lauantai 30. elokuuta 2014

Lounaalla Goodies-delissä

Rakastan pieniä ruokapaikkoja;sellaisia joita myös deliksi kutsutaan.Minulle deli tarkoittaa paikkaa,josta voi käydä ostamassa kotiin aineksia,mutta jossa voi myös istahtaa vaikka lounaalle viinilasillisen  kanssa.Kesällä kävin mm. Helsingissä ihanassa Cafe Tienda Espana-delissä,josta pidin paljon;siellä ei tosin tainnut olla viinioikeuksia.Viime viikolla kävin lounaalla ihastuttavassa Goodies-delissä Tel Avivin keskustassa ,ja paikan löysin Instagramin kautta.vaikka olin kyllä kävellyt paikan ohitse muutamaan kertaan ;kuitenkaan sisällä poikkeamatta..Instagram on kyllä mahtava juttu;sen kautta olen löytänyt monta paikkaa jossa haluaisin käydä.....Minutkin  löytää siellä täältä,käypääkä vaikka kurkkimassa...
Näkymä kadulle.Sisällä on  muutama pieni pöytä tuolineen ja sitten tämä elegantti istumapaikka heti sisään tullessa.
Hyllyiltä löytää kaikenlaista hyvää myös kotiin ostettavaksi.
Tiskiltä löytyy erilaisia leikkeleitä,herkullisia juustoja,hilloja,leivonnaisia ja muita herkkuja.Paikan viehättävä omistaja Ronit  Ron asui Pariisissa useita vuosia ja haaveili tällaisesta paikasta.
Artesaaniliköörejä kauniissa pulloissa.
Hyllyiltä löytyy herkkuja.Goodies on ihan lähellä meren rantaa ja sieltä voi ostaa piknikkorin ,joka pakataan toiveiden mukaisesti. Söin tuolla pienen lautasellisen juustoa ,joka tarjottiin punasipulihillon ja patonkipalasten kanssa.Kuvaa juustolautasesta ei minulla nyt ole;mutta se löytyy Instagram-tililtäni.

Helsinkiinkin avataan syyskuussa uusi italialainen deli,jossa voi ruuan kanssa nauttia vaikka viinilasillisen,mutta siitä enemmän myöhemmin........

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana paikka, mina istuisin tuolla myös mielellani!

  VastaaPoista
 2. Petra,tosi ihana paikka onkin,ja sellainen,missä tuntee itsensä tervetulleeksi.Sijainti on.myös tosi tärkeä;tuokin on.lähellä toria:-)

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma tuolla.:) Mitä mahtaa olla yläkuvassa ? Aivan kuin patongit olisi työnnetty oliiviöljy kanisteriin.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatta,tosiaankin ihana tunnelma,ja tekee mieli mennä tuonne uudelleenkin.Tuo kanisteri oli tyhjä ,ja kiva paikka patongeille;:D

   Poista
 4. Juur tuommoiset paikat vie mun sytämen :)

  VastaaPoista
 5. Vilken ljuvlig plats, helt i min smak!

  VastaaPoista
 6. (Onnistuukohan kommentointi tällä kertaa...?)
  Kivanoloinen deli! Noita saisi ilmestyä tänne Limaankin.
  Olenkohan mä viimeinen bloggaaja maailmassa, jolla ei ole Instagramia? Olen kyllä jo ladannut sovelluksen, on vain ajan kysymys, koska alan “instaamaan” :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...