Tämä ohje piti postata jo kauan sitten, mutta kun tein tätä joku päivä uudestaan , muistin että minulla on kuvat edellisestä kerrasta. Missä ihmeessä ne kuvat ovatkaan.... Koneen työpöydällä olevassa kansiossa on kamala määrä kuvia, ja kesti ennenkuin löysin kuvat, mutta lopulta nekin löytyivät. Kikherneet ja kesäkurpitsa tarjoillaan tässä ohjeessa lämpimässä jugurttikastikkeessa, ja annos on todella herkullinen:)
Kikherneitä ja kesäkurpitsaa jugurttisessa kastikkeessa
- 2.5 dl keitettyjä kikherneitä
- 1 kesäkurpitsa
- 1 sipuli
- 1, 5 rkl oliiviöljyä
- noin 2.5 dl paksua jugurttia
- 1 tl Maizenaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl sitruunan kuoriraastetta
- 1 rkl kuutioitua tomaattia
- suolaa maun mukaan
- ½ tl chilihiutaleita (tai chilijauhetta)
- ½ tl paprikajauhetta
- ripaus mustapippuria
- Paloittele sipuli pieneksi, ja kesäkurpitsa kuutioiksi. Kuutioi myös sopiva määrä tomaattia.
- Lämmitä öljy pannussa/ kattilassa, ja paista sipulia keskilämmöllä muutaman minuutin ajan.
- Lisää kesäkurpitsakuutiot , ja anna niiden pehmentyä muutaman minuutin ajan. Lisää mausteet ja kuutioitu tomaatti, ja sekoita. Anna ainesten paistua muutaman minuutin. Lisää keitetyt kikherneet.
- Sekoita jugurtti, sitruunamehu sekä sitruunakuoriraaste. Sekoita Maizena pieneen tilkkaan vettä, ja lisää se jugurttiseokseen.
- Lisää jugurttikastike kikherneiden ja kasvisten joukkoon, ja anna ruuan kypsyä hiljalleen, aina välillä sekoittaen, kunnes kastike paksunee. Ota pannu pois liedeltä, maista ja lisää suolaa tarpeen mukaan.
Ihanaa sellaisenaan , tai vaikka lisukkeena:)
Tämä kuva on uudesta lempipaikastani täällä: ranskalainen deli&kahvila , jossa kaikki näyttää niin houkuttelevalta. Tuota valtavaa viinipulloa ei voi olla huomaamatta; se ei ole vain koristeena vaan siitä voi tilata lasillisen.
Kiitos reseptistä. Tämä tuli hyvään tarpeeseen. Tuli ihan vesi kielelle. Tämä on meikäläiselle diabeetikollekin sopiva ruokalaji. Kikärter och zucchini, sanoisi ruotsalainen ja Ceci e zucchine sanoisi italialainen. Meinaan laittaa huomenna perinteistä roomalaista Porchetta ja sen kaveriksi sopiikin tämä erittäin hvyin lisukkeeksi.
VastaaPoistaMitä vanhemmaksi tulen sitä vähemmin kiinnostaa laittaa ruokaa. Ostin valmiiksi maustetun ja käärityn Porchettan. Mittari kylkeen ja uuniin kolmeksi tunniksi mietoon lämpöön. Sillä aikaa voi tehdä vallan vaikka mitä ja säästyn seisomasta keittiössä.
Voi vitsi, kuulostaa kyllä tosi herkulliselta! Tykkäisin syödä kikherneitä enemmänkin, mutta olen aika mielikuvitusköyhä niiden suhteen. Tämä oli siis erittäin tervetullut ohje. Kiitos, Jael! <3
VastaaPoistaEn maträtt helt i min smak! Ha en fin söndag!
VastaaPoistaTuota haluaisin nyt dipata vaikkapa pitaleivällä tai nachoilla : ) Ihanaa sunnuntaita, täällä tulee vettä ja räntää ylhäältä ja sivulta, huh, ei siis tietoakaan keväästä!
VastaaPoistaNäyttää herkulliselta :)
VastaaPoistaTuli mieleen se Suomessa uudeksi hittireseptiksi noussut kikherne stew mutta tämä kuulostaa minusta paremmallata tuon jogurtin ansiosta. Menee ehdottomasti kokeiluun, koska tykkään kovin kikherneistä mutten meinaa keksiä usein kesäkurpitsalle käyttöä kun olen hieman kyllästynyt siihen.
VastaaPoista免費視訊正妹裸聊
VastaaPoista情色視訊美女內衣秀
a漫卡通成人動畫
h漫卡通成人動畫
性感辣妹比基尼
h漫卡通成人動畫
自拍走光卡通影片
h漫卡通
免費辣妹視頻
人妻成人視訊
VastaaPoistaav情色性愛視頻
情色成人視訊聊天室
av情色性愛視頻
應招女郎內射影片
成人情侶自拍的性愛影片
成人情侶自拍的性愛影片
免費直播視訊聊天
人妻自拍生活照