maanantai 11. toukokuuta 2015

Pieniä päivityksiä ja muutakin

Kun aloitin ruokablogin lähes 7 vuotta sitten oli käytössäni pieni simppeli pokkarikamera,jolla tuli otettua kuvat postauksiin.Paljon aikaa on siitä kulunut ja kamera vaihtunut mutta ne alkuaikojen kuvat ovat hmmmm,aika kamalia.....Koska välillä teen samoja ruokia uudestaan niin päätin kuvata annoksista paremmat kuvat ja parannella hieman alkuperäistä postausta. Tähän mennessä olen päivittänyt 3 postauksen ensimmäisen näkyvän kuvan ja hieman korjannut tekstiä jos siihen on ollut aihetta.

 1.  Tomaattichilisalsa (kuvassa ) 
 2. Munakoisoa aasialaiseen tyyliin
 3. Munakoisosalaatti venezuelalaiseen tyyliin
Screenshotti Sesamen sivuilta
Katuruoasta taitaa tulla yhä vain suositumpaa.Huomasin Instagaramissa että Ottolenghin tiimi on perjantaina avaamassa katuruokaan keskittyvän uuden paikan Lontoossa.Sesamen ruokalistaa tutkiessani huomasin että onpa tutun kuuloista ruokaa;D
Erään tutun ja totaalisesti uudistuneen pienen ravintolan ohitse mennessä huomasin ikkunan kautta että remontti oli jo  valmis ja uusi ilme täysin erilainen.Eikös ole mainio idea tehdä tyhjistä viinipulloista lamput!

14 kommenttia:

 1. Yotam! <3

  Itsekin olen kauhistellut vanhoja kuvia (omia!) ja miettinyt ainakin suosituimpien reseptien päivitystä, mutta toisaalta on jotenkin liikkistä nähdä oma kehitys vuosien mittaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna:aina keksivät jotain uutta siinä tiimissä:;D
   Omat kuvani siltä ajalta ovat niin haalean näköisiä ;se niissä eniten häiritsi. Ja jäähän niitä vanhoja sinne vaikka millä mitalla,vain osan päivitän.

   Poista
 2. Minä olen kirjoittanut ja kuvannut nyt vasta yli kaksi vuotta, mutta samat mielessä. Tekisi mieli uusia niitä alkuaikojen kuvia. Kuvat näyttävät siltä, että niiden ottamiseen on vain tarvittu kamera ja ruoan suuntaan on räiskitty menemään ihan summa mutikassa :) Tosin muistan miten kriittinen olin, ensimmäistenkin kuvien suhteen. Että ovatko nämä nyt tarpeeksi hyviä, että kehtaa laittaa muille nähtäväksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sari:eikös ole kummaa miten niitä kuvia katselee eri tavoin muutaman vuoden kuluttua;D Mutta alkuaikojen kuvani olivat tosi huonoja;pikku kamera otti tosi haaleita kuvia ja pikselitkin olivat aika pienet niissä silloin;puhelimessakin on nykyään paremmat;D

   Poista
 3. Man märker bra hur mycket man har utvecklats under åren man bloggat, mot det bättre :) Ha en fin dag!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hovkonditorn:ja det märker man faktiskt;D Tack det samma till dig!

   Poista
 4. Jael, minä olen jopa poistanut osan vanhoista jutuista;)

  Katuruokailu on kova trendi, joka ainakin Helsingissä on saavuttanut aivan odottamattoman suosion.

  Varmaan nuo on hienoja lamppuinakin, mutta ainakin just vihreät pullot käytän hippityyliin kynttilöiden pidikkeinä.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena;reseptejä on vähän kurja poistaa kun niistä voi olla hyötyäkin. Katuruokailu on ilahduttavasti saavuttanut suosiota Helsingissä viime aikoina,mutta ilmasto kyllä asettaa sille aikamoisia rajoitteita mitä lämpimissä maissa ei ole. .En kotona ehkä laittaisi tuollaista lamppua mutta ravintolassa näytti ihan kivalta:)

   Poista
 5. Silmä on niin tottunut lähes ammattimaisiin valokuviin, että omien kuvien julkaisukynnys on kasvanut melkoisesti.

  Olen ennekin ihastellut pullolamppujen kekseliästä kierrättystä, mutta millaisiahan pölynkerääjiä mahtavat olla (laiska pölyjenpyyhkiä täällä...) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PauMau:sinulla on tosi hienot kuvat,,kävin katsomassa..
   Totta,en tullut ajatelleeksi että nuo keräävät paljon pölyä;en kadehdi ihmistä joka joutuu niitä puhdistamaan;D

   Poista
 6. Wow has it been 7 years? That is ages! I think I've been reading your blog for a long time but I didn't realise how long :D

  VastaaPoista
 7. Saman ajatus on käynyt mielessä, mutta lisäksi tekisi mieli päivittää noita viime talvena ja sitä edellisinä otettuja kuvia, talvi on täällä pohjoisessa niin harmaa ettei se voi olla välittymättä kikkakolmosista huolimatta kuviin. Mutta ehkä se on osa luonnon kiertoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merja:talven valo-olosuhteet Suomessa ovatkin tosi haastavia,joten ei ihme jos tekee mieli päivittää joitakin kuvia. Mutta lumi taustana on upea kuvissa;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...