sunnuntai 28. elokuuta 2011

Viime aikojen lempisalaattini

Kuten jo aiemminkin olen kirjoittanut,kuumalla säällä ei kauheasti tee mieli kokata,ja muutaman kerran viikossa käynkin syömässä salaatin Buddha Burgerissa,ja minulle on tähän salaattiin tullut suorastaan himo! Buddha Burgeria,vegaanista ravintolaketjua,olen aiemminkin täällä kehunut,mutta yleensä olen käynyt ensimmäisessä Buddha Burgerissa,Tel Avivin vanhassa eteläosassa.Viime aikoina olen kuitenkin käynyt pikkuisessa Buddha Burgerissa kaupungintaloa vastapäätä,josta ennen sai valmiita vegaaniannoksia ja erilaisia smoothieita,mutta nyt sinne on  tullut myös salaattibaari.
Salaattipöytä(en saanut kaikkea mahtumaan samaan kuvaan) toimii niin,että laitetaan lautaselle mitä halutaan,ja sen jälkeen annos punnitaan,ja vasta sen jälkeen laitetaan kastikkeet päälle.  Otan yleensä sitä ,mistä pidän eniten,eli auringonkukanversoja,merilevää,sinimailasen ituja,savutofua,vihreää salaattia  ja tomaattia. Annos on maksanut 3-4 euron väliltä,tosi edullista,vaikka olen laittanut aika paljon savutofua lautaselle;D Kastikkeet ovat ihania:2 tahinipohjaista kastiketta,misokastiketta,punajuurivinaigrettea ja pari muutakin kastiketta.Rakastan yhdistelmää auringonkukanversot ja tahinikastike!
Tämä viesti taas on alkuperäisen Buddha Burgerin seinällä...

13 kommenttia:

 1. Kovin onkin herkullisen nakoisia juttuja tarjolla.

  Tuo onkin muuten hyva juttu asiakkaan kannalta, etta mitataan ennen kastiketta. Kastike kun painaa yllattavan paljon.

  VastaaPoista
 2. Tuula:Tuossa valikoimassa on kaikki niin ihanan tuoretta,ja minustakin on tosi hyvä juttu,että kastikkeet voi laittaa vasta jälkeenpäin,sillä ne tosiaankin lisäävät painoa.

  VastaaPoista
 3. Herkullinen paikka. Ja tahinikastike sopii kyllä melkein kaikkeen :)

  VastaaPoista
 4. Tosi mukava salaattipöytä, kun saa tehdä mieleisensä sekoituksen, ja valinnan varaa riittää. Helteellä salaatit onkin parasta ruokaa.:)

  VastaaPoista
 5. Okriina: Tuo paikka on tosi ihana,samoin ruoka! Rakastan tahinia kastikkeissa ja paljon muussakin:)

  Kmsu:Todella mukava onkin,ja niin edullinen.Tuo ketju on luvannut pitää hinnat alhaisina ja sen sijaan edistää kasvissyöntiä:) Helteellä en tosiaankaan jaksa mitään lämmintä syödä.

  VastaaPoista
 6. Ihanan kuuloinen paikka! Varmasti kävisin, jos kohdalle osuisi :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana paikka! Tuollaisesta salaattibaarista haaveilen meille tänne Suomeenkin :)

  VastaaPoista
 8. Mahtavan näkösiä salaattijuttuja.Itseeni kiehtoo tuo kokkina et sielläkin päin maailmaa nuo astiat missä tarjotaan on samaa GN vuokaa mitä käytetään ympäri maailmaa.Eli kokkina olisi helppoa tulla töihin jopa sinnepäin,kun määrät/astiat tuttuja mihin tehdään

  VastaaPoista
 9. Anonyymi:Tuo onkin kiva paikka.Tänään taas sinne lounaalle...

  Juille:Tuollaisia saisikin olla enemmän.Minusta on ihana myös tuo periaate,että yritetään pitää hinnatkin alhaisena.

  Ekku:Tosiaankin mahtavia! Ja tarjonta on aika hyvä tuossa salaattibaarissa. Piti ihan googlata mikä on tuo GN vuoka,kun ei ollut ennestään tuttu;D

  VastaaPoista
 10. Voi kääks, miten upeita salaatteja! Tuonne pitäisi viedä syömään sellaisiakin tyyppejä, jotka eivät ole vegaaneja, jotta he näkisivät, miten upeaa vegaanisalaatit voivat olla.

  Ja samoja GN-vuokia käytetään ilmeisesti ihan ympäri maailmaa, jopa Intiassa. ;-)

  VastaaPoista
 11. Hippu:Syön tuolla pari kertaa viikossa (tulee melkein halvemmaksi kuin kotona laittaminen) ja aina on tosi hyvää.Juu ei-vegaanitkin tykkäisi tuosta:) Tuo GN-vuokajuttu oli mulle ihan tuntematon ennen Ekun kommenttia vaikka olenkin opiskellut hotellialaa ja harjoitellut keittiössä...

  VastaaPoista
 12. Mahtavan oloinen paikka! Olisipa meidänkin nurkillamme tuollainen.

  Kyllä sinun kelpaa Yaelian! :)

  VastaaPoista
 13. Mustikkatyttö: Mahtava onkin,ja salaatit siellä niin hyviä:) Olen kyllä siinä mielessä onnellisessa asemassa,että hevi-tarjonta täällä on fantastinen:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...