tiistai 29. elokuuta 2017

Kesäkurpitsatalkoot

Huomasin minäkin että menossa on kesäkurpitsatalkoot, joten keräsin tänne muutaman kesäkurpitsaohjeeni. Kesäkurpitsa kuuluu lempparikasviksiini, ja sitä käytän paljonkin tässä huushollissa. Ensimmäinen kuva on kesäkurpitsatahnastani, jonka ohje löytyy täältä.
Ottolenghin tomaatti-kesäkurpitsasalaatti on ihana:)
Kesäkurpitsasoppa maistuu viileinä syksyn iltoina.
Pikkelöity kesäkurpitsa on kiva lisäke.
Kesäkurpitsa ja tahini on hyvä kombo:)

Tässä oli muutama kesäkurpitsaohje. Lisää löytyy esimerkiksi Sillä Sipulilaisten blogista.


21 kommenttia:

  1. Jag tycker mycket om zucchini och tack för dina fina recept. Ha en bra dag!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hovkonditorn<Tack det samma Katarina:) Jag tycker också mycket om zucchini,och använder det ofta .

      Poista
  2. Kesäkurpitsasta on kyllä niin moneksi, itse taisin tehdä noin kuukausi sitten vastaavanlaisen postauksen, tuota kesäkurpitsa tahini taidan tehdä tänään :). Mukavaa keskiviikkoa Jael <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari:totta,monipuolinen kasvis sekin vaikka aika mauton sellaisenaan. Muistankin ne ihanat ohjeesi kesäkurpitsasta:) Mukavaa keskiviikkoiltaa Sari:)

      Poista
  3. Lämmin kiitos linkkauksesta! Tahna oli minulle uusi juttu ja nuo paistokset näyttävät kertakaikkisen herkullisilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merituuli: My pleasure:) Täällä kaikenlaiset tahnat ovat suosittuja, ja tuo tahnanhan tein kun yritin tehdä samanlaista mitä on myynnissä kaupoissa, vaikka hieman erilainen siitä tuli. Kiitos, paistos olikin aivan ihanaa:)

      Poista
  4. Tomaatti-kesäkurpitsasalaatti näyttää niin herkulliselta samoin kun säilötyt kesäkurpitsat.
    Ihanaa keskiviikkoiltaa sinulle Jael <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outi:Ottolenghin kesäkurpitsalaatti onkin mielettömän hyvä:) Ja säilötyt kesäkurpitsat olivat tosi hyviä leivän päällä. Ihanaa keskiviikkoiltaa sinullekin Outi:)

      Poista
  5. Mahtava idea laittaa suositut reseptit samaan postaukseen, minullakin odottaa yksi jättikesäkurpitsa jääkaapissa, noita pihvejä voisin kokeilla : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heli;olinkin melkein unohtanut osan näistä,joten nyt tuli katsottua nämäkin:) Pihvit olikin tosi hyviä,kesäkurpitsa taipuu moneen:)

      Poista
  6. Aivan ihania ohjeita. Laitoin heti muutaman itselleni ylös ja testattavaksi tässä lähiaikoina. Kesäkurpitsaa on nyt niin hyvin tarjolla, ehkä joillain vähän ylitarjollakin, joten olen ollut hyvin saamapuolella :)

    Ihanaa viikonloppua sinulle Jael :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Birgitta,Kiitos ihanainen:) Voi onnellista kun saat kesäkurpitsoja,niistähän saa tehtyä vaikka mitä:) Kiitos samoin sinulle ihanaa viikonloppua:)

      Poista
  7. Kesäkurpitsapaistoksesi näytti todella herkullisilta ja miten paljon täältä löytyikin herkullisia reseptejä :)

    VastaaPoista
  8. Peggy:kiitos ;kesäkurpitsasta saa todellakin tehtyä ihania herkkuja:)

    VastaaPoista
  9. No miksi ihmeessä en oo älynny, että munakoison lailla kesäkurpitsastakin tulee hyvä tahna. Täytyy kokeilla. Sulla on kyllä melkoinen repertuaari tässä ja nimenomaan kiinnostavia, erilaisia reseptejä. Oot aikamoinen kasviskokkaajan aarre, Jael!

    VastaaPoista
  10. Voi, miten monta reseptiä. Minä juuri pohdin, etä blogissani ei taida kyllä montaa kesäkurpitsareseptiä olla, vaikka kirjoihin olenkin saanut niitä tehtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullahiiri: Kesäkurpitsasta saa kyllä tehtyä paljonkin,vaikka se ei sellaisenaan maistu oikein millekään.

      Poista
  11. Ihan sama juttu kuin Tarullakin, ei taida montaa kesäkurpitsa reseptiä löytyä minultakaan. Parantamisen varaa löytyy myös käyttöasteessa... Onneksi eräät bloggarit hoitavat homman kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellan ja Viinilasin välissä: Minä olen kovasti tykästynyt kesäkurpitsaan, ja se onkin osoittautunut aika monipuoliseksi kasvikseksi:) Kiitos:)

      Poista
  12. Voi nam! Ottolenghin tomaatti-kesäkurpitsasalaattia miun täytyy ihan ehdottomasti tehdä jo heti ensi viikolla. Molemmat tahnat houkuttelevat myös. Onneksi on kesäkurpitsa-aika! Miunkin blogista löytyy jonkin verran kesäkurpitsareseptejä, esimerkiksi kaikkein uusin on kolokithokeftedes :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sirkku:kiitos,tosi nam:) Tuo Ottolenhgin kesäkurpitsasalaatti on mielettömän hyvää, ja muutenkin tuosta kasvikesta saa tehtyä niin paljon hyvää:) Täytyy tulla katsomaan tuo sinun kreikkalainen ohjeesi:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...