torstai 1. heinäkuuta 2010

Kuulumisia

En olekaan täällä ruokapuolella pitkään aikaan bloggaillut,ja syynä on se,että täällä Suomessa en ole pahemmin tehnyt muuta ruokaa kuin salaatteja ja smoothieita,tai sitten jotain pastaruokaa muille. Alussa oli kauhea himo ruisleipään ja loheen,nyt tuo himo on hieman laantunut;D
 Tällä viikolla kävin serkkuni seurana Hangossa,ja matkalla sinne pysähdyimme Siuntiossa sijaitsevassa kalasavustomoliikkeessä,Four Seasons Fishissä,jossa valikoimat (ja tuoksut) olivat mahtavia!

Viikonloppuna tapasin uudistuneessa Cafe Piritassa,(Kuva netistä)Tokoinrannalla, Sillä Sipuli-blogin porukan. Oli todella mukava ja antoisa tapaaminen,ja siitä voikin lukea lisää heidän herkullisessa blogissaan. Kyllä tämä blogimaailma on ihmeellinen,kun sen avulla voi tavata uusia mukavia ihmisiä,ja kun ruoka kiinnostaa,niin siitä löytyykin kivasti juteltavaa.
 Sain ystävättären houkuteltua ostamaan kuivurin.Muistin nähneeni jossain OBH Nordican kuivurin,jota sitten lähdimme etsimään,ja Stockmannilta löytyi yksi ainoa sellainen.Laitteen hinta osoittautui kassalla mukavaksi yllätykseksi,sillä se myytiin suurella alennusprosentilla,eli 29 eurolla! Heti ensimmäiseksi opetin ystävää kuivaamaan maustettuja ,idätettyjä auringonkukansiemeniä. 
 Kuivasimme myös kaneliin dipattuja omenarenkaita. Ihan hyvin onnistui tälläkin kuivaamaan siemeniä,ja muitakin juttuja,vaikka onkin halvemman puoleinen kuivuri.

12 kommenttia:

  1. Ihanaa, että tajuat, miten elämä olisi vaillinaista ilman kalaa! Eräs kivi putosi nyt sydämeltäni...

    (Evekin syö jo kalaa.)

    VastaaPoista
  2. Mina rakastan kalaa,mutta kesakuumalla en juurikaan tuoretta kalaa taalla osta,vaan purkkitonnikalan lisaksi ostan pakastekalaa.
    Hanko on varsinkin kesalla ihana paikka.Olen joskus siella asunut.
    İhania lomapaivia sinulle,ystavani.

    VastaaPoista
  3. Osaat kertoa meidän koti-Suomestammekin kuvin ja sanoin noin eksoottisesti. Sinun kanssasi on aina kuin olisi ulkomailla.

    Hieno juttu tuo kuivuri - ja sekin niin eksoottinen :)))

    VastaaPoista
  4. Leena;olin pari vuotta ilman kalaakin,mutta nykyään syön silloin tällöin.Täällä Suomessa on tullut vähän ahmittua etenkin graavilohta,nam!

    Sateenkaari:jos kala on ollut liian lämpimässä myyntipaikassa,en minäkään ostaisi.Mielenkiintoista tietää,että olet Hangossa asunut,aivan ihana paikka näin kesällä!

    Rita;hih,eksoottisesti...Hangossa oli ihana käydä! Ja kuivurit ovat täällä paljon vähemmän eksoottisia kuin nykyisessä kotimaassani...

    VastaaPoista
  5. Oli tosi mukava tavata! Totta että ruokainnostuneiden kanssa löytyy jostain kumman syystä juteltavaa ;). Me aiuiset olisimme kyllä istuneet kaffeella pidempäänkin, mutta tuo perheemme junnuosasto ei oikein malttanut...

    VastaaPoista
  6. Tuo kalasavustamon myymälä on tosiaan oikein herkkuaitta... olin tässä keväällä työporukan kanssa retkellä ja poikkesimme siinä ostoksilla silloin....

    VastaaPoista
  7. Ihania kalaherkkuja oletkin löytänyt, ja niin kivoissa astioissa tarjolla myyntitiskillä.

    VastaaPoista
  8. Merituuli:niinpä oli:-) Lasten kanssa ollessa aina vähän hankalempaa tietenkin,mutta molemmat pikkukokit olivat ihastuttavia!

    Marke.Jos tykkää kalasta ja etenkin lohesta, on tuo paikka oikea paratiisi.

    Unelma;tuon paikan myyntivalikoima oli tosi hyvä!

    VastaaPoista
  9. Tuo kuivurihan vaikuttaa kätevältä laitteelta. Omenat ja nuo aiemmat auringonkukansiemenet! Nam.

    VastaaPoista
  10. Kiitos blogisi antamasta vinkistä, olen etsinyt kuivuria jo ties kuinka pitkään ja nyt sain sellaisen napattua "lähistockalta", myös viimeinen kpl ja alle kolmenkympin- kyl kelpas hymyillä matkalla kotiin.. :)

    VastaaPoista
  11. skulle gärna äta några finska piroger...mmmm!
    och en massa bär!

    VastaaPoista
  12. Heluna:Kuivuri on tosiaankin aika monipuolinen laite:-)

    Kielo:Olipa kiva kuulla,että blogikirjoitukseni avulla löysit edullisen kuivurin:-)

    Sara;finska piroger är faktiskt goda,men har inte ätit en ända pirog här.Men däremot plockade jag mina första vilda bär idag;blåbär och smultron,nam!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...