perjantai 24. elokuuta 2012

Bloggerin sananvahvistuksesta

Sokerinen lammas eräässä Tel Avivin leipomossa
Bloggeri muutti joku aika sitten taas sananvahvistussysteemiään,jossa nyt on yksi sana 2 sanan sijaan.Mutta,en ole enään muutamaan päivään onnistunut kommentoimaan yhteenkään blogiin,missä vaaditaan sananvahvistusta. Vaikka olen selvästikin laittanut kirjaimet ihan niin kuin pitää,niin ei se kommentointi ole onnistunut.Joissain kommenttilaatikoissa olin sitkeä ja yritin jopa melkein 10 kertaa,mutta sittten luovutin....

Minulla ei ole blogeissani sananvahvistussysteemiä,enkä ole melkein koskaan saanut Spamia tai mitään vastaavaa epämiellyttävää.....

16 kommenttia:

 1. Ihan turhia koko sanavahvistukset! Aika monella niitä on edelleen. Ja useimmiten tarvitsee kyllä yrittää kaksi kertaa, ainakin.

  VastaaPoista
 2. Mulle tulee spämmiä vahvistuksesta huolimatta, joten en aio luopua siitä.
  Mielestäni en saa niistä sanoista mitään selvää ja kun näen lähelle huonosti, niin ne blurratut numerot ärsyttää. Mut vaan kerran on mennyt pieleen.
  Sn ongelma kuulostaa nyt enemmän joltain välimuistiasialta tai asetukselta.

  VastaaPoista
 3. Minä poistin vahvistuksen ja noin kerran kaksi viikossa haaviin jää roskapostia.

  VastaaPoista
 4. Tuula:ihan turhat ne onkin.Nyt yritin yhdessäkin blogissa 10 kertaa...

  Veera:mulla ei ole tullut kumpaankaan blogiin kertaakaan spamia.Ne sanat on tosiaankin blurratut aika reilusti,mutta välillä on sellaisia,että näkee selvästi mitä niissä lukee enkä kuitenkaan päässyt kommentoimaan.En ole tehnyt mitään muutoksia kommentointiasetuksiin,joten en tajua miksi en saa sananvahvistustani perille eli päästä kommentoimaan.

  Campasimpukka:jännää että sulle ja Veeralle tulee roskapostia mutta mulle taas ei.Mistäköhän johtuu?

  VastaaPoista
 5. Ei minullekaan tullut roskaa kuin ihan satunnaisesti, silloin kun vielä bloggasit bloggerissa, vaikka olin ottanut vahvistukset pois.

  Ja juu, on ne tunnistettavat kirjaimet aika ihmeen kryptisiä nykyään. Ei ole helppoa enää todistaa, ettei ole robotti :-)

  VastaaPoista
 6. Ankerias Vipunen:menin tarkistamaan vanhoja postauksia ja sellaisia kommentteja joita en ollut huomannut,ja siellä oli ihan muutama roskaposti,jotka sitten laitoin roskapostiksi. En kyllä vaan tajua miksi bloggeri pitää minua robottina!

  VastaaPoista
 7. Tuli mieleeni sama, mitä Veera ehdotti, eli auttaisiko välimuistin ja cookiesien tyhjentäminen? Jos sinne on jäänyt jokin haittaava kryptinen juttu... Joskus kaiken nollaaminen korjaa tilanteen.

  Itselläni ei ole ollut ongelmia noista vahvistuksista, mutta en toisaalta muista myöskään saaneeni roskapostia bloggeriin. Wordpressissa roskapostin suodatus toimii ihan kivasti; sitä tulee kyllä, mutta ei kauheasti, ja se menee suoraan roskapostilaatikkoon (mistä ne voi kuitenkin tarkistaa).

  VastaaPoista
 8. Pinea:Kokeilin jo eilen tuota ja sitä paitsi minulla on hyvä virustorjuntaohjelma ja koneen puhdistusohjelma,jota käytän parin päivän välein.Suljin myös koneen pari kertaa ja käynnistin uudelleen mutta en edelleenkään pääse kommentoimaan sellaisiin blogeihin,joissa on sananvahvistus.Mysteeri!

  VastaaPoista
 9. Jossakin vaiheessa en itsekään pystynyt kommentoimaan sanavahvistuksen takia, mutta kun tietokoneohjelmamme uusiutuivat, niin sitten alkoi sujumaan. Just sain viestin lukijalta, että sanavahvistuksen vuoksi on vaikea kommentoida blogiani. Taidan sitten poistaa sen...

  VastaaPoista
 10. Mä kanssa eilen pähkäilin yhden sanatunnistuksen kanssa varmaan viisi kertaa. Ehkä se lopulta meni kuitenkin läpi.

  Eikä mullakaan ole sanatunnistusta, en oikein itse pidä siitä, enkä juuri sen takia pyydä sitä muiltakaan.

  VastaaPoista
 11. Oman kokemukseni mukaan spammi on ollut paljon suurempi ongelma wp-pohjaisessa blogissa, jonne robotit löytävät tiensä, vaikka olisi mitä spammisuojauksia :( Oikeasti tosi kiva, ettei blogissasi ole noita epätoivoisia sanavahvistuksia.

  VastaaPoista
 12. Kaisu;Mulla on vasta vajaa vuoden ikäinen kone,joten ohjelmatkin ajan tasalla ja kuitenkin.Minusta ainakin bloggerissa tuo sananvahvistus on ihan turhaa...
  joten kiva jos poistat sen:)

  Birgitta:mulla taisi olla ihan lyhyen aikaa sanantunnistukset,mutta kun ne ärsytti muissa blogeissa,niin luovuin niistä,eikä todellakaan ole kuin ihan satunnaista spammia ,joka on helppo poistaa.

  Outi:Näin olen minäkin ymmärtänyt.Mutta google pitää nyt minua robottina!

  VastaaPoista
 13. Useampaan kertaan joutuu noita sanavahvistuksia kokeilemaan ennen kuin kommentin lähetys onnistuu. Niistä on todella hankala saada selvääkin.:(

  VastaaPoista
 14. Maistuis varmaan sullekin.Joo niistä on tehty nyt todella hankalia:(

  VastaaPoista
 15. Täällä myös yksi, joka inhoaa sanavahvistuksia yli kaiken. ;)Kun ei niistä tahdo saada selvää edes laseilla...

  Tosin nyt jouduin omaani laittamaan, 45 spammia tuli yhden aamupäivän aikana. =/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...