perjantai 19. joulukuuta 2008

Me!

Jokunen aika sitten Sirokko Lapiolla Hiekkaa-blogista laittoi kivan peilin kautta kuvatun omakuvapostauksen. Samoin teki Jonna blogista Chiliä ja kanelikahvia ja taisi olla pari muutakin, en vaan millään muista missä blogissa ne olivat.Hauska paljastusjuttu kuitenkin...joten tässä sitten minä peilin kautta kuvattuna.En millään saanut kunnollista kuvaa, vaikka kuinka yritin.No, tässä kuitenkin olen.... Tässä kuvassa nalleni Oliverin kanssa, jonka hankin pari vuotta sitten New Yorkista Build-A-Bear kaupasta. Sillä on ihan oma syntymätodistuskin...Voitteko kuvitella, että aikuinen nainen innoissaan ostaa nallekarhun......
Viimeisessä kuvassa sitten näkyykin vain tuo energia..

11 kommenttia:

 1. Hauska idea ja hauskoja kuvia! :-) Mitä nyt noista kuvista näkyy, niin oot vähän sennäköinen kuin kuvittelinkin. Hassua, miten sitä kuvitteleekin jonkun ihmisen päässään tietyn näköiseksi. Yleensä nuo mun mielikuvat ei kyllä yhtään vastaa todellisuutta.

  Tuo sun nallesi on aivan ihana.
  Voin oikein hyvin kuvitella, että aikuinen nainen ostaa innoissaan nallekarhun - tämä on tuttua puuhaa itsellenikin :-D Sain jopa äiskäni (ikää on päälle 60) ostamaan itselleen nallekarhun. Se oli niin kade, kun mulla oli nalle ja sillä ei :-D

  VastaaPoista
 2. Hippu, kiitos:-) Mä en tajua miten muut sai niin hienoja kuvia peilin kautta, mulla oli monta yritystä , joista noista näkyi parhaiten jotain...;-)

  Tuon nallen valmistumisprosessin koin pari vuotta sitten Nykissä.Ihana kauppa, valitaan hahmo, sitten se täytetään siellä, sinne voi valita äänen, ja sinne laitetaan jotain kivaa sisään, ja sitten se ommellaan ja puetaan ja nimetään, kiva prosessi!

  VastaaPoista
 3. Ihku nalle ja kiva nahda pilkahduksia Yaelianistakin :)
  Toi vika 'energiakuva' on huippu! :D

  VastaaPoista
 4. Mua ei missään nimessä pidä koskaan päästää tuohon kyseiseen nallepuotiin - mähän sekoaisin siellä aivan täysin :-D

  VastaaPoista
 5. Todella kiva idea kuvata peilin kautta! Hauska nähdä sinua ja nalleasi :D !

  VastaaPoista
 6. Mukava tavata näin henkilökohtaisesti kuvissa. Ihana nalle, en yhtän ihmettele, että olet hankkinut tämän söpöläisen.

  VastaaPoista
 7. Aika hyvän 'kuvan' antaa ihmisestä pienikin vilahdus. Silmä sopi mielikuviini, mutta olisin vannonut että olet tumma pitkätukkainen, höh.

  Meemi muuten lähti alkuun keksijänsä Ritan blogista http://ritamentor.blogspot.com/2008/12/omakuva-peilin-kautta.html

  VastaaPoista
 8. Sirokko :-) En vaan millään saanut paremmin noita kuvia otettuja, esim. omasi olivat tosi hyvät. Olen kyllä suht`koht pitkätukkainen, se ei vaan tule tuossa kuvassa esille.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...