Tässä olisi nopea ja herkullinen vihreä lettu, joka värinsä puolesta sopisi vaikka pääsiäispöytään💚🐰. Tämä on sellainen ruoka jota teen useinkin, sillä se on niin helppotekoinen, ja kauniin vihreä.
Vihreä gluteeniton lettu (1 iso lettu)
- kourallinen persiljaa(tai muita yrttejä)
- 1 kananmuna
- 2 rkl kikhernejauhoa
- 1/2 dl vettä
- ripaus suolaa, pippuria
Pannulle lisätään pieni määrä öljyä, ja taikina kaadetaan pannulle sen lämmettyä. Lettua paistetaan keskilämmöllä vajaa 3 minuuttia per alapuoli, jonka jälkeen lettu käännetään ja paistetaan toiselta puolelta noin 2 minuutin ajan.
Vihreä lettu on vihreä myös paistamisen jälkeen, mutta esim. paprikan ym. mausteiden lisäys tekee letusta hieman ruskeahkon. Itse lisäsin vain suolaa ja mustapippuria.
Letun voi täyttää vaikka juustolla, ja kääriä sen rullalle(varovasti) tai sitten leikata palasiksi, kuten kuvassa, ja laittaa jotain täytettä päälle.
Kaunista Pääsiäisen aikaa💚🐰