torstai 31. heinäkuuta 2014

Pure Bistrossa(Helsinki) syömässä

Eräänä iltana Helsingissä kiertelimme ystävän kanssa lähellä Kauppatoria,ja pieni nälkä yllätti;minulla siis pieni nälkä mutta ystävällä oli suurempi nälkä. Muistin lukeneeni Pure Bistrosta ja kun kerta  olimme siinä ihan lähellä niin poikkesimme sisälle.
Koska oli kaunis kesäilta,emme kuitenkaan jääneet sisälle vaan menimme Goviniuksen talon sisäpihan terassille.
Minulla oli siis tuona iltana vain pieni nälkä ja tilasin 2 pientä annosta,joista toinen oli tämä juustoannos:kaksi erilaista juustoa,talon näkkileipää ja hilloketta.Näkkileipä oli tosi hyvää,ja maistui juustojen kanssa.
Toisena pienenä annoksena oli boquerones en vinagre eli pikkukaloja etikkaisessa liemessä ,ja tämä oli hurjan  hyvää:) Etikkainen kastike oli tosi maukasta. Ystäväni mustekalahampurilainen,tuossa ensimmäisessä kuvassa, oli paitsi erittäin  kaunis annos  niin myös erittäin hyvää..Maistoin itsekin tuota hampurilaista ja pihvi oli ihana;mustekalasta ja lohesta tehtyä,nami:) Päälle joimme vielä espressot ennen pois lähtöä,ja päätimme,että tänne pitää tulla toistekin.
Poikkesimme muutamassa viereisessä sisäpihassa,ja tämä punaisen talon sisäpiha oli ihastuttava.Kaikki oli tosin kiinni tuolla käydessämme.
Viimeisenä iltapäivänä olin liikkeellä veljeni kanssa,ja kun nälkä yllätti,ehdotin Pure Bistroa. Mutta olin unohtanut että ravintolan keittiö on kiinni lounaan ja illallisen välissä ja avataan uudelleen vasta klo 17 .Meillä ei ollut aikaa odotella,mutta ensi kerralla sitten....

14 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulosta herkulliselle, pitää käydä kokeilemassa! En olisi näistä mauista ja kuvista heti uskonut, että Helsingistä ovat, olisivat voineet olla jostain paljon kauempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petra:oli herkullista ruokaa tuolla tosiaankin,suosittelen.Ja kesällä on kiva istua ulkona siellä sisäpihalla.Nuo punaisella maalatun talon sisäpihat voisivat hyvinkin olla vaikka jostain eteläisestä maasta;D

   Poista
 2. Minäkin pidin Pure Bistrosta, kun siellä kävin - hurjasti siitä jo onkin aikaa, yli vuosi sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna:pitääkin päästä tuonne uudestaan sitten kun olen taas Helsingissä.Harmitti vähän se viimeinen iltapäivä kun paikka ei ollutkaan auki....

   Poista
 3. Pitääkin joku kerta tehdä itse näkkäriä. Ja tuolla pitäisi pistäytyä jossakin vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nelli,näkkäriä en ole vielä tehnyt,kaikenlaisia muita keksejä kyllä.Juu ja suosittelen Pure Bistroa:)

   Poista
 4. Kivalta kuulostava paikka sekä kauniit annokset... kokeiluun menee.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatta,kiva paikka ja hyvä ruoka.Mutta tuollahan aina vaihtuu tuo menu,joten ihan samat annokset eivät ehkä nyt ole listalla.

   Poista
 5. ooh, miten ihania kuvia - ihanaa kun tykkäsitte :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Andalusiana:kiitos ihanainen; tykättiin kovasti:)

   Poista
 6. Minäkin vähän silmäilin tuota paikkaa, mutta jostain syystä ei menty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allu:suosittelen tuota sitten ensi Helsingin reissulla:)

   Poista
 7. Pitääpä etsiä paikka Hesaassa käydessä! Namilta näytti annos..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maireanna:suosittelen sitten seuraavalla Helsingin vierailulla:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...