lauantai 23. tammikuuta 2010

Ruokabloggaajien illanvietto

macaroons Torstai-iltana vietin iltaa ihanassa Mazzarine-kahvilaravintolassa Tel Avivissa, 5 muun paikallisen ruokabloggaajan seurassa. Kaikki muut  paitsi minä ovat englanninkielisiä bloggaajia.Meitä piti alun perin olla useampi,mutta monet estyivät tulemasta.  Ilta oli jo ennenkin tuttujen Mimin ja Michellen järjestämä,ja paikalla olivat myös edellisen ei vaan ruokabloggailijoille järjestetyn tilaisuuden emäntä Sarah  (ihana ruokablogi!!) sekä Liz Cafe Lizistä. Uusi tuttavuus oli  ruoka-ja viiniexpertti Irene. 
Mazzarine 2 Cafe Mazzarine on ihastuttava paikka Tel Avivin sydämessä,jossa etenkin leivonnaiset ovat aivan omaa luokkaansa,kuten yläkuvassa näkyvät kauniit macaroon-leivonnaiset.Se on lempipaikkojani Tel Avivissa ja yleensä vien sinne myös ulkomailta saapuvat vieraat.
mazzarine terassi Istuimme “kabinetissa” suuren pöydän ääressä.Tuo kuvassa näkyvä katettu terassialue on lempialueeni kahvilassa.
Ruuat mazzarine Palvelu oli aivan loistavaa:paikassa tiedettiin ,että olimme ruokabloggareita,ja olisikohan se nostanut palveluintoa. Tilasimme ruokaa ja jaoimme erinomaista valkoviiniä. Ylhäällä vasemmalla näkyy Michellen kirkas liemi,jossa sieniä,sekä pastanyyteissä olevaa lohta, sen jälkeen oikealla  artisokka-gnocchia,, alhaalla vasemmalla oma annokseni, munakoiso-tomaatti quiche, sekä viimeisenä pannulla grillattua tuoretta tonnikalaa jonkinlaisen vihersipulilätyn kanssa. Meille tuotiin ennen ruokaa uunituoretta leipää parin tahnan kanssa,joten millään jaksanut syödä annoksestani kuin salaatin ja sisällön;taikinakuori  jäi lautaselle. Ruoka paikassa on ihan hyvää,mutta paikan leivonnaiset ylittävt kyllä ruuuan.Ruokalistalla ei ole lihaa,mutta sieltä löytyy kalaa. Oli kyllä hauska nähdä miten kaikki me bloggaajat  kuvasimme koko ajan annoksia ja kyllä oli hauskaa!
kokki Jossain vaiheessa  paikan keittiömestari tuli esittäytymään ja saamaan feedbackia.Hän kertoi olevansa aivan uusi tässä ravintolakahvilassa,ja että ruokalista tulee muuttumaan radikaalisti lähiaikoina,ja että osa ylemmän kuvan ruoka-annoksista ovat uudesta ruokalistasta. Meille oltiinkin ennen tilaamista suositeltu ruokalistan ulkopuolella olevia annoksia.
Meille lähetettiin myös talon puolesta annos gnocchia luumutäytteellä .Gnocchit olivat luumuisessa  tahinipohjaisessa kastikkeessa,jossa oli myös Portobello-sieniä.En oikein pitänyt tästä annoksesta,mutta en ole ylipäänsäkäään erityisen ihastunut gnoccheihin.
Leivokset Kolme meistä tilasi jälkiruuan,minä en millään enään sellaista jaksanut. Eivät oikein muutkaan,sillä puolet leivoksista jäivät lautasille, masu oli vain liian täynnä.Pisteet Mazzarinelle siitä,että toivat pyytämättä kauniit rasiat,joihin sai laittaa puoleksi syödyt leivokset kotiin vietäväksi. Meille tuotiin myös talon puolesta lasilliset glögiä,jota tarjoilija kutsui kuumaksi sangriaksi, mutta kyllä se ihan glögiä oli…..
Mazzarine 1 Ilta oli ihana sekä paikan että seuran ansiosta, ja toivottavasti tällaisia blogitapaamisia tulee vielä jatkossakin!
P.S: leipuri on ollut  töissä macaroonseistaan kuuluisasta Laduree-leipomossa Pariisissa.Ei ihmekään siis,että macaroonsit Mazzarinessa ovat niin upeita

19 kommenttia:

 1. Siis eiko ollut ihana kuvailla annoksia ihan ilman, etta tarvitsi ajatella, etta mitahan muut ajattelee. Mina en koskaan ilkea ottaa kuvia ravintola-annoksista...

  Varmaan mukava tapaaminen!

  VastaaPoista
 2. Tuula:nimenomaan se! Me kaikki kuvattiin siellä niitä annoksia eikä kukaan pöydässä ihmetellyt miksi...;-)

  VastaaPoista
 3. Jael, tuonne;-) Riittää, kun on kalaa. Ja paikka näytti kivalta ja keittiömestari näytti...;-)

  Kuulun Daamien Kuukauden Ravintolaan ja me testailemme eri ruokaravintoloita. Pyydän luvan kuvaamiseen ja aina olen saanut.

  Kiinnostava postaus!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kun saimme olla mukana blogin välityksellä mukavassa tapaamisessanne.

  VastaaPoista
 5. ruokabloggaajtapaamiset on aina niin mukavia, muodossa tai toisessa. toivottavasti saadaan sinut joskus mukaan kotimaisiinkin häppeningeihin, tai siis Suomalaisiin!

  VastaaPoista
 6. Leena:Jos tulisit tänne,niin tuonne veisin sinut;-) Sun täytyykin tehdä postaus niistä teidän illoistanne..

  Unelma:Kiva kun tykkäsit:-)

  Merituuli: Niinpä ovatkin:-) Olisikin tosi mukavaa päästä joskus Suomessakin bloggaajien tapaamisiin,täällä olin ainoa erikielinen.....

  VastaaPoista
 7. Your photos came about 1000% better than mine, Yaelian! Very cool! It was great getting together, and I hope we do again in March.

  VastaaPoista
 8. İhanaa ruokaa,ja varmasti antoisa tapaaminen.
  Aivan ihastuttava kahvilaravintola.
  Herkullisen naköisia eri varisia leivonnaisia.

  VastaaPoista
 9. Beautiful post! I like how you laid out the photos. I'm glad we could all get together.

  VastaaPoista
 10. Mimi:Yes it was great:-)and me too I hope we will have an another meeting in March!

  Sateenkaari:Tapaaminen oli tosi antoisa ja mukava,ja tuo kahvilaravintola on ihana! Nuo macaroonsit ovat myös tosi kauniita:-)

  Liz:Thanks:-) I am glad too that we got together:-)

  VastaaPoista
 11. Onpa todella kaunis paikka. Ja ihana idea kokoontua ruokabloggaajien kesken. Kiitos ihanista kuvista, Yaelian!

  VastaaPoista
 12. Aletheia: Kiitos:-)Paikka on tosiaankin ihastuttava ja jokaiseen yksityiskohtaan on paneudettu.Oli tosia mukava tapaaminen:-)

  VastaaPoista
 13. oh wow. det där stället måste jag hitta, vart i tel aviv ligger café mazarella? låter himla kul att mötas så där, till en början en sorts okända människor. eller ja, som har en viss bild och idé utav varandra från bloggen. spännande.

  VastaaPoista
 14. Sara: Cafe Mazzarine är i Montefiore gatan, nära butikhotellet. Kanske kan vi träffa där en dag`? Mazzarine är en härlig cafe!

  VastaaPoista
 15. åh, jag har hört om det stället. träffar dig gärna där eller någon annanstans med för den delen! det är ju en himla god idé!!!

  VastaaPoista
 16. Nuo macaronit oli varmaan ihania... minka makuisia maistoit?

  VastaaPoista
 17. Anna;en tälla kertaa maistanut,koska olin aika täynnä,mutta olen tuolla ennen maistanut esim. passionhedelmä-suklaa macaronia,joka oli ihana.Myös pistaasi macaroni oli hyvä,kun kerran sitä maistoin.

  VastaaPoista
 18. Ah, macaroneista tulikin mieleeni, että oletko itse tehnyt niitä ja minkälaisella ohjeella?

  Teillä on varmasti ollut mahtava miitti :)

  VastaaPoista
 19. Daniela:En ole koskaan tehnyt macaroonseja,tekisi kyllä mieli,mutta en oikeastaan ole pariin vuoteen syönyt kananmunia ja noihinhan tulee runsaasti munanvalkuiaista-.Mutta tekisi kyllä mieli joskus kokeilla noita tehdä! Miitti oli tosi kiva!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...