torstai 7. tammikuuta 2016

Ranskalainen kahvihetki Bakersissä

Yksi Tel Avivin ihanista puolista on sen mahtava kahvilakulttuuri.Viehättäviä kahviloita on ylenmäärin,ja joskus sitä tulee miettineeksi että miten kaikille riittää asiakkaita,mutta näköjään niille riittää,ellei paikalla ole huono karma(eräs kaunis nurkkaus,jossa mikään kahvila ei onnistunut olemaan puolta vuotta kauemmin....). Eräs viehättävimmistä kahviloista on pari vuotta sitten löytämäni  ranskalaistyylinen kahvila-leipomo Bakers,joka sijaitsee lähellä Carmel-toria,pienellä rauhallisella sivukadulla vilkkaamman kadun vieressä.Leivonnaisten ja hyvän kahvin lisäksi Bakersistä voi nauttia herkullisen aamiaisen sekä lounasta.
Kaikki leivonnaiset tehdään omassa leipomossa;kahvilan alapuolella olevassa kerroksessa.
Kaikki Bakersissä leivotut tuotteet ovat hurjan hyviä;ei ihme että paikka oli äskettäin TimeOut Tel Avivin ravintola/kahvilakisassa ehdokkaana.
Macaronsit.
Muffinseja
Osa Bakersin ihania leivoksia.Olen kerran maistanut tuolla ehkä yhtä parhainta ikinä maistamaani leivosta mutten ole nähnyt sitä vitriinissä pitkään aikaan...
Rauhallinen terassi tarjoaa miellyttävän kahvi-tai lounashetken.Usein terassilla kuulee ranskaa;taitaa olla täällä olevien ranskalaisten suosiossa.
Terassia vastapäätä on puisto.
Bakersin sydämellisen ystävällinen omistaja Lior. 

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nelli;mullekin nyt tulee kun ajattelen tuota paikkaa;D

   Poista
 2. Täälläkin tuli kova nälkä ja nuo leivätkin näytti sellaisilta lemppareilta eli sitkeä kova kuori ja painava leipä. Nam. Pirteää päivää täältä pakkasista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia:nuo hapanjuurileivät ovat kyllä mahtavan hyviä,olen syönyt niitä aamiaisen yhteydessä. Teillä on kovat pakkaset huh,toivottavasti asteet pian laskevat.

   Poista
 3. Voi taivas mitä leivonnaisia. Eipä ihme, että ranskalaiset viihtyvät tuolla. Ranskassa kun on niin vahva kahvilakulttuuri, jossa leivonnaiset ovat isona osana sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi: parhaita eli ihania viinereitä ja voitaikinaleivonnaisia en onnistunut edes kuvaamaan tuolla. Tosiaankin tuolla tuntee melkein olevansa Ranskassa;D

   Poista
 4. Oih, miten suloinen paikka! Tuosta vitriinistä olisin voinut valita vaikka mitä herkkuja. Ovatko ensimmäisen kuvan herkut pieniä pizzoja vai jotain muuta ihanaa? Mukavaa loppuviikkoa Jael :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjo;todellakin ihana paikka;tulin vain kun vitriineissä oli vähemmän tavaraa mutta välittyy siitäkin huolimatta. Nuo ensimmäisen kuvan herkut ovat pieniä focaccioita,tosi hyviä.Oikein hyvää viikonloppua sinullekin Marjo:)

   Poista
 5. Those breads and pastries are the stuff of dreams! Sweet or savory, I would gladly have one of each. ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...