keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Lounas the Bun-ravintolassa ja erittäin täyttävä avocadosmoothie


Veljeni on edelleenkin täällä käymässä vielä muutaman päivän ja tänään kävimme syömässä ihan Carmel-torin kupeessa olevassa pienessä ja kehutussa  the Bun-ravintolassa..Myös the Bun on erikoistunut aasialaiseen katuruokaan,mutta pidimme enemmän tästä lounaasta kuin viime viikon lounaasta Taizussa,ja the Bunin lounas oli myös paljon edullisempi kuin Taizun.Nimensä ravintola on saanut höyrytetyistä sämpylöistä,joita valmistetaan ravintolassa joka aamu.Kuvassa näkyy veljeni annos(jota hän piti erittäin herkullisena)jossa oli kuumalla levyllä( a la plancha) rapeaksi grillattua kanaa samoin kuumalla levyllä grillattujen riisikakkujen päällä. Maistoin yhden riisikakkusen,ja siinä oli paljon makua ja ihanaa rapeutta.
Minä otin Udon-nuudelikeiton,jossa oli udon-nuudelien lisäksi pinaattikiinankaalia,vihreää sipulia,bonito-kalahiutaleita sekä kananmunaa.Hyvää oli. Alkupalaksi otin aasialaisen juuressalaatin ja veljeni aasialaiseen tapaan maustetun vihanneskeiton.Jälkiruoaksi jaoimme misolla maustetun paahtovanukkaan.
Koska sää oli kauniin aurinkoinen istuimme ulkona terassilla.
Aamiaisen kuittasin todella täyttävällä smoothiella,johon tulee puolikas avocado,1 hyvin kypsynyt banaani,3-4 taatelia,vaniljaa sekä vettä. Nami!

17 kommenttia:

  1. Oi, mikä lounaspaikka! Mietinkin jo otsikkoa lukiessa, että onko siellä sämpylöitä. Smoothiekin kuulostaa kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luimupupu,tuon ihanan Carmel-torin laidalle,keskelle ja varrelle on viime vuosien aikana perustettu mitä ihanempia lounaspaikkoja,ja kun tuoreet ainekset ovat ihan vieressä ,on ruokakin niissä aina tuoreen hyvää:) Tuo on kunnolla täyttävä smoothie ja hyvää:)

      Poista
  2. herkullisen näköistä...smoothi kuulostaa myös ihanalta !! taidanpa kokeilla...joulun jälkeistä "ähkyä" pitäis saada keveneen., keinolla millä hyvänsä.Kävin katsoon Taizun nettisivuja,sisustuksellisesti upean näk.paikka,mutta eihän paikan ulkonäkö mitään vielä merkitse. ehkä vois kuitenkin joskus kokeilla illallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anneli:hyvä aamiaissmoothie:) Taizun sisustus on todella upea ja paljon on rahaa laitettu siihten. Ei minun lounaassani mitään vikaa ollut,kaikki oli hyvää mutta odotukset olivat vähän liian korkealla.Ehkä ne palkitaan kun sinne menee illalla syömään...

      Poista
  3. Sinulla on kyllä ollut ihan mielettömän herkullisia ruokakokemuksia viime aikoina. Tuli ihan vesi kielelle. :-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veljen täällä vierailu oli kyllä hyvä syy mennä ulos syömään;D

      Poista
  4. Tuli tuosta avokadosmoothiestasi mieleen. että täälläkin minä olen jo jonkinaikaa himoinnut jotain tuollaista. Nuo avokadot vaan ovat sellaisia venkoilijoita, että ei meinaa tulla mittään! Tällä porukalla pitäisi saada onnistuneesti useampi kypsä avokado yhtäaikaa ja ainahan siinä käy niin, että jotkin yksilöt on sitten ruskeita sisältä. Että tämmöisiä arkipäivän vaikeuksia... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paula,harmittavan usein pitkältä roudatut avocadot eivät sitten ole niin hyviä sisältä. Täällä kun ovat lähiruokaa niin ei törmää sellaiseen.Tiovottavasti löydät oikein hyviä avocadoja siellä!

      Poista
  5. Hyvältä näytti ruuat! Kävin viime keväänä Taizussa ja tykkäsin siitä. Tosin en ollut itse maksumiehenä :)
    Avokadosmoothie näyttää tosi hyvältä ja terveelliseltä. Mun lapset on ihan hulluna avokadoon ja voisi kokeilla joskus näinkin. Sain eilen lahjaksi Kaikki avokadosta-kirjan ja kieli meinas tippua. Pitää ruveta testaamaan. Siinä on alkuruuista jälkkäreihin, kaikki avokadoa. Avokadojäätelö kuulosti vähän oudolta, mutta ei kannata olla liian ennakkoluuloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ninarose,Taizu on varmaankin hyvä kun sitä on kehuttukin niin paljon ja lounaassani ei ollut mitään vikaa,päinvastoin,mutta luulen että ainakin mitä tuohon lounaaseen tulee niin odotukset oli vähän liian korkealla,Sinä taisit olla siellä illalla?
      Avokadot ovat ihanan monipuolisia.Minulla muuten on tuo sama avocadokirja,sain lahjaksi. minäkin sen. Avocadojätski on hyvää,olen itse usein käyttänyt avokadoa jätskin pohjana,etenkin suklaajätskinä hyvä.Kun muutin tänne takaisin 6 vuotta sitten olin alussa pohjoisessa ja autoin erästä tuttua hänen kasvisravintolassaan moshav Amirimissa. Siellä tein avokadopohjaista suklaajätskiä ja lapset aina tykkäsivät:)

      Poista
    2. Juu, olin illalla. Ei paras ravintola, jossa olen syönyt Tel Avivissa, mutta hyvin on jäänyt mieleen kuitenkin, vaikka muutamassa päivässä kahlasin yli 10 ravintolaa. Oli työmatka... tein juttua Blue Wingsiin. Vapaa-ajalla en ole noin hillitön :)
      Hauska kuulla, että avokadojäätelö on hyvää. Pitääpä kokeilla! Ja tuonne Amirimin kasvisravintolaan olisi myös kiva päästä, olen kuullut siitäkin hyvää. Onhan se edelleen olemassa?

      Poista
  6. Ihanan näköiset ruoka-annokset. Avokadosta tulee tuhti ja täyttävä smoothie. Sillä jaksaa pitkään.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo veljeni annos oli tosiaankin hyvän näköinen ja hänen mielestään hurjan hyvää:) Avokadosmoothiella tosiaankin jaksaa pitkään:)

      Poista
  7. Beautiful, fresh food! That udon looks especially delicious- Definitely my kind of meal.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannah.The udon soup was really yummy and so warming:)

      Poista
  8. Meillä nautittiin aamiaisella tänään sinun ohjeellasi tehtyä avokadosmoothiea. Oli ihanaa! Kaikki tykkäsivät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsitte ja kiitos että tulit kertomaan siitä:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...