perjantai 20. helmikuuta 2009

Oodi uudelle keittiöveitselle….

Viime aikoina olen nähnyt keittiövälinekaupoissa ihanan värikkäitä keittiöveitsiä. Olen muuten aika heikkona keittiöveitsiin, ja niitä onkin aika hyvä kokoelma.Pari päivää sitten ostin pienen värikkään veitsen eli tällaisen ihanan limevihreän veitsen.

Veitsiosa siis on myös limenvihreä ja siihen kuuluu tuollainen tuppi myös. Veitsi on englantilaisen KitchenCraftin valmistama ,eikä edes ollut kamalan kallis, noin 5½ euroa.Leikkasin tällä juuri vihanneksia ja oli pakko tulla tänne kehumaan; tämä kivan värinen veitsi leikkaa vihanneksia kuin voita! Näitä veitsiä muuten oli saatavilla kaikenlaisissa herkullisissa väreissä.Vaikka ehkä kuvassa siltä näyttää, veitsi ei ole muovista tehty, vaan ihan teräksesta ja sitten se on päällystetty jollain keraamisella päällysteellä.

21 kommenttia:

 1. Ah miten herkullinen väri. Sitrus vetää minua puoleensa :) Ei uskoisi katsomisen perusteella että tuommoinen veitsi leikkaa hyvin. Jännä juttu.

  VastaaPoista
 2. Rita: Leikkaa tosi hyvin! Ja kun siinä on tuo tuppi, sen voi helposti viedä mukanansa laukussa vaikka.Niitä värejä oli monta erilaista, kaikki herkullisen värisiä.

  VastaaPoista
 3. Ihana väri! Tuommoinen olisi tosissaan kätevä piknik-korissa, kun tuppikin tulee mukana. Enpä ole tuommoiseen missään törmännytkään (nimimerkillä saako noita Suomesta).

  VastaaPoista
 4. Hannele: Ihana väri onkin!

  Rosmariini: juuri tuon tupin takia tuon ostinkin,kun ajattelin että voi viedä retkille mukaan ja tietysti ulkonäkö myös houkutteli.Kannattaa kysyä keittiövälinekaupoista tai Stockalta onko niillä KitchenCraftin tuotteita, niillä on nettisivujen mukaan muitakin ihanan värikkäitä tuotteita.

  VastaaPoista
 5. Miten söpönen. =)

  Juur sopiva hedelmäveitseksi...

  VastaaPoista
 6. Hallatar: Ihanan söpönen veitsi onkin ja vielä leikkaakin hyvin!

  VastaaPoista
 7. Todella raikkaan nakoinen. Mutta mista materiaalista se on oikein valmistettu?

  VastaaPoista
 8. Tuula? Ihan samasta kuin muutkin veitset, mutta päällystetty kai keramiikalla.Joka tapauksessa tosi kätevä veitsi.Näitä oli varmaankin 10 eri värisenä, ihania! Kuuluu johonkin uuteen Colours by KitchenCraft sarjaan.

  VastaaPoista
 9. Minusta se naytti aivan muoviselta :D. Ajattelin, etta onpas erikoista muovia, jos leikkaa niin hyvin ;D.

  VastaaPoista
 10. Siis olenpas tyhma ;D ;D.

  Muuten shabbat shalom!

  VastaaPoista
 11. Ihana,taytyypa katsella ymparilleni maustekaupoissa.Shabat shalom!

  VastaaPoista
 12. Minä kans katsoin ensin, että on muovia koko veitsi. Hieno, trendikäs ja hauska. Eikä hintakaan ollut paha. Tuollaisia haluaisin eri värisinä kotiini.

  VastaaPoista
 13. Tiskiharjafeministi:Ostin tämän Tel Avivista Levinskykadun ensimmäisestä maustekaupasta, heli Aliya-kadun ja Levinskyn kulmassa.Shabath shalom sinnekin.

  Sooloilija:On tosiaankin ihanan trendikäs.Seisoin pitkään ja mietin minkä värisen ottaisin, ja sitten valitsin tämän limen värisen.

  VastaaPoista
 14. Onpa sopo veitsi! Ja edullinen!
  Taalla veitset on kalliita.

  VastaaPoista
 15. Jos olisin nähnyt kaupassa niin en ikinä olisi ostanut, näyttää nimittäin juuri sellaiselta jonka ei odota leikkaavan yhtään mitään kunnolla. Uskomatonta että toimii!
  Omat veitseni ovat ikuisuuden vanhoja ja olleet niin hyviä että melkein säilytän niitä kassakaapissa. Nyt kyllä voisi jo vaihtaa...

  VastaaPoista
 16. ihana veitsi. nyt pitaa katsella,olisko taalla varillisia veitsia

  VastaaPoista
 17. Susa: Tämä on aika pieni veitsi, ja ostin sen kaupasta alueella, jossa hinnat alhaisempia muutenkin.

  Sirokko: Mä olin nähnyt näitä muualla, olin myös nähnyt isoja värillisiä veitsiä, ja niitä oli paljon kehuttu, joten en voinut vastustaa.Tuo tuppi oli yksi syy,kun sen voi helposti viedä mukanansa vaikka retkille.

  Sateenkaari: Toivottavasti löytyy:-)

  VastaaPoista
 18. No ompa näppärän oloinen veitsi! =)

  VastaaPoista
 19. Kivan näköinen veitsi! Tuollaisella on paljon hauskempi kaikkea leikata kuin tavanomaisella veitsellä.:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...