tiistai 15. maaliskuuta 2016

Itämaan herkkuja


Edit:tämä oli alunperin kännykkäpostaus ,mutta kun oli kamerassa parempia kuvia niin korvasin ne niillä. Kännykkäpostaus Bloggerin aplikaatiolla Haifasta, jossa olen tällä hetkellä. Kävimme ystävän kanssa juomassa kahvit ja syömässä  baklawat itämaisten herkkujen paikassa. Vau mikä valikoima siellä oli! 
Mieletön valikoima näitä herkkuja al-Hadin konditoriassa Haifan Wadi Nisnasissa
Tällaisia en olekaan maistanut...
Nämä rullamaiset burma baklawat taitavat olla suosikkejani,vaikkakin syön baklawaa aniharvoin,ja silloinkin minimaalisen pienen palan,hyvän kahvin kanssa.Ovat vähän liian makeita minulle.
al-Hadin konditoriassa on myös hyvää kahvia,jota nautimme pari pientä kupposta.  al-Hadin konditoriassa käytiin myös "Streetfood around the world" -sarjan Haifa-jaksossa,jonka voi nähdä täällä .(Se näkyy 4.27 minuuttia ohjelman alkamisesta)

25 kommenttia:

 1. Namskis herkkuja. Tykkaan eniten niista pyoreista "linnunpesista" joissa on pistaasiopahkinoita keskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu:Otin ihan vain sellaisen pienen, mutta valikoima tuossa paikassa oli ihan mieletön

   Poista
 2. Ihania herkkuja ja varmasti myös herkullisia tuoksuja <3

  VastaaPoista
 3. Aah nuo baklavavuoret! Oletko muuten tehnyt itse baklavaa, löytyykö blogista reseptiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka:oli kyllä sellaiset baklawavuoret tuolla että huh! Olen tehnyt baklawaa ,mutta vielä Suomessa asuessa,joten blogiin ei ole sellaista päätynyt,mutta helpostihan löytyy netistä ohjeita sellaiseen:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Antti:todellakin valtavia hekkuvuoria.Mulle nuo ovat hieman liian makeita,mutta hyvän kahvin kanssa voi ottaa palasen.

   Poista
 5. Herkkupöytiä niin että notkuu! Minulla on ystävä, vanha työkaveri, joka tekee baklawat silloin tällöin. Ei niitä todellakaan voi suuria paloja syödä, mutta makeita ja rapeita ne ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaari>Oli todellakin herkkupöydät;mutta onneksi en noista välitä tarpeeksi:D Minä tein Suomessa vielä asuessa joskus,täällä en ole tehnyt kun sitä saa helpolla.

   Poista
 6. Oih ja voih, tarttiusin varmaan kaksin käsin tuon herkkukaupan ovenpieliin sulkemisaikana estääkseni ulospääsyn itseltäni, vaikka olisinkin nauttinut vain yhden tai ehkä kaksi, kahvin kera, noista suussa sulavista herkkuleivonnaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanski:hih,voi olla vähän vaikeaa päästä tuollaisesta paikasta pois jos tykkää paljon tuollaisista herkuista;D Minä sen sijaan pidin paljon heidän kahvistaan:)

   Poista
 7. Jael rehellisesti sanottuna kuola valuu! Haluaisin maistaa kaikkia ja sitten päätell mikä olisi parasta ja ostaa sitä/niitä parhaita kotiin.

  Aurinkoista viikonloppua Jael <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia: minulta loksahti ihan suu auki kun astuin kauppaan:) Nuo ovat kuitenkin sen verran makeita ettei usein tule nautittua mutta nuo rullamaiset burma baklavat ovat kyllä tosi hyviä... Ihanaa viikonloppua sinullekin Tiia:)

   Poista
 8. On kyllä valtavat vuoret herkkua!
  Itte en juurikaan tykkää baklavasta, just koska on niin makeaa. Niidne ulkonäkökään ei mua houkuttele yhtään. Mielenkiintoista, niin eksoottisen näköisiä kuvia, ehkä koska täällä herkut ovat aivan erinäköisiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne:todelliset vuoret;D Enenn pidin enemmän baklavoista mutta kun en ole enään niin makean perään niin tosi harvoin tulee maisteltua. Aika eksoottisen näköinenhän tuo kauppa olikin:)

   Poista
 9. Olipa hauskaa löytää tämä blogisi voi mitä herkkuja täällä onkaan ja selvästi ihania reseptejä! Tänne täytyy tulla ehdottomasti uudestaan. Ja kiitos vielä täälläkin kommentista blogiini. Nyt se on hyväksytty, ja toivottavasti osasin laittaa ne asetukset nyt niin, että jatkossa ei pitäisi ongelmia tulla. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Näitä ruokakuviasi eri paikoista on aina ihana katsella. Baklawa ei kuulu omiinkaan suurin suosikkeihin, mutta kyllä tollasista vuorista olsi varmaan jonkun maistanut :)

  VastaaPoista
 11. Mulle nämä eivät ole liian makeita. Onneksi täällä ei saa näitä herkkuja kovin usein, muuten minulle kävisi todella huonosti ;-)

  Ihanaa viikkoa sinulle =)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...