keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Pipareita..

Tein pipareita Bella Vanilla-blogin selkeiden ohjeiden mukaan. Ainoa ero oli siirapissa:täällä ei ole kaupoissa vaaleaa ja tummaa siirappia kuten Suomessa. Terveyskaupoissa myydään molassia, mutta se on kovin kallista enkä tiedä onko se ihan sama juttu. Sen sijaan joka kaupasta löytyy taatelisiirappia, joten käytin sitä tavallisen siirapin sijaan. Taatelisiirappia on täällä kahta lajia: pelkästään taateleista koostuva siirappi tai sitten taatelisiirappi, johon on lisätty sokeria.Näissä pipareissa käytin siirappia,johon ei ole lisätty sokeria. Pipareista tuli hyviä: en tuntenut mitenkään taatelin makua, mutta ne olivat hieman vähemmän makeita, joten sokeria olisi pikkaisen voinut lisätä.

8 kommenttia:

 1. Ihana vaaleanpunainen kuorrutus! Tuo taatelisiirappi kuulostaa ihanan eksoottiselta. Sun blogistasi on niin kiva aina käydä lukemassa kaikista ihanista jutuista mitä ei ole kuullutkaan olevan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Rossana:) Ja kiitos piparireseptistä.Ehkä tota taatelisiirappia voi löytää myös Helsingistä; täällä myytävät siirapit ovat joka täkäläisiä tai turkkilaisia.Ajattelin että jos tuota turkkilaista olisi siellä teilläpäin myynnissä.

  VastaaPoista
 3. Very pretty and so festive! So nice to see a Finnish food blogger. I had a lovely time when I was in Finland, it was beautiful there. Moi moi!

  VastaaPoista
 4. molassi, melassi taitaa olla suomeksi, ei varmaan ihan normi siirapin tilalle mene mutta silti voisi olla tosi hyvää tollasessa.. ja joululimpun voiteluun vedellä lamennettuna.

  VastaaPoista
 5. Minakin olen leiponut monet piparit taatelisiirapilla. Sita turkkilaista jossa ei pitaisi olla "lisa-aineita" yritan yleensa ostaa. Viime aikoina ei ole oikein loytynyt.

  VastaaPoista
 6. Anumorchy, noihin pipareihin just käytin sitä turkkilaista siirappia,kun oli paljon halvempi kuin täkäläinen siirappi, johon ei lisätty sokeria. Joo, harvemmin sitä löytyy.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...