vielä ja oli just muutama jäljellä:)
PoistaPaljon onnea, 6 vuotta on pitka taival blogimaailmassa! Sinun ruokablogi on ehdottomasti yksi mielenkiintoisempia sarallaan, taalla on aina jotain jannaa ja uutta. Tuo kakku kuulostaa ihanalta, sehan sopisi vaikka joulunkakuksi. Mita baharat maustesekoitus muuten sisaltaa, turkiksi baharat tarkoittaa yleisesti maustetta :)
VastaaPoistaPetra:kiitos,ja kiva kuulla:) Kakku on aivan ihana,ja eikä ihmekään ,noilla aineksilla. Baharat on mulle aina ollut maustesekoitus,ja sehän vaihtelee eri lähi-idän maissa. Tässa taisi olla mustapippuria,korianteria,kardemummaa,kanelia ja muutakin. Myös Andalusian auringossa -blogissa on tuota tehty,vähän eri tavalla tosin.
PoistaTäällä lisää tietoa tuosta
http://en.wikipedia.org/wiki/Baharat
Hannu Räty Onneksi olkoon merkkipaalun johdosta. Nuo kakku ainekset taitavatkin löytyä sopivasti omasta kyökistä. Onpahan sitten herkut viikonloppukahveelle valmiina Osallistun myös arvontaan
VastaaPoistaHannu,onpa kiva että sulla on kakkuaineksetkin jo valmiina:) Ja kiva että osallistut tähän:)
PoistaGrattis till din fina blogg! Jag tycker om din blogg för att du har intressanta och kreativa recept. Det är också mycket intressant att följa ditt liv i Israel och alla cafébesök du gör.
VastaaPoistaJag deltar gärna också i utlottningen om du skickar till Singapore :)
PoistaHovkonditorn:Tack snälla du,Du har alltid så fina kommentar här och jag tycker jättemycket om din blogg också:) Och förstås skickar jag paketen till Singapore om du vinner;D
PoistaOnnea, Jael♥
VastaaPoistaLeena:kiitos Leena ihanainen:)
PoistaOnnittelut merkkipaalusta bloggaamisen saralla! Tämä on yksi niistä blogeista joista oma bloggaaminen alkoi, kiitos siitä. Tuo kommentointiasetus pitää muuttaa omassakin blogissa. Kakku vaikuttaa mahtavalta vaan mitä on baharat-pussissa?
VastaaPoistaMika:kiitos:) ja vau,onpa kiva kuulla että tämä pikku blogini on saanut sinutkin innostumaan bloggaamisesta:) Juu se sananvahvistus on niin niin ärsyttävä joten pakko oli muuttaa tuo vaikka ei mulla ollut muuten minkäänlaisia ongelmia kun ne meni suoraan roskapostiin,mutta välillä tuli jotain sellaista mikä ei kuulunut.Baharat on sellainen aika jännä maustesekoitus;D
PoistaOikein paljon onnea ja onnittelut blogistasi. Ihana tuulahdus erilaisia reseptejä, jotka ovat minulle aivan uusia. Mielelläni arvonnassa mukana :)
VastaaPoistaPeggy:kiitos onnitteluista ja kiva kun sinäkin olet mukana:)
PoistaPaljon onnea 6-vuotiaalle. Se on pitkä aika blogimaailmassa. Toivottavasti päivitysinto säilyy jatkossakin :) Arvonnassa myös mielelläni mukana.
VastaaPoistaJack Bauer:tuntuu melkein kuin olisin aina bloggannut;D Ja intoa on edelleenkin;D Ja kiva että olet arvonnassa mukana:)
PoistaOnnea blogille! :) Osallistun arvontaan :)
VastaaPoistaOon täältä sun blogista bongattunut monta hyvää toteuttamisen arvoista reseptiä ;)
Onnea oikein isolla kauhalla!
VastaaPoistaPian minäkin taas pääsen kunnolla kokkailemaan kun keittiöni saadaan kuntoon. Sydämellisten joulutorttujen toivossa osallistuisin mielelläni arvontaan.
Onnea Jael! Toivon vielä monta vuota blogamista sulle ja mullekin, niin kuin tapaminen livena. Osallistun myös ihanaan arvontaan!
VastaaPoistaOnnea blogillesi! Oijoi, ehdottomasti mukana arvonnassa, kun näkyy olevan se sellainen ihana pikkupikkukakkumuotti jota jo aiemmin ihastelin! :)
VastaaPoistaIsosti onnea! Täältä löytyy aina kivoja ja mielenkiintoisia juttuja. Paljon olen oppinut uutta blogisi kautta, kiitokset.
VastaaPoistaKiitos tästä herkun ohjeesta! Halvareseptejä tulee vastaan harvoin, siksi tämä täytyy varmaankin kokeilla.
VastaaPoistaOnnittelut blogivuosista ja kaikkea hyvää tuleviin päiviin!
Onnea blogille ja myös sen kirjoittajalle! Täältä on saanut ihania vinkkejä ruoanlaittoon. :) Mitenkäs, oletko jo kokeillut (ainakin täällä Suomessa juuri nyt) tosi trendikästä kinder-kakkua? Olisi kiva saada sinun näkemyksesi siitä, omalla twistillä tietenkin!
VastaaPoistasopeutuja(at)hotmail.com
Onnittelut bloggaajalle ja blogille, hieno saavutus! Liityin myös tänne lukijaksi, kokkailu on lähellä sydäntäni, vaikka eivät kokkaukseni yllä sinun tasollesi, mitä nopeasti vilkuilin aiempia postauksiasi. Niin ja heti pääsen arvontaan mukaan :) Innostusta ja voimia jatkossakin meidän ilahduttamiseen mahtavilla resepteilläsi.
VastaaPoistaPakkohan tähän on osallistua. Enkä nyt ihan heti keksi, että mitä tänne lisää tarvittaisiin...
VastaaPoistaIhanan näköinen kakku taaskin.
Suuret onnittelut 6-vuotiaalle! On mahtavaa, että blogia lukiessasi oppii aina jotain uutta... nytkin piti googletella, että mitäs tuo baharat-mausteseos sisältää. :)
VastaaPoista6 vuotta, melkoisen pitkä aika :) Onnea blogillesi ja arvontaan osallistun ♥
VastaaPoistaSuuret onnittelut yhdelle lemppariblogeistani! :) Aloin seuraamaan blogiasi reilu viisi vuotta sitten ja muistan erityisen hyvin nuo raakakakut - niihin aikoihin aloin kiinnostua raakaravinnosta ja noiden kakkureseptien kohdalla tuntui kuin uusi maailma aukenisi. :D
VastaaPoistaMazal tov!! Monipuolisia ohjeita myos, tykkaan!
VastaaPoistaMina en halua astaa anonyymien kommentteja, ja mielestani tuo numeroilla tapahtuva varmistus ei ole ollenkaan paha.
Se entinen kirjainjuttu oli usein tosi kinkkinen ja arsyttava.
Onnea! Sinulla on kivan erilainen blogi, ja ihailen juurikin sitä että olet pysynyt omassa linjassasi. Paikallisia erikoisuuksia hyödyntäen, ja tosi mielenkiintoisia ja herkullisia ohjeita. Jatka samaan malliin! lamerinquecit@gmail.com
VastaaPoistaOsallistun ja toivon blogillesi yhtä monia vuosia myös tulevaisuuteen sijoittuen, tuplasti ja triplasti ainakin.
VastaaPoistaOnnea! :)
VastaaPoistaMukana ihanassa arvonnassa! :)
voilooa@gmail.com
Paljon onnea,Jael! 6 vuotta on jo pitkä aika. Olet edelläkävijä <3
VastaaPoistaPaljon Onnea! Ja mukana arvonnassa :)
VastaaPoistaOnnittelut 6-vuotiaalle! Minä olen armottoman huono kommentoimaan (koitan parantaa tapani), mutta olen säännöllinen kuolaaja blogissasi ja monta reseptiä on tullut napsittua talteen ja testattuakin. Kiitos ihanista resepteistä siis! Tuo halvakakku sopisi kuin nenä päähän miehelleni, joka rakastaa halvaa. Ehkä pitää joskus kokeilla, vain vehnäjauhot korvattava jollain muulla.
VastaaPoistaOnnittelut! 6 vuotta on kunnioitettava aika jaksaa bloggailla :) Perässä tullaan.. Otin ohjeen ylös..rakastan saksanpähkinää (saankin syödä kakun yksin ;) )
VastaaPoistaMukana arvonnassa!!
bikkenpilttuu@hotmail.com
Isot onnittelut! Olet onnistunut tänne luomaan sellaisen tunnelman, että kommentointi on helppoa. Uskaltaa näpytellä, vaikka aina ei niin mahottoman painavaa sanottavaa olisikaan :D
VastaaPoistaPaljon onnea!!! Olen seurannut blogiasi pitkään, mutten varmaan koskaan kommentoinut mitään. Instatiliäsi olen seurannut ilolla päivittäin. Oma blogini täytti keväällä 7-vuotta ja suljin sen haikeudella. Aika aikaa kutakin, kuitenkin kun kaksi blogiani ovat edelleen toiminnassa. Tämä Appelsiineja ja hunajaa blogi on jotenkin ihanasti erilainen kuin monet ruokablogit. Toki eksotiikkaa tuo asuinpaikkasi, mutta muutenkin. Tämä on kotoisa ja ystävällinen blogi, ja tulen aina hyvälle mielelle (usein myös tulee vesi kielelle) vieraillessani täällä. Mielelläni osallistun arvontaan, ja toivon onnea tuleville vuosille bloggauksen parissa! <3
VastaaPoistaOnneksi olkoon! :)
VastaaPoistaVau, kauan on blogi ollut jo olemassa! Onnea vain!
VastaaPoistaOnnea 6-vuotiaalle blogille ja sen emännälle :-)
VastaaPoistaOnnittelut blogille! Toivoisin postauksia paikallisista herkuista, joita voisi soveltaa ainesten puolesta myös täällä Suomessa tehtäviksi. Tosin sellaisiahan täältä aika paljon jo löytyykin. :)
VastaaPoistaOnnea ja pitkää ikää. Blogiasi on ilo seurata ja reseptit sekä kuvat ovat tosi hyviä.
VastaaPoistaT:Kiitos ja kiva kuulla:)
VastaaPoistaUnelma:kiitos:) Enpäs tiennytkkään että keittiösi oli epäkunnossa uudessa kodissa,mutta kiva että pääset pian taas kunnolla kokkaamaan:;) Alussa tosiaankin tein aika paljon raakajuttuja,jotka silloin vielä kuulostivat vähän oudoilta,mutta kyllä niitä nykyäänkin aina välillä tulee tehtyä.
Sanja:kiitos ja sinullekin monta vuotta täällä blogimaailmassa ja toivottavasti vielä joskus tapaamme livenäkin.
Piparkakku Akka:kiitos ja arvasinkin että moni ihastui tuohon muottiin kun käytin sitä tahinisuklaapostauksessa:)
Luimupupu:kiitos ja kiva että täältä on välillä löytynyt jotain:)
Sirkku:ole hyvä vaan ja toivottavasti maistuu kakku;ystäväni suorastaan rakastui siihen;D
Hukkakukka:kiitos ja kiitos:) Olen kyllä kuullut tuosta kakusta mutta en ole katsonut ohjeita (pitää katsoa) epäilen vaan että se voisi olla vähän liian makeaa makuuni,mutta eihän sitä koskaan tiedä;D
Tuitiina:kiitos ja tervetuloa lukijaksi:) Sinäkin olet minulle "uusi" mutta mukava tuttavuus:)
Minna V.C.:kiva että olet mukana:) Kakku oli oikein menestys:)
Ella;:kiitos paljon:) Hih,blogimaailma arvartaa,puolin ja toisin:)
Minna:kiitos ja kiva kun olet mukana:) Ihan hurjan pitkältä tuntuu tuo aika!
Anni MInerva:kiitos :) Ja todellakin olet "tuttu" jo pitkältä ajalta:)
Anu.Kiitos toda:) Muuten,huomasitko että se kamala kirjaintunnus tuli nyt takaisin:( eilenkin jouduin pari kertaa laittamaan sen tunnuksen uudelleen kun tuli virhe...
Pikkuinen Pinkki keittiö:Kiitos sinulle sanoistasi,tosi mukavaa kuulla:)
Taika:kiitos,yritän jatkaa,vielä tuntuu tosi mukavalta ja ohjeita riittää:)
Jolana:kiitos ja kiva kun olet mukana:)
Sari Spara:kiitos ja kiva kun olet arvonnassa mukana.Tuo 6 vuotta tuntuu tosiaankin pitkältä ajalta!
Marita Manninen:kiitos ja kiva kun olet mukana:)
Krista:kiva nyt saada sinulta kommentti ja kuulla että olet viihtynyt täällä blogissani:) Tuon halvakakun voisi varmaankin tehdä käyttämällä gluteenitonta jauhosekoitusta. Kerro sitten jos teet ja miten onnistui.
Birgitta:kiitos,ja sinullakin on jo vuosia blogimaailmassa;D Kävin katsomassa blogiasi ja etenkin Pukeudu Pinkkiin postauksesi kosketti ja oli hieno:) Kävinkin jättämässä kommentin sinne
Paula:kiitos ja tuota on tosi mukavaa kuulla:) Sinäkin olet ollut "tuttu" jo kauan:)
Kirsihs: Kiitos:) Ja sieltä Instasta olet minullekin tuttu:) Sinulla oli tosi pitkään blogi,sääli että suljit sen mutta ehkä se oli tullut pisteeseensä. Kiitos paljon sanoistasi;yritän laittaa tänne useimmiten vähän sellaista erilaista mutta mielenkiintoista ja kiitos sanoistasi,ilahduin:)
Birtsu:kiitos:)
Matkatar:tosi kauan kun ajattelee;D Kiitos:)
Ei mitään syötävää:Kiitos ja kiitos:)
Enni:kiitos:) Luulen,että olen aika paljon sellaisia tehnytkin ja nehän löytyvät täältä blogista:)
VastaaPoistaAila:kiitos ja kiva kuulla:)
Hurjan paljon onnea! :) Myös arvonnassa olen mukana :)
VastaaPoistaOikein paljon onnea pitkäikäiselle blogille, on toden totta ollut kiva löytää tänne :) Myös mukana arvonnassa.
VastaaPoistaAnita
http://www.lily.fi/blogit/tervetuloa-suomeen
Onnea 6-vuotiaalle! Täällä on aina kiva poiketa etsimässä inspiraatiota keittiöpuuhiin!
VastaaPoistaSuperonnittelut :) Ja tuo kakku... nam. Voi ku pääsis maistamaan.
VastaaPoistaMukaan arvontaan :)
unelmiaonnesta(at)gmail.com
Onnea esikouluikäiselle! Seurailen aurinkoisia juttuja, aina kun ehdin.
VastaaPoistaonnea!
VastaaPoistamukana arvalla!
elina_jokitalo (at)luukku.com
Yksi arpa Saksaankin kiitos
VastaaPoistaOnnea. Aina on mukava lukea näitä israelilaisia reseptejä.
VastaaPoistaOnnea herkkublogille!
VastaaPoistaMukana arvonnassa,joululeipomuksia suunnitellen... ;)
Tää taitaa olla ensimmäisiä blogeja mitä aloin säännöllisesti seuraamaan.Tykkään kaikista raakaresepteistä ja eksoottisista leivonnaiista erityisesti :)
VastaaPoistapaljon onnea, osallistun arvontaan :) http://loosefitlife.pallontallaajat.net/ ohtosanni@gmail.com
VastaaPoistaOnnea pitkästä blogi-iästä, tulkoon vuosia monen monta lisää! Olisiko mahdollista saada postausta joulun ruokalahjaideoista.
VastaaPoistaflight(at)luukku(piste)com
Onnea ihan hirmuisesti! Monta päivää jo pitänyt kommentoida ja meinasi tulla jopa kiire ;) Tykkään lukea ihan kaikenlaisia postauksiasi, ruokakuvat ovat ihania ja aina herahtaa vesi kielelle. Olet ihana! (ja tottahan toki olen mukana arvonnassa!)
VastaaPoistaOnnea ihanalle blogillesi! Olen saanut täältä tosi hyviä vinkkejä leivontaan. Palkinnotkin on ihania, tuo mausteseos on ihan uusi tuttavuus :)
VastaaPoista-Shiva-
suddenconnection(at)hotmail.com
Jiienna:kiva kun olet mukana:)
VastaaPoistaAnita:kiva kuulla,ja tervetuloa:)
Ulla:kiitos ja tosi mukavaa kuulla:)
Henna73:kiitos ja kakku,ei mitenkään vaikeatekoinen;D
Aila:kiitos,jestas,blogi on jo esikouluikäinen;D
Ellu J:mukana olet!
Allu:selvä,.laitettu on;D
Unknown:kiitos ,kiva kuulla,tosin vain osa ohjeista on israelilaisia,mutta täältähän suurimmaksi osaksi saan inspiraatiota.
Päivi:kiva kun olet mukana ja mukavia leipomishetkiä!
Laura:onpa tosi kivaa kuulla ja toivottavasti viihdyt jatkossakin:)
Anni:kiitos ja mukana olet!
Lentoemo:kiitos,toivottavasti inspiraatiota riittää vielä pitkään.Mulla on blogissa tagi "ruokalahjat" ja sieltä pitäisi löytyä myös ideoita joulun ruokalahjoiksi.
Lemmi:kiitos ihanainen:):) Kiva kun ehdit kommentoida,niitä on aina kiva saada:)
Shiva:kiitos.ja kiva kuulla että vinkkejä on löytynyt,se innostaakin laittamaan sellaisia ohjeita lisää tänne,kunhan ehdin leipomaan;D
Mukaan arvontaan! =)
VastaaPoistaHanna,arvonta ehti jo päättyä....
VastaaPoista