Tein joku aika sitten pieniä kurpitsakakkusia, jotka voisivat olla kurpitsamuffineita tai sitten kurpitsajuustokakkusia, 🎃 eli molemmat käy . Mausteena näissä itse sekoittamani kurpitsapiirakkamauste, joka valmistuu helposti kotikeittiössä näin. Kurpitsasoseen tein paahdetusta myskikurpitsasta.
Kurpitsamuffinit (tai juustokakkuset)
- 2 dl kurpitsasosetta
- 2 kananmunaa
- 2 5 dl tummaa sokeria
- 1/2 dl öljyä
- 200 gr valkoista juustoa, kuten kermaviilirahkaa ym.
- 1.5 tl leivinjauhetta
- noin 1.5 tl kurpitsapiirakkamaustetta
- 1.5 dl vehnäjauhoa
- 1/2 dl Maizenaa
Vispaa kurpitsasose,kananmunat, sokeri,öljy, juusto sekä mausteet tasaiseksi seokseksi.
Sekoita jauho, Maizena sekä leivinjauhe, ja sekoita ne märkien ainesten joukkoon. Paistoin kakkusia 180 C lämmössä noin 35 minuutin ajan,kunnes kakkusten pinta sai väriä ja sisus tarpeeksi kuiva.
Kakkusten annetaan kunnolla jäähtyä ,ja sen jälkeen viettää joitakin tunteja jääkaapissa, ennen tarjoilua.
Yum! Love that sweet and savory seasonal combination. You can't go wrong with pumpkin-anything.
VastaaPoistaHannah:so true.Have a spooky Halloween🎃
PoistaVoi nam mitä herkkuja, ihanan mehevän näköisiä.
VastaaPoistaKaunista marraskuuta sinulle Jael <3