maanantai 26. heinäkuuta 2010

Raakasuklaavadelmatorttu ja uusi raakaruokapiste


Tein taas pitkän tauon jälkeen raakatortun,joka nyt on pakkasessa,syöjiä odottamassa... Kuvassa värit näyttivät vähän haaleilta,koska olin juuri ottanut sen pakkasesta pois.                          
En laittanut määriä ylös,mutta aineksia tuli tähän seuraavasti:
  1. Torttupohja:mantelia,hasselpähkinää,kookosta, rusinoita ja mulperinmarjoja
  2. Suklainen kerros: taatelia,banaania,luomukaakaota,carobjauhetta,ruususuolaa, vaniljaa, kookoskermaa ja kookosöljyä
  3. Vadelmakerros: vadelmaa, cashewpähkinöitä,kookoskermaa,kookosöljyä,agavea
  4. Vaalea kuorrutus: cashewpähkinää,vaniljaa,agavea ja kookosöljyä
Söin yhden palasen ja palautin lopun pakkaseen,jossa se säilyy hyvin joitakin kuukausia.Torttu oli tosi herkullinen,mutta eniten pidin suklaisesta kerroksesta;tosi namia!
Tänään huomasin luomumarketin yhteydessä uuden raakaruokapisteen. Ystävällinen Niv tuossa kuvassa valmistaa raakajäätelöä,erilaisia pähkinäpohjaisia raaka-ja viherpirtelöitä,raakasandwicheja, carobmoussea ja muita juttuja. Maistoin kuvassa näkyvää cashewpohjaista vaniljajäätelöä vadelmakastikkeen kanssa.Hyvää! 

20 kommenttia:

  1. Oi miten kauniit vähäväriset värit noissa raakatorttukuvissa!

    VastaaPoista
  2. Oih, tuota tekee mieli!!!! :D Ihanannäköinen torttu ja voin vain kuvitella, miten taivaallisen hyvää! Wau!

    VastaaPoista
  3. Rita;kiitos:-)Oikeasti vadelman väri oli enemmän vadelmaisen näköinen tortun hieman sulaessa...

    Karkki:Grazie:-)Raakatortut ovat aivan sairaan hyviä! Ja ovat yleensä myös terveellisiä;-)

    VastaaPoista
  4. Luomumarketin raakaruokapiste veden kielelle, kuten tuo sinun ihana torttusikin.

    VastaaPoista
  5. Tuo torttu ei muuta voi ollakkaan,kuin herkullista.

    VastaaPoista
  6. Kauhea himo raakajälkkäreihin, mutta kun reissun päällä olen, täytyy selvitä ilman blenderiä ja raakatorttuja.

    VastaaPoista
  7. Mmm, jospa sais joku päivä itsekin aikaiseksi!

    VastaaPoista
  8. Unelma:Minusta oli tosi mukava juttu,että tuollainen paikka oli avattu luomumarketin yhteyteen.Tosin pieni paikka,mutta kuitenkin.

    Sateenkaari:Raakajälkkärit ovat hurjan hyviä,ja tämä torttu myös-

    Okriina;Mukavaa reissaamista:-)

    Nonnis;ei se kauhean vaikeaa ole...

    VastaaPoista
  9. wow, that looks wonderful! Lovely looking pie

    VastaaPoista
  10. That looks wonderfully delicious Yaelin! I will try and make this for my mother in law I think! :D

    VastaaPoista
  11. Sarah: thanks! Raw cakes are very tasty!

    Hannele:on namia....

    Lorraine:Thanks Lorraine. Raw cakes are really tasty and not so hard to make.

    VastaaPoista
  12. Maistuis kyllä minullekin:) Minä pidän jonkinlaista kesälomaa bloggailusta, mutta varmaan sitten elokuussa taas starttaan kakkujen merkeissä..

    VastaaPoista
  13. Ow, these photos are making my mouth water. I'm seriously considering dumping my diet for this fantastic-looking cake!

    VastaaPoista
  14. Kaisu:Mukavaa kesäloman jatkoa!

    Mimi:Thanks! And these goodies don't have that bad white sugar....

    VastaaPoista
  15. mmmmm. hallon och choklad, vilken oslagbar kombination!!!

    VastaaPoista
  16. Sara;Det här var jättegott;en jättebra kombination faktiskt!

    VastaaPoista
  17. ompa hurjan kaunis, varsinkin kakkupalana!

    VastaaPoista
  18. Kiva resepti, vaikkei luomukaakao olekaan raakaa, sillä sitäkin on kuumennettu. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...