Cashew on loistava pähkinä kermaisen rakenteensa vuoksi:siitä voi tehdä kastikkeita, maitoa,"juustoa" ja tällä kertaa smoothien.
Laitoin kourallisen paahtamattomia cashew pähkinöitä likoamaan veteen pariksi tunniksi, liottaminen parantaa pähkinöiden sulamista,siis mahassa... Liottamisen jälkeen huuhtelin ne hyvin ja laitoin pähkinät tehosekoittimeen. Lisäsin ensin ihan vähän vettä, ja jauhoin cashewpähkinät hienoksi, jonka jälkeen lisäsin taas vettä, yhteensä noin 3 dl.
- Tässä vaiheessa lisäsin yhden banaanin verran jäätyneitä banaaninpaloja (laitoin palat pakastimeen jäätymään)
- puolikkaan mangon
- hieman sokeritonta mehutiivistettä (ei välttämätöntä,joskus laitan hunajaa)
Annoin tehosekoittimen käydä kunnes kaikki oli hienontunut juomaksi.Nami!!!
Tata taytyy kokeilla.
VastaaPoistaTaalla laittelen hedelmajuomia usein blenderissa. Viskaan vaan joukkoon niita hedelmia mita kotona loytyy ja usein lisaan maustamatonta jugurttia siihen.
Mutta nytpa kokeilen noita pahkinoita sinne. Ja jaadytettyja banaaneja.
Tuula
Tuula, jäädytetyt banaanit on fantastinen juttu.Sen kun lisää johonkin maitoon niin tuloksena on kuohkea pirtelö.
VastaaPoistaTämä on raikas iltajuomanakin. Kun haluaa jotain hyvää.
VastaaPoistaKuulostaa ihanalta!
VastaaPoistaKiitos Marita ja Arleena:)
VastaaPoista