Kastike oli seuraavanlainen:
Tahini-taateli vinaigrette
½ dl vettä
1/4 dl valkoviinietikkaa
3 rkl tahini seesamitahnaa
1 tl sinappia
suolaa, pippuria
3/4 dl oliiviöljyä
1 ½ rkl taatelisiirappia (tämän tilalla voisi käyttää yhden ison taatelin)
Sekoita kaikki ainekset paitsi öljy tehosekoittimessa, lisää öljy pieninä määrinä vähitellen.Tarjoa salaatti kastikkeen kanssa.
Nuo persimonit ovat kyllä aivan ihania hedelmiä, jos ne vain ovat sopivan kypsiä. Ei ole kyllä koskaan tullut mieleen laittaa niitä salaattiin, mutta sopivat siihen varmaan tosi hyvin, varsinkin vielä tuon juuston ja kastikkeen kanssa! Kiva ohje!
VastaaPoistaViimein taalla ja kommentoimassa! Ihanan herkullinen sun blogisi! Sori, etta heti utelen mutta ootko itse siis vegaani? Sopiiko, etta linkitan sut?
VastaaPoistaMinä pidän hedelmäisistä salaateista ja usein niihin sopii juusto mukaan. Hyvää salaattia varmasti.
VastaaPoistaKiitos Hippu ja Arleena.Mamae, en ole varsinaisesti vegaani, koska syön myös joskus juustoa,jugurttia ja kalaa,mutta syön aika pääpainotteisti vegaaniruokaa.
VastaaPoistaHei, vasta nyt huomasin etta sinulla on oma blogi! Kiva, linkitankin heti. Mielenkiintoisia ruokaohjeita.
VastaaPoistaS,kiva kun kävit :)
VastaaPoistaUlkomaisia eväitä, joita suomalainen laittaa, miten hauskaa! Olen nähnyt nikkisi kommenttilootissa, mutta sinulla on uusi blogikin perustettuna, hieno homma! Kiva kun kävit Melukylässäkin. Laitan blogisi listalleni, enkä edes kysele ja tiedätkö, ilahduin tuosta tahinin käytöstä. Mulla on sitä purkki jääkaapissani, kun se näytti hyvältä marketin hyllyssä, mutten yhtään tiedä, että mitä sillä voisi tehdä! :D
VastaaPoistaKiitos Krisu:) Tahini on monipuolinen (ja hyvä kalsiumin lähde..)Se käy tahnaksi sitruunan, suolan, valkosipulin, persiljan ja veden kanssa, jos siihen lisää hunajaa, tuo se mieleen halvan ....
VastaaPoista