Huomasin että monet ovat tehneet ruokablogiin vuosikatsauksen näin vuoden lopulla,joten minä perässä. Laitetaanpa tänne herkku joka kuukaudelta...Tammikuussa valmistin superhyvää kukkakaalia. Tämä on niin hyvää,että nyt kun on taas kukkakaalien aika täällä niin tätä tulee tehtyä useinkin...
Helmikuussa tein tosi hyvää marsipaanin makuista vegaanijäätelöä.Minulle tämä maistui tosi hyvin,sillä rakastan marsipaanin makua.
Maaliskuulta jäi mieleen erityisesti tämä ihana kaalisalaatti friteeratuilla sellofaaninuudeleilla.Kaalisalaatit ovat herkkuani!
Huhtikuussa täällä vietettiin Pesah-juhlaa,jolloin gluteenit ovat pannassa,ja tein silloin parhainta koskaan syömääni porkkanakakkua.
Toukokuussa tein ystävän läksiäisiin heti hupenevaa kirsikkatomaattipiirakkaa.
Kesäkuussa tein punajuuren värjäämää bulgursalaattia juhannusjuhlaan.
Heinäkuussa Suomesta paluuni jälkeen tein niin hyvää munakoisoruokaa että! Tätä pitääkin tehdä uudestaan...
Syyskuusta mieleen muistuu etenkin tämä kaunis ja herkullinen tofu carpaccio.
Lokakuussa granaattiomenat olivat parhaimmillaan ja silloin join tätä rommipohjaista granaattiomenadrinksua. Sopisi muuten uudeksi vuodeksi.....
Marraskuussa herkuteltiin Ottolenghin kukkaalipaistoksella tai kakulla;uudesta Plenty More-kirjasta..Tämä on kyllä niin hyvää että olen tehnyt tätä varmaan jo 4 kertaa sen jälkeen!
Joulukuu on vielä niin tuore,että laitan tänne kuvan vielä kypsymässä olevasta jutusta.Eli säilöttyjä minisitruunoita,jotka ovat valmiita ensi vuoden puolella.
Ja oikein hyvää Uutta Vuotta 2015 kaikille! Vuosi 2015 on 7. blogivuoteni,ja saapa nähdä mitä täällä keksitään kokata sen aikana....