8 vuotta sitten,seurailtuani jonkun aikaa suomalaisia leivontablogeja,päätin perustaa oman blogin ,joka enemmänkin keskittyi ruokaan kuin leivontaan. Ensimmäinen kunnon resepti jonka julkaisin oli vegaanisen mango-limejäätelön ohje. Kaikkea kivaa on tapahtunut näiden vuosien aikana,ja yksi kivoimmista jutuista on ollut bloggaajakollegoiden tapaamiset. Ja kaikkea muutakin..
Blogin synttäreiden kunniaksi tarjoan teille nyt hieman eksoottisemman version vispipuurosta, joka syntyi nähdessäni keittiön pöydällä mustuneita banaaneja...Sisältä banskut olivat jo todella pehmeitä ja makeita.Blogissa on kyllä aiemminkin tehty hieman eksoottisempi versio vispipuurosta.
Tällaisistakin voi saada inspiksen....
Banaanikookosvispipuuro
Blogin synttäreiden kunniaksi tarjoan teille nyt hieman eksoottisemman version vispipuurosta, joka syntyi nähdessäni keittiön pöydällä mustuneita banaaneja...Sisältä banskut olivat jo todella pehmeitä ja makeita.Blogissa on kyllä aiemminkin tehty hieman eksoottisempi versio vispipuurosta.
Tällaisistakin voi saada inspiksen....
Banaanikookosvispipuuro
- 3 ylikypsää banaania
- ½ dl ruokosokeria
- 4½ dl vettä
- 2 rkl kookoskermaa
- muutama tippa vaniljauutetta (tai hieman vaniljatangosta raaputettua vaniljaa)
- ripaus suolaa
- 3/4 dl mannaryynejä
- paahdettuja kookoshiutaleita päälle
- taatelisiirappia (tai muuta paksua siirappia) päälle
Muussaa banaanit ,ja blendaa ne veden,kookoskerman,vaniljan,suolan ja sokerin kanssa.Keitä seosta hiljalleen noin 5 minuuttia ,ja lisää mannaryynit vispaten kiehuvaan liemeen. Kypsytä vispipuuroa miedolla lämmöllä,välillä sekoittaen noin 6-7 minuuttia. Anna puuron jäähtyä,ja vatkaa se kuoheaksi. Jaa vispipuuro annosmaljoihin,lorauta päälle taateli(tai muuta) siirappia,ja sen päälle paahdettuja kookoshiutaleita.
Ai että oli hyvää:)
Ja samalla kysyisin teiltä rakkaat lukijat :onko mitään erikoista josta haluaisitte minun kirjoittavan?