lauantai 28. lokakuuta 2023

Kurpitsamuffinit vai juustokakkuset

Tein joku aika sitten pieniä kurpitsakakkusia, jotka voisivat olla kurpitsamuffineita tai sitten kurpitsajuustokakkusia, 🎃 eli molemmat käy  . Mausteena näissä itse sekoittamani kurpitsapiirakkamauste, joka valmistuu helposti kotikeittiössä näin.  Kurpitsasoseen tein paahdetusta myskikurpitsasta.

Kurpitsamuffinit (tai juustokakkuset)
  • 2 dl kurpitsasosetta
  • 2 kananmunaa
  • 2 5 dl tummaa sokeria
  • 1/2 dl öljyä 
  • 200 gr valkoista juustoa, kuten kermaviilirahkaa ym.
  • 1.5 tl leivinjauhetta
  • noin 1.5 tl kurpitsapiirakkamaustetta
  • 1.5 dl vehnäjauhoa
  • 1/2 dl Maizenaa
 Vispaa kurpitsasose,kananmunat, sokeri,öljy, juusto sekä mausteet tasaiseksi seokseksi.

Sekoita jauho, Maizena sekä leivinjauhe, ja sekoita ne märkien ainesten joukkoon. Paistoin kakkusia 180 C lämmössä noin 35 minuutin ajan,kunnes kakkusten pinta sai väriä ja sisus tarpeeksi kuiva. 
Kakkusten annetaan kunnolla jäähtyä ,ja sen jälkeen viettää joitakin tunteja jääkaapissa, ennen tarjoilua.

3 kommenttia:

  1. Yum! Love that sweet and savory seasonal combination. You can't go wrong with pumpkin-anything.

    VastaaPoista
  2. Voi nam mitä herkkuja, ihanan mehevän näköisiä.
    Kaunista marraskuuta sinulle Jael <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...