Tein taas pitkän tauon jälkeen raakatortun,joka nyt on pakkasessa,syöjiä odottamassa... Kuvassa värit näyttivät vähän haaleilta,koska olin juuri ottanut sen pakkasesta pois.
En laittanut määriä ylös,mutta aineksia tuli tähän seuraavasti:
- Torttupohja:mantelia,hasselpähkinää,kookosta, rusinoita ja mulperinmarjoja
- Suklainen kerros: taatelia,banaania,luomukaakaota,carobjauhetta,ruususuolaa, vaniljaa, kookoskermaa ja kookosöljyä
- Vadelmakerros: vadelmaa, cashewpähkinöitä,kookoskermaa,kookosöljyä,agavea
- Vaalea kuorrutus: cashewpähkinää,vaniljaa,agavea ja kookosöljyä
Söin yhden palasen ja palautin lopun pakkaseen,jossa se säilyy hyvin joitakin kuukausia.Torttu oli tosi herkullinen,mutta eniten pidin suklaisesta kerroksesta;tosi namia!
Tänään huomasin luomumarketin yhteydessä uuden raakaruokapisteen. Ystävällinen Niv tuossa kuvassa valmistaa raakajäätelöä,erilaisia pähkinäpohjaisia raaka-ja viherpirtelöitä,raakasandwicheja, carobmoussea ja muita juttuja. Maistoin kuvassa näkyvää cashewpohjaista vaniljajäätelöä vadelmakastikkeen kanssa.Hyvää!