Kun kuulin viime kesänä Keittiökameleontin Outilta että häneltä oli tulossa raakaruokakeittokirja,odotin sitä innokkaana ja pari viikkoa sitten Outin Raakaruoka-aika-kirja saapuikin kotiini eikä se todellakaan pettänyt odotuksia... Outi on ollut uskollisimpia kommentoijiani jo melkein blogini alkuajoista lähtien ja olen seurannut miten hänen vegaanibloginsa muuttui raakapainotteiseksi ja miten Outista tuli taitava raakakokki -ja kouluttaja.Minulla on ennestään kirjahyllyssäni muutama ulkomainen raakaruokakirja mutta ihastuin tähän Outin kirjaan josta tuli heti suosikkiraakaruokakirjani. Kirja on visuaalisesti erittäin kaunis ja Outin ottamat kuvat hienoja. Tämä on sellainen kirja jonka antaisin ihmiselle
joka haluaa kokeilla ja tietää enemmän raakaruoasta:ohjeet ovat selkeitä ja suurin osa sellaisia joidenka aineksia löytää myös lähikaupasta.Kirja sisältää myös paljon hyödyllisiä vinkkejä sekä perustietoa aloittelevalle raakailijalle.
joka haluaa kokeilla ja tietää enemmän raakaruoasta:ohjeet ovat selkeitä ja suurin osa sellaisia joidenka aineksia löytää myös lähikaupasta.Kirja sisältää myös paljon hyödyllisiä vinkkejä sekä perustietoa aloittelevalle raakailijalle.
Tein kirjan ohjeen mukaisesti pehmeää parsakaalisalaattia josta tuli tosi hyvää:)
Pehmeä parsakaalisalaatti Raakaruoka-aika-kirjasta
Sain kirjan arvostelukappaleena Atena-kustannukselta
Pehmeä parsakaalisalaatti Raakaruoka-aika-kirjasta
- 1 reilun kokoinen parsakaali
- ½ tl suolaa (käytin ruususuolaa)
- 1 rkl omenaviinietikkaa
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 tl dijon-sinappia
- 3 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
- mustapippuria
- 1 rkl hiivahiutaleita
- 1 puristettu valkosipulinkynsi
- 2 kevätsipulin vartta
- (1 tl savupaprikajauhetta)
Sain kirjan arvostelukappaleena Atena-kustannukselta
Näyttää mielenkiintoiselle.
VastaaPoistaNelli:todellakin ihana ja kaunis kirja:)
PoistaKiitos vinkistä Jael - se taitaa olla aivan minunoloinen Kirja!
VastaaPoistaNina,suosittelen todellakin tätä kirjaa;sieltä löytyy paljon hyviä ohjeita ja kirja on niin nätti:)
PoistaJael, kiitos ja halaus sinulle lämpimistä sanoistasi! Sinä ja blogisi ovat olleet yksi suurimpia inspiraation lähteitäni ja edelleen ammennan täältä iloa ja oivalluksia viikoittain :) Kiitos myös sinulle uskollisesta kommentoinnista. Olet suomenkielisten ruokablogistien parhaimmistoa!
VastaaPoistaKiitos myös sinlle sanoistasi Outi,oli todellakin ilo postata kirjastasi;se on aivan ihana! Ehdottomasti parhaita raakaruokakirjoja mihin olen törmännyt:)
Poistatyttäreni laittaa ihanaa tuollaista ruokaa
VastaaPoistaDet är också gott Hannele:)
PoistaBlogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaMielenkiintoisen oloinen kirja, ja kannen kuvistakin päätellen tarjoaa myös paljon silmänruokaa.:)
VastaaPoistaEhdottomasti paljon silmänruokaa ja muutakin:)
PoistaTuo täytyykin jostain bongata ja katsastaa, mielenkiinotinen aihe.
VastaaPoistaSarppu:kirja on tosi kaunis ja hyvin tehty:)
PoistaMinunkin täytyy tuo hankkia jossain vaiheessa - yritämme vähän "kasvistaa" perheen ruokavaliota, mutta se on näin tottumattomalle yllättävän haastavaa inspiraatiomielessä. Ei sitä aina jaksa sitä kurkku-tomaatti-salaattiakaan ;-)
VastaaPoista